Reklama

Reklama

Připoutejte se, prosím! 2

  • USA Airplane II: The Sequel (více)
USA, 1982, 85 min

Obsahy(1)

Na palubě je nepříčetný sebevrah, první lunární raketoplán se chystá zničit sám sebe, motory nefungují a co hůř - posádka zjišťuje, že došlo kafe! Když představitelé svérázných hrdinů Robert Hays a Julie Hagerty opustí atmosféru, jako by se vrátilo šílenství původního Připoutejte se, prosím! Bláznivou posádku doplňují Peter Graves, Lloyd Bridges, William Shatner, Chad Everett, Sonny Bono, Raymond Burr a řada dalších. Dokáže Hays i bez kofeinu znovu zachránit situaci? Užijte si jízdu, na kterou nikdy nezapomenete – a Připoutejte se, prosím! 2. (Magic Box)

(více)

Recenze (179)

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Dvojka ma v mych ocich velke stesti, ze jsem ji videl jeste driv nez jednicku, takze jsem si nemohl vsimnout tech opakovanych vtipu. Tehda jako velke dite jsem se rezal smichy a asi bych nemohl dat jinak nez pet hvezd. Postupem casu musim byt o neco strizlivejsi, ale i tak mam dvojku radsi nez jednicku. To pro jeji zamereni na sci-fi, zejmena na Star Trek (Shatner dela pulku filmu a nechybi tu ani Enterprise!). Jinak docela ocenuji Novu, ze v roce 2009 dala film s puvodnim dabingem, ackoli pred par lety byl film predabovan. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Lloyd Bridges pri jednom z najlepších fórov sequelu spomenie, že tu nie je nič nové, čo je čiastočne pravda, pretože pri mnohých scénach presne viete, čo bude nasledovať. Našťastie je tu ale aj niečo navyše ako v prvej časti a to predovšetkým dokonalý William Shatner. Vďaka jeho kreáciám som premýšľal aj nad vyšším hodnotením, avšak od cesty na Mesiac som predsa len očakával viac a viac som očakával aj od "boja" s počítačom. Stále ide o kvalitné pokračovanie o niečo kvalitnejšej jednotky a je škoda, že sa mu nedostáva dostatočnej pozornosti. Minimálne kvôli Shatnerovi. 70% ()

Reklama

Odpadlik 

všechny recenze uživatele

Jako většinou - už to podruhé není ono, ale přesto bych řekl že některé vtipy jsou dokonce lepší než v jedničce. Scéna kdy letištní úředníci prohledávají babku co jí na detektoru zazvonily v tašce klíče a zatím detektorem procházejí po zuby ozbrojení teroristé je prostě výtečná, stejně jako letištní krámek se suvenýry, kde se prodávají bomby i s kufříkama. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nejhorší obavy se naplnily, když došlo kafe. To byla strašná zpráva pro kapitána. Jemu přitom vůbec nevadilo, že řídící počítač vyvádí kraviny. "Dám vám otázku. Co to je? To je tázací věta, kterou se zjišťuje informace." Mě vůbec nevadilo, že došlo kafe, protože jsem se příjemně bavila a o to tady přece šlo. ()

zurivymlok 

všechny recenze uživatele

Pořád celkem dobré, ale i když se objevlo i pár dobrých nových vtipů, většinou jsou to jen různé variace vtipů, které jsme viděli v prvním díle. Svým způsobem tak jednička a dvojka vypadají jako dvě varianty scénáře jednoho filmu. Také přibylo trapných momentů a přiznám se, že mi trochu chybí Leslie Nielsen. Tři a půl hvězdy za film a půlka hvězdy z nostalgie. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Keď sa kapitán raketoplánu (Peter Graves) nadýcha otravného plynu, začne hrať znelka seriálu Mission: Impossible (1966–1973). Peter Graves si v tomto seriáli zahral hlavnú postavu. (ČSFD)
  • Snaha odpojiť hlavný počítač, ktorý sa bráni a nebojí sa zabiť každého, kto sa o to pokúsi, je odkazom na film 2001: Vesmírna odysea (1968). (ČSFD)

Reklama

Reklama