Reklama

Reklama

Dokonalá partie

  • USA The Wedding Date (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nezadaná Kat Ellis hledá toho pravého muže. Má však poměrně mnoho požadavků: musí být inteligentní, společenský, elegantní, zdvořilý, ochotný cestovat... a vlastnit smoking. Nebylo by to tak nutné, kdyby její zhýčkaná nevlastní sestra neměla svatbu, které se jako svědek zúčastní Katin přitažlivý ex-přítel Jeffrey... A Kat by mu ráda dokázala, že bez něj se má mnohem líp. Podaří se jí vyřešit problém s pánským doprovodem? Dopadne všechno tak, jak si představovala? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Moc krásný film, pohoda, romantika, vtipné scény.... Nesouhlasím s tím, že je to obyčejný romantický film, má v sobě něco víc.. Nejspíše je to charismatem Dermota Mulroneyho a Debrou Messing, jako vždy krásnou a vtipnou - perfektně se k sobě hodili. Líbí se mi povahy jejich postav, on - sebevědomý, na pohled okouzlující muž, který ví, co chce, a ona - díky své rodině trochu neurotička, ale úspěšná a krásná, která si neuvědomuje, co nejvíce potřebuje.. Prostě tenhle film si občas velmi ráda pustím a nikdy se mi neomrzí :)) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

A taková to mohla být přinejmenším slušná romantická komedie (Debře Messing jedna ze sudiček předeslala cítit se v podobných rolích jako ryba ve vodě), kdyby jeden z ústřední dvojice nekandidoval na česné předsednictví v klubu solných sloupů (Debru Messing jsem již chválil, takže můžete hádat, koho se předešlá výtka týkala) a kdyby se příběh a jeho ztvárnění každou další minutou čím dál více nepřibližoval povídkám jisté paní, světu známé jako Rosamunde Pilcher. Takhle jenom další z řady „pásových“ rom-comů, který u žádného z účastněných nebude zaujímat čestné místo na jejich soukromém chodníku slávy. ()

Reklama

rezzzy 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy s odřenýma ušima (víc objektivně ne) u mě dělá vůbec zajímavost Debry Messing. (Dermot Mulroney podle mého očekávání sladce nažehlený, za což jsem ale ráda, protože tuhle pozici mu ve filmech prostě žeru. Vlastně kvůli němu jsem tu televizi vůbec zapla.) Milé a neurazí. Vedlejší postavy naopak strašně plytké, což mě skoro rozčilovalo, takže kdyby to celé bylo jen o těch dvou hlavních, vůbec ničemu by to neuškodilo, možná právě naopak. ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

Nebyla by to romantická komedie, kdyby profesionální odstup hlavní hrdinky a jejího najmutého společníka vydržel až do konce: i průměrně bystrý divák vytuší, kudy dějová cestička povede. Dokonalá partie je nejen z toho důvodu průměrnou romantickou komedií. Kromě přesného žánrového vzorce, kde vytušíte jak bod zvratu, tak pointu, má bohužel i mnoho hluchých míst, kde se nic neděje. Jan Svěrák v Obecné škole takovou pasáž charakterizoval jako odpočinkovou a je to ta, kde vláček jede krajinou. Jenomže v Obecné škole byl vláček jeden, tady je hned několik souprav a odpočinková pasáž střídá odpočinkovou – děj prostě nemá správnou hustotu. Pikantní je i to, že závěrečné titulky zabírají 12 % z celkové stopáže. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Dermot Mulroney se mi zezačátku nezdál, ale s postupem času nabíral na síle a kouzle. Nevím, jestli je Dokonalá partie úplně dokonalá. Rozhodně ona fáze zamilování se je hrozně rychlá a zapomenutí na bývalého téměř okamžité. Možná je to tou neuvěřitelně kraťounkou stopáží. Jak se děj přesune na anglický venkov, nápadně to připomíná německý romantický film, ale děj se drží výš. Oddechový film, který rozhodně neurazí a ani nekazí hranici dobrého vkusu. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Film se měl původně jmenovat Something Borrowed. (D3VIL)
  • Protože je Debra Messing alergička, tvůrci filmu se snažili použít umělé květiny kde jen to bylo možné. (D3VIL)

Reklama

Reklama