Reklama

Reklama

Dokonalá partie

  • USA The Wedding Date (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nezadaná Kat Ellis hledá toho pravého muže. Má však poměrně mnoho požadavků: musí být inteligentní, společenský, elegantní, zdvořilý, ochotný cestovat... a vlastnit smoking. Nebylo by to tak nutné, kdyby její zhýčkaná nevlastní sestra neměla svatbu, které se jako svědek zúčastní Katin přitažlivý ex-přítel Jeffrey... A Kat by mu ráda dokázala, že bez něj se má mnohem líp. Podaří se jí vyřešit problém s pánským doprovodem? Dopadne všechno tak, jak si představovala? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

zmates 

všechny recenze uživatele

Fuj, to jsem si zase dal. Napadá mě tolik výtek, že nevím, kde začít. Tak třeba ústřední dvojicí. Dermot Mulroney je zde pan kamenný ksicht, nevím proč, jinde takový nebývá, zřejmě příkazy od režiséra. Ve scénáři měl za úkol hrát tak zarputilého samce, až to bylo k smíchu. Debra Messing doplatila bohužel na totéž. Je to vcelku sympaťanda, nic proti ní, ale její pitvoření před Mulorneym, přehnaná zmatečnost a kulometná mluva hlavně na začátku filmu byla fakt k nesnesení. Nevím, proč každá svobodná žena musí být v americké komedii vykreslována právě takto. Z těchto znaků je jasné, že to musela buď natočit nebo napsat ženská. Později jsem zjistil, že dokonce obojí, tím se leccos vysvětluje. Dámy prominou :). Zápletka byla tak o ničem, že se ani na chvilku nepřiblížila k tomu, že by mě oslovila, či snad zaujala. Naopak slušný výkon podala Amy Adams a také Jack Davenport, ale to už je jen jakás-takás znouzecnost. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Typická romantická komédia akých sú už stovky, ale aj tak ma to celkom bavilo. Občas treba aj nejaký oddychový film, pri ktorom netreba rozmýšľať nad zmyslom každej scény alebo dialógu. Takže na prestriedanie rôznych drám a mysterióznych filmov celkom fajn. Aj keď to bolo celé dosť predvídateľné až od úplného začiatku, miestami to dokázalo prekvapiť jemnými zvratmi v deji - ale bola to opäť tá tradičná zápletka klamstiev a zrady vo vzťahoch (v tomto prípade nielen partnerských, ale aj rodinných). Aspoň že na Debru a Amy sa tak dobre pozeralo - normálne sa mi miestami zdalo ako keby boli naozaj sestry. ()

Reklama

sivka jn. 

všechny recenze uživatele

Pôvodné hodnotenie bolo odpad :-D Po krátkej úvahe som dospela k záveru, že predsa len je to film, pri ktorom sa i občas zasmejem a pokiaľ ležím s chrípkou a horúčkami, tak je to to pravé orechové - netreba rozmýšľať, občas sa zasmejete a dokonca možno i zaspíte a pomôžete telu bojovať s chorobou :-) ()

Cement73 

všechny recenze uživatele

Tak ako sa tento paškvil pomaly rozbiehal... zdĺhavá nuda a predovšetkým mi tam chýbal slušný soundtrack. Ak si režisér romantickej komédie myslí, že táto bude dobrá bez dobrej sprievodnej muziky sprevádzajúcej každý citový výkyv hlavných hrdinov, tak sa hrubo mýli. Okrem toho "krásna" Messing s dlhým chlapským nosom... No neviem, neviem. A pritom celkom slušný i keď jednoduchý námet. Sklamanie... ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Romantika neromantika, kterou bych přirovnal k lacinému produktu privátní maloobchodní značky. Půl druhé hodiny vašeho času to zaplní, filmové chuťové buňky však zůstanou naprosto netečné. Jako stvořené do programového schématu pseudotelevize typu Novy. Herecké výkony velmi velmi průměrné. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Protože je Debra Messing alergička, tvůrci filmu se snažili použít umělé květiny kde jen to bylo možné. (D3VIL)
  • Film se měl původně jmenovat Something Borrowed. (D3VIL)

Reklama

Reklama