Reklama

Reklama

Dokonalá partie

  • USA The Wedding Date (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nezadaná Kat Ellis hledá toho pravého muže. Má však poměrně mnoho požadavků: musí být inteligentní, společenský, elegantní, zdvořilý, ochotný cestovat... a vlastnit smoking. Nebylo by to tak nutné, kdyby její zhýčkaná nevlastní sestra neměla svatbu, které se jako svědek zúčastní Katin přitažlivý ex-přítel Jeffrey... A Kat by mu ráda dokázala, že bez něj se má mnohem líp. Podaří se jí vyřešit problém s pánským doprovodem? Dopadne všechno tak, jak si představovala? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Kdyby hlavní hrdinka neměla hezký vlasy dam odpad :D. Koukám, že hrát v jednom filmu s Cameron Diaz a romantickou star Julii Roberts znamená propad do Béčekových vod pro jednoho nejmenovaného herce. Dívat se na někoho kdo si zaplatí přitele, kvůli svatbě sestry a pak se do něj zamiluje to fakt nechci. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Co uděláte, když jste nezadaná mladá žena, máte letět na svatbu své nevlastní sestry a chcete udělat dojem na svého ex? Využijete služby gigola. Ovšem, taková služba má svá uskálí. Nejen, že zaplatíte velkou sumu peněz, ale je tu nebezpečí, že se do svého okouzlujícího doprovodu zamilujete. To se potom může pracovní vztah lehce změnit v něco jiného. Zámerně říkám může, protože Amorovým šípem musí být zasaženi oba dva. Debra Messing mi celou dobu připomínala Jennifer Aniston. Dokonce měla i stejná gesta. Dermot Mulroney byl skutečně okouzlující a milý. Taky bych měla problém udržet vztah na pracovní úrovni. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 4/10/// +děj, charaktery všech postav -starší herci/// Celkem pohodová romantika, mě se to líbilo. Když pominu několik výkyvů, že v jednu chvíli jsem si říkal jaká je to pohoda a tu najednou vystřídala slabší chvylka. Jinak říkáte, že hlavní postavy se do romantické komedie nehodí, mě tady zas tak nevadili. Sice dívky nebo spíše ženy na mě nepůsobili tak sexy jak by měli, ale můžský protějšek se mi líbil, tedy hlavně jeho charakter a jednání. Co mě ovšem trošku vadilo, že hlavní dvojice má již své mládí za sebou a jestli rozumím dobře, tak hrát ve 40ti 30tileté není úplně fain. Ale jinak já si nestěžuji./// Celkem 63%/// ()

PavelZava 

všechny recenze uživatele

Romantika romatická v obráceném gardu než Pretty Woman, Debra není můj typ, ale hezké. Vždycky mě pobaví kolegové píšící, že ... (napíšu to do Deníčku). Nejlepší hlášky : Čau sviňáku, když ses na mou sestřenku brutálně vykašlal, tak já ti ji na oplátku ukradnu nebo Pochopil jsem, že se radši budu hádat s tebou než milovat s jinou ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po letech jsem se znovu podíval na tento film, abych zjistil, proč jsem ho svého času tak bídně ohodnotil. Teď již to vím. Snímek se mi nelíbil a nebyl pro mě ani určen, protože nespadám do jeho cílové skupiny, takže nemám důvod hodnocení jakkoli vylepšovat. Když se nad příběhem sebeméně zamyslím, působí na mě jako nesmysl, který by snad mohl fungovat v nějaké podivné dimenzi, ale tady to má marné. / Poučení: Objednáváš si partnera za peníze? Neztrať účtenku. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Protože je Debra Messing alergička, tvůrci filmu se snažili použít umělé květiny kde jen to bylo možné. (D3VIL)
  • Film se měl původně jmenovat Something Borrowed. (D3VIL)

Reklama

Reklama