Reklama

Reklama

Dokonalá partie

  • USA The Wedding Date (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nezadaná Kat Ellis hledá toho pravého muže. Má však poměrně mnoho požadavků: musí být inteligentní, společenský, elegantní, zdvořilý, ochotný cestovat... a vlastnit smoking. Nebylo by to tak nutné, kdyby její zhýčkaná nevlastní sestra neměla svatbu, které se jako svědek zúčastní Katin přitažlivý ex-přítel Jeffrey... A Kat by mu ráda dokázala, že bez něj se má mnohem líp. Podaří se jí vyřešit problém s pánským doprovodem? Dopadne všechno tak, jak si představovala? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

otík 

všechny recenze uživatele

Od začátku průhledná, přesto místy hodně zmatená romantická komedie o ženě, která si na svatbu své sestry zajistí jako partnera chlápka, který nabízí službu doprovodu na podobné akce. Ale jsme v romantické komedii, jiskra přeskočí, voaláá - a láska je tu. Hodně krátká romance (bez titulků kolem 78 minut) se dá lehce zkousnout a může aspoň malinko potěšit okoralé srdce. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Tak tohle by moc nebrala ani moje babička, která se vyžívá v německých "romantických" filmech. Nemasné, neslané, na tenhle film zapomenete deset minut poté, co skončí. Nejhorší je, že to asi věděli i herci. Dvojice dam je absolutně nevýrazná, Jacka Davenporta, který se dva roky před Dokonalou partií blýsknul v Pirátech z Karibiku, přehrává i jindy absolutně herecky nezajímavý Dermot Mulroney. ()

Reklama

Hawk 

všechny recenze uživatele

The wedding date je příjemná podívaná, u které se nudit nebudete. Chvilku mi sice trvalo, než jsem se dokázal zžít s hlavními hrdiny, kteří mi přišli docela nesympatičtí na daný žánr. Ale o to více si později užijete zašmodrchanici kolem svatebního rande. Film je krásným vystižením toho, jak by žádná nevětsa nechtěla, aby dopadla její svatba ... nebo spíš ženich ?? ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

Příjemná podívaná, i když prošlápává přesně tu samou cestičku se stejnými klišé jako všechny ostatní průměrné romantické komedie. Už od prvního záběru vám je jasné, jak vše dopadne a kdybych vás požádal o to napsat scénář k příběhu, který se bude motat okolo jedné opuštěné krásky, která si na sestru svatby najme placeného společníka, napíšete mi asi přesně to samé, co uvidíte v tomhle filmu. A nebude vás to stát ani žádnou námahu... jediným problémem by bylo najít tak nádhernou slečnu jakou je Debra Messing, jejíž úsměvy táhnou celý film. ()

coco.brice 

všechny recenze uživatele

můžete u toho jíst nebo třeba stát na hlavě a o nic nepřijdete:-)je to prostě dobré jako kulisa k čemukoliv:-)a pokud se na to díváte s přítelkyní tak si přidejte dvě hvězdičky navíc,protože jste pak za romantického muže,který se s ní dokáže dívat na tyhle "zmrzlinové" filmy,což může přinést nějaké ty výhody...a pak až ten film skončí,tak si tři hvězdičky odečtěte,protože se nejspíš bude chtít vdávat:-)) ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Protože je Debra Messing alergička, tvůrci filmu se snažili použít umělé květiny kde jen to bylo možné. (D3VIL)
  • Film se měl původně jmenovat Something Borrowed. (D3VIL)

Reklama

Reklama