Reklama

Reklama

Oscarem oceněný Al Pacino a Matthew McConaughey hrají v tomto napínavém thrilleru o rušném světě sportovních sázek, ve kterém někdy stačí hodit mincí a můžete vydělat celé jmění. Brandon Lang (Matthew McConaughey) je nadějná hvězda vysokoškolského fotbalu, ale kruté zranění překazí jeho sportovní kariéru. Aby se dostal zpátky na špičku, využije své znalosti z fotbalového světa…..v lukrativním byznysu sportovních sázek. Jeho talentu si všimne Walter Abrams (Al Pacino), mocný šéf obrovské národní korporace, která dává tipy na sázky a Brandon se stává jeho chráněncem. Zvyká si na svět plný krásných žen, sportovních vozů a stohů peněz, ale jeho zdánlivě idylický život se mění v boj podvodníka proti podvodníkovi, poté co netrefí výhru a v sázce jsou miliony dolarů… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (231)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Hloupý život na ostří hrany sázkových magnátů a jejich nemocných oveček. Do nějaké hloubi příběhu jsem se nedostal, protože jednoduše takovémuto chorobnému sázení nerozumím a nechápu ho. A tak jsem se oddal tak trochu zlehka ignorovat příběh i Matthewa, kterému jsem jeho osvícení, vzestup i pád nevěřil, a raději se kochal skvělým Al Pacinem a neméně dobrou Rene. Na Alu to ale celé stojí a padá a nehrát v tom on, je tu film v modrých barvách a neštěkne po něm ani quarterback. Tak to prostě je. Drama ano, thriller ne, sportovní jen kapičku. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Sázky na sport mají obrat 200 miliard dolarů za rok. Na světě je spousta sázkařů, co mají SVOJE potřeby. Volejte si pro naše rady. Zcela zdarma. Volejte a chtějte Johna. Vyděláme prachy ...... Jste vtaženi do hry, ve které jde o úspěch a hlavně o PRACHY. Máte možnost nahlédnout pod pokličku Walterova sázkařského impéria a sledovat úspěchy a růst Johnyho Anthonyho. Až máte strach, že to jednou skončí. A o to tady samozřejmě jde. Štěstí je totiž pomíjivé. Je to drama, které přesahuje hranice toho, co jste mohli vidět. Zde se totiž sází na štěstí. Výtečný Al Pacino!!!!!!, super McConaughey a R.Russo. Mám rád, filmy, které jsou o něčem. Třeba o životě. Zvlášť, jsou-li inspirovány skutečnou událostí. ()

Reklama

MI-380 

všechny recenze uživatele

Strašlivě ukecaný důkaz o tom, jak se většina obyvatel USA a nejspíš i ostatních bohatých zemí dokáže dobře uživit pouhým žvaněním. A čím víc toho nakecáme, tím jsme bohatší. Jak dlouho nám to ještě vydrží? Jinak tři perfektní herecké výkony. Kdo rád sází, ten asi něco přidá, pro mě je tady ale maximální limit 60%. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser D. J. Caruso by si ma tymto filmom vobec neziskal. Je to len dalsia nudna variacia o stavkach, ktora miestami dost nudi. Matt McConaughey- ho nemam rad /jo, jo furt spochybnujem ten udajny herecky megatalent/ a Rene Russo /Lethal Weapon 3/ tu uz vyslovene vadila. Hlavne ked tato herecka vobec nevie hrat, ba dokonca ani hadzat xichty na pousmiatie sa. Fakt hroza, ucast Ala Pacina /Kmotr 1 - 3/ som mal absolutne na haku. 30 % ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Se sázením jsem před dlouhými léty, v porevoluční době rodící se svůdné sirény jménem Fortuna, trochu koketoval, záhy toho naštěstí nechal, ale kdyby mi dělal poradce a byl tak sugestivní jako McConaughey ve scéně, kdy se poprvé představuje televiznímu publiku (mimochodem nejlepší moment filmu), tak bych snad vsadil i poslední svoje úspory :o). Celkem příjemná konverzačka o tom, že štěstí tu není pro každého na věky a že určit ten správný tip je velká alchymie. Al Pacino tradičně skvělý (viděl někdo tohodle chlapa blbě hrát?), Rene Russo má sice krásné vlasy, ale její postava je tu celkem zbytečná a náhled do charakterů a pocitů hlavních tří postav je nepřesvědčivý. Kdyby zůstalo jenom u sázení a věcí kolem, jako v první svižné hodince, šel bych s hodnocením výše. Takhle jen ideální průměr na zabití jednoho nudného večera. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • V čase premiéry filmu bolo číslo do Walterovej televíznej šou (1 800 BET ON IT) skutočne používaným kontaktom poradenskej kancelárie športových tipov. (U_S_O)
  • Film je natočen podle skutečného příběhu Brandona Linka, který používal pseudonym Mike Anthony. Ve filmu jsou jména změněna na Brandon Lang a John Anthony. Skutečný Brandon Link se dokonce ve filmu objeví, jeho role je označena jako "Muž, který zdraví Brandona". (novoten)
  • Dan Gilroy, manžel Rene Russo, napsal roli Toni přímo pro svou manželku. Sestra Russo se dokonce jmenuje Toni. (novoten)

Reklama

Reklama