Reklama

Reklama

VOD (1)

Oscarem oceněný Al Pacino a Matthew McConaughey hrají v tomto napínavém thrilleru o rušném světě sportovních sázek, ve kterém někdy stačí hodit mincí a můžete vydělat celé jmění. Brandon Lang (Matthew McConaughey) je nadějná hvězda vysokoškolského fotbalu, ale kruté zranění překazí jeho sportovní kariéru. Aby se dostal zpátky na špičku, využije své znalosti z fotbalového světa…..v lukrativním byznysu sportovních sázek. Jeho talentu si všimne Walter Abrams (Al Pacino), mocný šéf obrovské národní korporace, která dává tipy na sázky a Brandon se stává jeho chráněncem. Zvyká si na svět plný krásných žen, sportovních vozů a stohů peněz, ale jeho zdánlivě idylický život se mění v boj podvodníka proti podvodníkovi, poté co netrefí výhru a v sázce jsou miliony dolarů… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Tomuhle říkám příjemný film. Můžete ho považovat jen za jedno z těch průměrných dramat, ale pro mě je to hlavně geniální sonda do života jednoho chlapíka, který se z nuly začal hrabat na vrchol. A jak se měnilo jeho postavení, začal se měnit i on sám. Two for the Money je film o tom, že v prostředí vysokých peněz nemusí být nic tak, jak se zdá. Jednou jste nahoře, o sekundu později na dně. Jednou jste přátelé, za chvíli ležíte pomočení svým "přítelem" na trávníku... No a Al je prostě Al. Jeho postava se pohybuje někde na hraně mezi láskou a nenávistí, polovinu filmu byste mu nejradši jednu vrazili, tu druhou byste mu (alespoň z mého ženského pohledu) nejradši skočili do náručí, případně ho začali utěšovat. Asi i tak je na tom celý film: buď si ho podobně jako já oblíbíte, nebo máte prostě smůlu a ztratili jste dvě hodiny svého života. Pokud máte talent jako Johnny Anthony, můžete si zkusit tipnout. Nebo si hodit mincí. Možná to vyjde nastejno. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tak dlouho jsem odolával, vůbec jsem nevěděl, do čeho jdu a pak mě to naprosto semlelo. Al Pacino a Matthew McConaughey je tak fantastická dvojka, že jsem to dlouho neviděl, užíval jsem si každou minutu a zajímalo mě, co se z toho nakonec vyvrbí. A Rene Russo tu má tu nejlepší roli, v jaké jsem ji doposud viděl. Ani po několika dnech nemám slov. ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Nevinně vyhlížející děj nakonec naplní mé touhy. Nikdy bych nečekal, že film o sázení by mě mohl bavit. Vsadil jsem si v životě pouze dvakrát. Ještě jako osmnáctiletý kluk, který sotva dosáhl k prosklenému okýnku, jsem si vsadil 20 Kč na to, že naši vyhrají mistrovství světa v hokeji... no a ti machři to opravdu vyhráli a tak jsem dostal 80 Kč. Druhý rok jsem udělal to samé... no a ti debilové prohráli. Od té doby na to kašlu a jsem stále 40 Kč v plusu :D. V tomto filmu ovšem sází i svoje životy dva suprovní herci a já jsem si jejich intriky skvěle užil. Nevsadil jsem na něj nic, ale hodně získal. ... SA ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Sázky na sport mají obrat 200 miliard dolarů za rok. Na světě je spousta sázkařů, co mají SVOJE potřeby. Volejte si pro naše rady. Zcela zdarma. Volejte a chtějte Johna. Vyděláme prachy ...... Jste vtaženi do hry, ve které jde o úspěch a hlavně o PRACHY. Máte možnost nahlédnout pod pokličku Walterova sázkařského impéria a sledovat úspěchy a růst Johnyho Anthonyho. Až máte strach, že to jednou skončí. A o to tady samozřejmě jde. Štěstí je totiž pomíjivé. Je to drama, které přesahuje hranice toho, co jste mohli vidět. Zde se totiž sází na štěstí. Výtečný Al Pacino!!!!!!, super McConaughey a R.Russo. Mám rád, filmy, které jsou o něčem. Třeba o životě. Zvlášť, jsou-li inspirovány skutečnou událostí. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Mám rád sportovní prostředí a ještě raději mám sportovní sázení. Je pravda, že nesázím tolik jako hlavní postavy filmu, ale i za menší vklad se člověk může pobavit a cítit se na živu. Příběh ústřední trojice je pro lidi, kteří se v sázení nepohybují, možná těžko uvěřitelný, ale díky skvělému hereckému obsazení se do něho lehce ponoří. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Film je natočen podle skutečného příběhu Brandona Linka, který používal pseudonym Mike Anthony. Ve filmu jsou jména změněna na Brandon Lang a John Anthony. Skutečný Brandon Link se dokonce ve filmu objeví, jeho role je označena jako "Muž, který zdraví Brandona". (novoten)
  • V čase premiéry filmu bolo číslo do Walterovej televíznej šou (1 800 BET ON IT) skutočne používaným kontaktom poradenskej kancelárie športových tipov. (U_S_O)
  • Natáčelo se v kanadském Vancouveru. (M.B)

Reklama

Reklama