Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivý strýček (Brian Cox) a hromada dluhů donutí roztomilého smolaře Steva Barkera (Johnny Knoxville) uchýlil se k plánu tak šílenému a zavrženíhodnému, že by dokonce mohl fungovat. Bude předstírat mentální retardaci, pronikne na nadcházející Speciální olympiádu a domů přiveze zlato! Jenomže soupeři celý podfuk prokoukli. Steve díky nim procitá a uvědomuje si, že chce zdolat mnohem větší výzvu: stát se lepším člověkem. U filmu Bláznivá olympiáda, natočeného v produkci neohrožených bratrů Farrellyů (Něco na té Mary je, Těžce zamilován) se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (216)

Shit 

všechny recenze uživatele

Jen průměrná komedie, která má občas záchvěvy zábavnosti, ale neni to zas tak moc často. Krom toho Johnny Knoxville neni zrovna nějakej skvělej komediální herec a i když se snaží, tak to většinou neni nic moc, nicméně Katherine Heigl je tady celkem příjemná a retardi skvěle retardovaný, škoda jen, že tu neni trochu tvrdší humor, přece jen Farellyové to umí většinou pěkně rozbalit, ale tady se to nějak nedaří ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Dělat si srandu z mentálně retardovaných?Kam až chcou ti filmaři zajít?Copak nemají žádné zábrany?Žádné hranice?Bohužel,mají!A to mě fakt hodně štve.A jsem rád vždy,když někdo tyto hranice překročí.Takže na rovinu,Bláznivá olympiáda je fakt krutá prdel a já se fakt docela slušně bavil.Nechci tu být ovšem za trotla,který se směje postiženým,ba naopak,ale tým kolem Johnnyho Knoxvilla to zde udělal poměrně citlivě,zároveň však i vtipně.Hodně jsem se sice bál,že do tohoto tématu nepůjdou autoři až příliš natvrdo a že to bude jen takové kroužení kolem,ale pár fakt drsných narážek tu je a naštěstí i očekávaný a nezbytně omluvný happyend není také až tak násilně přeslazený a hollywoodsky přehnaný.Johnny Knoxville je jinak asi vážně neskutečný pošuk a zde jen dokazuje,že je skvělým komikem s velkým charismem a potenciálem.Bláznivá olympiáda asi není každopádně komedií pro každého a puritáni budou stoprocentně držkovat nad celým tímto tématem,ale The Ringer není vážně ani urážející a ani nijakou kontroverzní podívanou,jen prostě slušně baví a to se musí cenit.P.S.vím že bych to neměl dělat,ale hlášku "Poškrábals mi cédečko" teď hlásím kde můžu 8D! ()

Reklama

Icefist 

všechny recenze uživatele

Podle mě příjemná komedie, kterou jsem viděl už asi čtyřikrát. Sice to zní dost střeleně přijít k prachům díky podvádění na paralympiádě, ale myslim, že všechno zůstalo v mezích dobrýho vkusu a to oceňuju. Fórů je tu celkem dost a pár vyloženě špičkovejch. Trochu váhám s procenty a asi bych normálně dal sedmdesát, ale Katherine Heigl je kočka k pomilování a jen kvůli ní to zvednu (to hodnocení ;-)). 80 % Oblíbená část- Steve u zpovědi ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tak oficiální text distributora slibuje, že bych se měl u toho neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky. Já jsem ovšem při těch závěrečenejch titulkách byl docela otrávenej z toho nechutnýho moralizování. Jinak komedie to neni špatná. Hlavně ze začátku jsem se u toho docela zasmál, ale ty debilní konce, kde prostě nesmí chybět nějaký vážný poučení, už mě v komediích fakt serou. Zkazilo mi to dojem z celýho filmu - 3 hvězdičky. ()

Duke90 

všechny recenze uživatele

"Tys mi bez dovolení vzal cdéčko a poškrábal si ho!" Ano, není příliš důstojné si utahovat z mentálně postižených jedinců, ale když na mě film skoro celou dobu křičí - vyprskni smíchy a dávej bacha, aby ses nepo.. - tak i odměřený člověk, jakým já v určitých věcech bezpochyby jsem, dovede občas "mírně vyprsknout". Je to sice hrozná blbost na jeden pořádný výplach mozku, ale osobně si myslím, že záměr tvůrců byl tímto splněn a přece jen došlo k pobavení. Takže ahoj, já jsem Glen a doufám, že jste se všichni aspoň "trochu" nasmáli. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Trvalo 7 let než se film začal natáčet. (HappySmile)
  • Film měl jít do amerických kin už v roce 2004, ale byl pozdržen vedoucími studia, protože se jim nelíbil obsah. (HappySmile)

Reklama

Reklama