Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivý strýček (Brian Cox) a hromada dluhů donutí roztomilého smolaře Steva Barkera (Johnny Knoxville) uchýlil se k plánu tak šílenému a zavrženíhodnému, že by dokonce mohl fungovat. Bude předstírat mentální retardaci, pronikne na nadcházející Speciální olympiádu a domů přiveze zlato! Jenomže soupeři celý podfuk prokoukli. Steve díky nim procitá a uvědomuje si, že chce zdolat mnohem větší výzvu: stát se lepším člověkem. U filmu Bláznivá olympiáda, natočeného v produkci neohrožených bratrů Farrellyů (Něco na té Mary je, Těžce zamilován) se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (216)

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Relatívne slušná komédia, ktorú však pochováva úplná predvídateľnosť deja. Na jedno pozretie v poriadku, viackrát ale už nie. Body tomuto filmu rozhodne zvyšuje samotná myšlienka dostať na plátno aj čosi zo života mentálne postihnutých a tiež sympatická Katherine Heigl v úlohe "objektu túžby." V žánri romantických komédii kvôli deju nič nové, každopádne, pozerať sa to rozhodne dá. ()

helrohir 

všechny recenze uživatele

Nič moc teda. V podstate som dosť sklamaný, pretože od filmu s takýmto príbehom a Johnnym Knoxvillom v hlavnej úlohe som očakával poriadnu kopu zábavy v štýle Jackass. Tvorcovia sa však zrejme báli urobiť si príliš veľkú srandu z postihnutých ľudí. Nuž ale pár krát som sa aj zasmial, takže to nie úplne zatrateniahodný film. ()

Reklama

Kjůkíí 

všechny recenze uživatele

Johnny Knoxville nemá k postižení daleko, vypadá v té roli tak přirozeně. Příběh o seberealizaci a uvědomění si sebe sama, který není moc pravděpodobný, moc jsem se nebavil, akorát mě překvapilo, že i postižení mohou být opravdu fajn. Viděli jste, jak mezi ně Johnny zapadl jo?A ty jejich vtipy ani nechápal. Trocha poučení v tom je. Ale děj znáte už od prvních 10 minut, velké mínus a těch mínusů je tam hodně. Určitě se to dalo natočit lépe, kvalitněji, ale nebyl rozpočet ani zájem producentů, se nedivím, takových filmů se za rok objeví nespočet. Johnny .. příjemné překvapení, jak se zhostil role. ()

Vecko99 

všechny recenze uživatele

Filmy se sportovní tematikou mám rád a nezáleží na žánru, takže jsem si to nenechal ujít. Když přežijete prvních dvacet minut, které moc zábavné nejsou, tak se to pak zlepší. Vtipy a silnější místa střídají slabší a je jen škoda, že těch silnějších je tam jen pár, ale i tak je to příjemná oddechovka, která neurazí. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tak oficiální text distributora slibuje, že bych se měl u toho neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky. Já jsem ovšem při těch závěrečenejch titulkách byl docela otrávenej z toho nechutnýho moralizování. Jinak komedie to neni špatná. Hlavně ze začátku jsem se u toho docela zasmál, ale ty debilní konce, kde prostě nesmí chybět nějaký vážný poučení, už mě v komediích fakt serou. Zkazilo mi to dojem z celýho filmu - 3 hvězdičky. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Trvalo 7 let než se film začal natáčet. (HappySmile)

Reklama

Reklama