Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivý strýček (Brian Cox) a hromada dluhů donutí roztomilého smolaře Steva Barkera (Johnny Knoxville) uchýlil se k plánu tak šílenému a zavrženíhodnému, že by dokonce mohl fungovat. Bude předstírat mentální retardaci, pronikne na nadcházející Speciální olympiádu a domů přiveze zlato! Jenomže soupeři celý podfuk prokoukli. Steve díky nim procitá a uvědomuje si, že chce zdolat mnohem větší výzvu: stát se lepším člověkem. U filmu Bláznivá olympiáda, natočeného v produkci neohrožených bratrů Farrellyů (Něco na té Mary je, Těžce zamilován) se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (216)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Knoxville je dlouhodobě jeden z mých nejoblíbenějších komiků a je hrozná škoda, že ho víc baví sebevražedný Jack-ass než filmová branže. Protože on je neuvěřitelně zábavný herec. A ani zde nezklamal. Výborný námět s výborným Johnnym v hlavní roli. A ani mi nevadí, že je to dost ubržděná blbina, která ovšem nenudí - vytřískat se dalo mnohem více, pokud by se přitvrdilo s handicapovanými vtipy, takhle ale vznikla fajn jízda, co by nikoho neměla pohoršit. ()

Chris Wulf 

všechny recenze uživatele

"Ševče, drž se svého kopyta" Na Johnnyho to v tomhle případě sedí maximálně. Každopádně není možné srovnávat Jackass s jakýmkoliv filmem, protože je to......prostě něco jiného. Ale když už máme někoho zažitého jako magora, co po sobě nechá běhat splašeného býka, nebo si nechá do bradavky zakousnout malého krokodýla a ještě se u toho dokáže idiotsky smát, tak od něj prostě čekáme něco víc. Je také ale dost dobře možné, že s lepším scénářem by přišel lepší výkon. ()

Reklama

numi 

všechny recenze uživatele

Zpočátku příšerná a trapná podívaná se v průběhu času přehoupne v překvapivě zábavnou (romantickou) komedii, která navíc nepostrádá fungující chemii. A je jedno, jestli mluvíme o přátelství mezi týmem para-atletů, nebo o romanci mezi hlavními hrdiny, z nichž Katherine Heigl je okouzlující a přesvědčivá a Johnny Knoxville... jen prostě je. [září 2008] ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tak oficiální text distributora slibuje, že bych se měl u toho neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky. Já jsem ovšem při těch závěrečenejch titulkách byl docela otrávenej z toho nechutnýho moralizování. Jinak komedie to neni špatná. Hlavně ze začátku jsem se u toho docela zasmál, ale ty debilní konce, kde prostě nesmí chybět nějaký vážný poučení, už mě v komediích fakt serou. Zkazilo mi to dojem z celýho filmu - 3 hvězdičky. ()

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Relatívne slušná komédia, ktorú však pochováva úplná predvídateľnosť deja. Na jedno pozretie v poriadku, viackrát ale už nie. Body tomuto filmu rozhodne zvyšuje samotná myšlienka dostať na plátno aj čosi zo života mentálne postihnutých a tiež sympatická Katherine Heigl v úlohe "objektu túžby." V žánri romantických komédii kvôli deju nič nové, každopádne, pozerať sa to rozhodne dá. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Profesionální zápasník Terry Funk si ve filmu střihl malou roličku. (HappySmile)
  • Film měl jít do amerických kin už v roce 2004, ale byl pozdržen vedoucími studia, protože se jim nelíbil obsah. (HappySmile)
  • Film dostal požehnání od paraolympioniků. (HappySmile)

Reklama

Reklama