Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku se náhodně na Štědrý den setkává 5 lidí. Jsou propojeni sérií nevysvětlitelných příhod a s malou vzájemnou pomocí si uvědomují nový smysl svých životů. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Osamělá Rose Collins (Susan Sarandon) při návštěvě své matky v nemocnici ve vedlejším pokoji potkává tajemného muže (Robin Williams). Policista Mike Riley (Paul Walker) se pohádá se svou přítelkyní (Penélope Cruz), a stejný den potkává staršího pána, který mu tvrdí, že v něm poznává převtěleného ducha své dávno mrtvé ženy. Jules Calvert (Marcus Thomas) vzpomíná na nejlepší vánoce které prožil, když byl před mnoha lety v nemocnici. A jsou Vánoce .. den, kdy se mohou dít i zázraky... Takovéto filmy, ve kterých se prolíná několik příběhů mám většinou docela rád (Láska nebeská, Intermission nebo třeba Magnolia). Jenže k natočení takovéhoto filmu je třeba silného režiséra, jinak se z filmu stane propletenec nesmyslů, a nebo v lepším případě (jako je tento) vlastně několik na sobě nezávislých příběhů, které jsou bůhvíproč v jednom filmu. Takže .. podívat se na tento film určitě dá, ale víckrát než jednou to nemá smysl... ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Miluji vánoční filmy. Tenhle se řadí k těm komornějším a depresivnějším. Můžeme sledovat lidi, kteří Vánoce z různých důvodů nemají rádi nebo je neprožívají tak, jak by je chtěli prožít. Je zde mnoho depresivních nálad a člověk místo aby se odreagoval, tak sklouzne do mírné deprese z toho, co právě viděl. Rozhodně to ale není film, který bych si chtěl pouštět na Štědrý den nebo během Vánoc, protože ta deprese z tohoto filmu přímo vyzařuje. Proto se o Vánocích snažím spíše vyhledávat vánoční komedie než dramata. Ale i přesto považuji tento film za vcelku vydařený, nic se tu výrazně nepokazilo a herci podali dobré výkony. Takže rozhodně zajímavý film, ale tak maximálně za tři hvězdičky, a to ještě s přivřeným okem... ()

Reklama

Matli 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo celkem nudně a o ničem, ale když se člověk seznámí s postavama, tak se na to moc příjemně kouká. Zajímavá a zvláštní romanťárna a to můžu, není to nic co by tu bylo už 100x. Extra hvězdička navíc za výbornýho Robina Williamse a krásnou Penélope (postavička jako víno:-) ). Ani (chudák) Paul Walker nezklamal, bylo zajímavý ho vidět v něčem jiným než v Rychle a zběsile. 67% ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Laciný nápad, svést se na vlně trendu (vánoční) romantické komedie rozporcované do mozaiky. Láska nebeská vytvořila určitý vzor (ačkoli je sama velmi problematická) a Dárek z lásky je jen takový malý derivát. A je to škoda, protože mít v jednom filmu Susan Sarandon, Penélope Cruz a Robina Williamse mohlo být báječné. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Tento film by měl možná dobrou myšlenku, ale scénář byl velmi slabý. Absolutně nedostatek dialogů a pokud nějaký byl, tak byl velmi pesimistický. Náhodné setkání čtyř lidi, kteří si v podstatě nemají co říci, protože má každý dost svých starostí a žije každý ve svým světě. I když ve filmu hrají 4 známé hvězdy, tak z tohoto smutného příběhu nedokázaly vykřesat žádnou jiskřičku, která by potěšila diváka svou vánoční atmosférou. Smutek, soucit, láska k bližnímu a pochopení pro jeho starost a bolest - to je tak asi ve zkratce obsah rádoby "vánočního filmu". ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Po uvedení v kině byla vydána na 48 hodin zkušební verze DVD. (HappySmile)

Reklama

Reklama