Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku se náhodně na Štědrý den setkává 5 lidí. Jsou propojeni sérií nevysvětlitelných příhod a s malou vzájemnou pomocí si uvědomují nový smysl svých životů. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 5/10/// Paul Walker, místy trošku vtipné -Susan Sarandon očividně nudí přítomné na plátně, bohužel někomu nedošlo, že toto bude přenášet i na díváky, hodně zdlouhavé/// Tohle je film jenž dokáže ve vánoční čas vytvořit tu správnou atmosféru. Nebo alespoň jako kulisa poslouží dobře. Jenže během normálního roku vás zajisté nechá chladným, což je velký nedostatek. Děj je slabí jak čajíček a téměř není čím by vás film oslovil. Sem tam se něco najde "Ty mě fyzicky přitahuješ!" "No dovolte ja nejsem gay!, Co po mě chcete?!" "Ty jsi moje reinkarnovaná manželka" "A vypadněte!" atd. jenže to opravdu nestačí./// Celkem 39%/// ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Veskrze průměrná záležitost na jedno vánoční použití. Hraje sice na trochu vážnější notu, ale má i několik úsměvných (hádka policajtů v kavárně) a dojemných míst. Pak je tu samozřejmě malý bonbonek v podobě mnohými zmiňovaného tanečku Penélope Cruz. Co se týče konce, ten už asi nikoho nepřekvapí, ostatně jak by to všechno mohlo na Vánoce jinak dopadnout, že. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Laciný nápad, svést se na vlně trendu (vánoční) romantické komedie rozporcované do mozaiky. Láska nebeská vytvořila určitý vzor (ačkoli je sama velmi problematická) a Dárek z lásky je jen takový malý derivát. A je to škoda, protože mít v jednom filmu Susan Sarandon, Penélope Cruz a Robina Williamse mohlo být báječné. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Vánoční film jako dělaný na vánoční večer, ale já si ho pustil netypicky v květnu, ale tak nějak jsem měl chuť na něco podobného ražení, ale tento film zase tak typičký vánoční film není a působil na mě spíš smutným dojmem, protože jde o hodně depresivní snímek, a ikdyž v něm nakonec vše dobře dopadne, tak mě svým způsobem dojmul a dostal a jsem ochoten mu dát plný počet. Jde sice o americkou kopii lásky nebeské a nemůže se jí rovnat ani v nejmenším, ale jak už jsem výše uvedl, prostě mě tento snímek dostal. Navíc je zde příjemná hudba a sympatiční a výborní herci v čele s krásnou Penélpe Cruz, jako vždy skvělou Susan Sarandon, drsně milým Paul Walker a jako vždy výborným Robin Williams, kterej mi vždycky sedl v těch vážnějších rolích než v těch komediích, což aspoň dokazuje, že to je skvělej herec ne jen jednoho typu filmů. Navíc nádherný New York s vánoční atmosférou. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Osamělá Rose Collins (Susan Sarandon) při návštěvě své matky v nemocnici ve vedlejším pokoji potkává tajemného muže (Robin Williams). Policista Mike Riley (Paul Walker) se pohádá se svou přítelkyní (Penélope Cruz), a stejný den potkává staršího pána, který mu tvrdí, že v něm poznává převtěleného ducha své dávno mrtvé ženy. Jules Calvert (Marcus Thomas) vzpomíná na nejlepší vánoce které prožil, když byl před mnoha lety v nemocnici. A jsou Vánoce .. den, kdy se mohou dít i zázraky... Takovéto filmy, ve kterých se prolíná několik příběhů mám většinou docela rád (Láska nebeská, Intermission nebo třeba Magnolia). Jenže k natočení takovéhoto filmu je třeba silného režiséra, jinak se z filmu stane propletenec nesmyslů, a nebo v lepším případě (jako je tento) vlastně několik na sobě nezávislých příběhů, které jsou bůhvíproč v jednom filmu. Takže .. podívat se na tento film určitě dá, ale víckrát než jednou to nemá smysl... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Po uvedení v kině byla vydána na 48 hodin zkušební verze DVD. (HappySmile)

Reklama

Reklama