Reklama

Reklama

Zoufalé manželky

(seriál)
  • USA Desperate Housewives (více)
Ukázka z filmu 6
Drama / Komedie / Mysteriózní
USA, (2004–2012), 128 h 53 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

Marc Cherry

Hrají:

Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicollette Sheridan, Steven Culp, Mark Moses, Andrea Bowen, Doug Savant, Jesse Metcalfe (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(180)

Obsahy(1)

Mary Alice žije celkem nerušeně na americkém předměstí. Přesto se ale rozhodne pro sebevraždu. Je totiž možné, že se za zavřenými dveřmi dějí věci, o kterých se raději nahlas nemluví... (TV Prima)

Videa (17)

Ukázka z filmu 6

Recenze (572)

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně se jedná o nejlepší seriál současnosti. Na rozdíl od jiných ambiciozních projektů jeho kvalita neskončí po první sérii, ale úroveň zůstává stejná i s dalšími řadami. Ta první byla skvělá, druhá trochu pokulhávala, ale stále velice dobrá. Třetí se rozjela ve výtečném stylu a na rozdíl od předchozích neskončila nějakým obrovským odhalením v posledním díle, závěr byl pravda trochu rozvláčný, ale jinak po celou dobu byla nastolena laťka možná ještě vyšší než u první řady. Mrtvolky nám kvapem rostou. Za první dvě série jsem napočítal na deset mrtvých postav. V třetí jich bylo zase pár přidáno, a to se nejedná o žádnou kriminálku :-) Čtvrtá série nepřekvapila, opět vysoké tempo, opět poutavé příběhy! V páté sérii se děj posunul o pět let kupředu a nutno říci, že ku prospěchu věci. Seriál neztratil nic ze své poutavosti a finále bylo opravdu "big". Šestá řada se slušně rozjela, rozuzlení zpočátku štvalo, v poslední epizodě vše do sebe logicky zapadlo a nakonec jsem byl spokojen. Ovšem nemohu se zbavit pocitu, že tato série patřila k těm slabším. V sedmé sérii jsem si často říkal, že by se už tvůrci měli zamyslet nad brzkým koncem. Grande finale se sice nekonalo, ale závěrečné díly zvedly dojem z jinak nepříliš povedené série. Závěrečná série byla jednoznačně nejhorší, přestože jsem si u finále takřka poplakal. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Zjistila jsem, že bydlím v nemožně nudné ulici. Žádná sebevražda, vražda, nehoří tu, ani se nenastěhuje atraktivní záhadný soused. To všechno holky v ulici jak z omalovánek mají a jsou zoufalé. Přes tragédie, které jsem tu nastínila, je to ale osvěžující zábava a to především díky břitkému scénáři, který udržuje přesnou rovnováhu mezi nadsázkou, cynismem, mysterióznem i serióznem a ponaučeními sametového hlasu nebožky kamarádky, kolem jejíhož umrtí se všechno obtáčí. PS. z pátý řady jsem jak v Jiříkově vidění - kde je ten počáteční břit ? Jedno zrnko pryč ! ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je viac menej pre ženy a vôbec som sa on nezaujímal. Dokonca som nevidel ani jednu čast ked to premierovali na STV či Prime, ale nejakou náhodou sa mi podarilo pozrieť si pár častí v preprízovaní seriálu a zažral som sa do toho. Síce je plný seriálových klišé, ale je niečím iný než ostatné tuctové seriály... ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Tenhle podivuhodný mix Sexu Ve Městě, Americké Krásy, Gilmorových Děvčat a příhod slečny Marplové příliš nezaujal. Nelze však popřít, že zúčastněné dámy předvádějí výborné herecké výkony, obzvlášť u Marcii Cross je to po "mrše z Melrose Place" skutečná libovka, i když se mi tím svým uhlazeným vystupováním a budováním domečku z karet hnusí víc než plány na americkou předělávku Oldboye. Co se Evy Longoriaové týká, můžu říct jen to, že cenzura je ZLO:) Závěrečné hodnocení 70%. Pokud seriál přijde s něčím novým, dejte mi vědět, já to vzdávám. A na závěr - JAKÁ JE TERI HATCHER ZOUFALÁ MANŽELKA, KDYŽ JE KRUCINÁL ROZVEDENÁ??!! Marketingové (či nějaké jiné) oddělení Primy to zase jednou nezvládlo... ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak tento seriál působí na ostatní, ale já po prvních třech dílech neměl nejmenší zájem ho sledovat dál. Naštěstí přítelkyně byla jiného názoru, takže další díly neunikly mé pozornosti a Zoufalé manželky si mě pomalu začaly získávat. V současnosti se jedná o jediný pořad, který pravidelně sleduji a na který se dokonce velmi těším. Jeden z nejlepších seriálů co znám. Co postava to perla, co linie to výtečný příběh. ()

Galerie (2 892)

Zajímavosti (74)

  • Susan (Teri Hatcher) ukazuje Mikeovi (James Denton) futra, na kterých údajně kreslila výšku svých dětí při různých událostech - např. výšku Julie (Andrea Bowen) v den, kdy nastoupila do školky. Dům, ve kterém žije, jí však koupil bývalý manžel Karl až poté, co její původní dům podpálila Edie Britt (Nicollette Sheridan), Julie tedy v tomto domě vyrůstat nemohla. (simellei)

Související novinky

I muži mají své dny...

I muži mají své dny...

19.04.2006

A někteří je prožívají v televizi. O čem to mluvím? O dalších řadách (6-8) seriálu 24 hodin . Koho by napadlo, že více peněz si američtí herci vydělají v televizi, že? No, je to tak a Kiefer… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama