Reklama

Reklama

Zoufalé manželky

(seriál)
  • USA Desperate Housewives (více)
Z natáčení 1
Drama / Komedie / Mysteriózní
USA, (2004–2012), 128 h 53 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

Marc Cherry

Hrají:

Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicollette Sheridan, Steven Culp, Mark Moses, Andrea Bowen, Doug Savant, Jesse Metcalfe (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(180)

Obsahy(1)

Mary Alice žije celkem nerušeně na americkém předměstí. Přesto se ale rozhodne pro sebevraždu. Je totiž možné, že se za zavřenými dveřmi dějí věci, o kterých se raději nahlas nemluví... (TV Prima)

Videa (17)

Z natáčení 1

Recenze (573)

Ampi 

všechny recenze uživatele

Seriál, který mne velmi překvapil, přijemně. Nečekal jsem toto od skoro vyhradně ,,ženského seriálu,,. Každá žena je krásná, jen občas to není vidět, protože jde oi krásu duševní a nejen tělesnou. Zde je krása těchto manželek a ostatních žen vykreslená dokonalé. Žadná krása není bez vády a i těm je dám velký prostor jako i někdy stejně zoufalým manželům a jiným partnerů. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je viac menej pre ženy a vôbec som sa on nezaujímal. Dokonca som nevidel ani jednu čast ked to premierovali na STV či Prime, ale nejakou náhodou sa mi podarilo pozrieť si pár častí v preprízovaní seriálu a zažral som sa do toho. Síce je plný seriálových klišé, ale je niečím iný než ostatné tuctové seriály... ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jestli se mě jenom dotkneš, porodím to dítě hned teď a utluču tě s ním." Mám pro strach uděláno, ale Zoufalek se trošku bojím. Proto jsem je vždy sledoval s nabitými kolty v rukou a s vytyčeným koridorem pro ústup, kdyby chtěly projít obrazovkou za mnou. Ovšem při dodržení těchto a dalších utajených bezpečnostních opatření, jsem se vždy dokázal s těmito potvůrkami pobavit. ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Tenhle mysteriózní (?) melodram klouže po povrchu jen na první pohled. Za těmi bílými ploty se totiž odehrávají dramata, která jsou sice z drtivé většiny slzopudnými modelovými scénáristickými konstrukty, ovšem čas od času ukážou ve své nahotě starou známou pravdu a to, že skoro všichni jsou pěkný svině a člověk může věřit tak akorát sám sobě. Nežehlete u toho! ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Twin Peaks na zlomyseľný spôsob, šmrcnutý trochu Americkou krásou aj Čarodejnicami z Eastwicku... Čierny humor kraľuje a každá epizóda ma zatiaľ baví od prvej minúty po poslednú. Ale zaujímalo by ma, z čoho žije rozvedená matka v domácnosti... to je ako s tým Sexom v meste (ktorý teda nemám v malíčku) - fiflena píšuca jeden stĺpček do novín si robí zbierku topánok Manola Blahnika. No Desperate Housewives drobné prešľapy odpustím, pretože si získali moje srdce - ukážu aj realitu na pozadí "stepfordského" sna. ()

Galerie (2 892)

Zajímavosti (74)

Související novinky

I muži mají své dny...

I muži mají své dny...

19.04.2006

A někteří je prožívají v televizi. O čem to mluvím? O dalších řadách (6-8) seriálu 24 hodin . Koho by napadlo, že více peněz si američtí herci vydělají v televizi, že? No, je to tak a Kiefer… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama