Reklama

Reklama

Zoufalé manželky

(seriál)
  • USA Desperate Housewives (více)
Ukázka z filmu 9
Drama / Komedie / Mysteriózní
USA, (2004–2012), 128 h 53 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

Marc Cherry

Hrají:

Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicollette Sheridan, Steven Culp, Mark Moses, Andrea Bowen, Doug Savant, Jesse Metcalfe (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(180)

Obsahy(1)

Mary Alice žije celkem nerušeně na americkém předměstí. Přesto se ale rozhodne pro sebevraždu. Je totiž možné, že se za zavřenými dveřmi dějí věci, o kterých se raději nahlas nemluví... (TV Prima)

Videa (17)

Ukázka z filmu 9

Recenze (573)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Jeden z herecky nejlépe obsazených seriálů. Díly jsou dobře vymyšlené, že je každý vypointovaný a přitom hodně dobře navazují a určitě se nebudete nudit. Teri Hatcher je hrozně sympatická a Eva Longoria je bohyně, i když herecky asi kraluje Felicity Huffman. První dvě řady byly super (druhá byla dokonalá). Ve třetí už bylo trochu něco shnilého a dál už mě to nebavilo. Ten seriál je natočený furt dobře, ale ten koncept kombinace rodinných problémů a do toho vždy ještě nějaká záhada nejde dlouhodobě udržet. Vždyť v tý ulici se stalo už snad všechno! ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Tak první série skončila a mé pocity jsou trošku schizofrenní. Na jednu stranu si Zoufalky dokázaly po celých 24 epizod udržet jistý kvalitativní standard (na rozdíl od takových Ztracených), na stranu druhou nedosáhla žádná z epizod strhujícího tempa pilotního dílu (i když ta poslední se mu dost přiblížila). Jeho napěchovanost černým humorem slibovala mnohé, hned s další epizodou bohužel přišlo „vyměknutí“ a patrný příklon k latinskoamerické telenovele, nikoliv k parodii latinskoamerické telenovely. Seriál si však dokázal i přes uvolněnou formu držet atmosféru tajemna, jen mě zamrzelo, jak neobratně si tvůrci poradili s rozuzlením ústřední zápletky (vše je nám pěkně naservírováno během prvních minut poslední epizody). Pochvalu si zaslouží všechny herecké představitelky (ač na seriál nadprůměrný výkon předvádí především Felicity Huffman) a také Danny Elfman, který svým hudebním tématem dodal onen zmíněný (leč dále nevyužívaný) parodicko-mysteriózní podtón. Ze současných seriálových hitů budou právě Zoufalé manželky více vyhovovat voňavější části populace, což by platit nemuselo, kdyby bylo ubráno na melodramatičnosti a přidáno na akci, černém humoru a napětí. Jenom nevím, jestli by pak nevznikl další klon Ztracených, tedy úplně jiný seriál. Raději buďme rádi za to, co je, může být i hůř, v tomto případě podstatně hůř. 75% Zajímavé komentáře: HateBreeder, 3DD!3, Jordan, castor, kwoky ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Žal bohu kouzlo série s přibývajícími sezónami vyvanulo, jmenovitě od čtvrté. Nicméně zasáhlo to velkou část populace, docela mě mile překvapilo, jak je to koukatelné, má to zábavné charaktery, slušné twisty a zápletky první tři sezóny aspirují na čtyři až pět hvězd, jenž pak dle mého nastává úpadek. Což je škoda. Protože obsazení je super. Zejména Eva Longoria jako Gaby, Teri Hatcher mě baví a je tu i můj oblíbenec Nathan Fillion. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Tenhle podivuhodný mix Sexu Ve Městě, Americké Krásy, Gilmorových Děvčat a příhod slečny Marplové příliš nezaujal. Nelze však popřít, že zúčastněné dámy předvádějí výborné herecké výkony, obzvlášť u Marcii Cross je to po "mrše z Melrose Place" skutečná libovka, i když se mi tím svým uhlazeným vystupováním a budováním domečku z karet hnusí víc než plány na americkou předělávku Oldboye. Co se Evy Longoriaové týká, můžu říct jen to, že cenzura je ZLO:) Závěrečné hodnocení 70%. Pokud seriál přijde s něčím novým, dejte mi vědět, já to vzdávám. A na závěr - JAKÁ JE TERI HATCHER ZOUFALÁ MANŽELKA, KDYŽ JE KRUCINÁL ROZVEDENÁ??!! Marketingové (či nějaké jiné) oddělení Primy to zase jednou nezvládlo... ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak tento seriál působí na ostatní, ale já po prvních třech dílech neměl nejmenší zájem ho sledovat dál. Naštěstí přítelkyně byla jiného názoru, takže další díly neunikly mé pozornosti a Zoufalé manželky si mě pomalu začaly získávat. V současnosti se jedná o jediný pořad, který pravidelně sleduji a na který se dokonce velmi těším. Jeden z nejlepších seriálů co znám. Co postava to perla, co linie to výtečný příběh. ()

Galerie (2 910)

Zajímavosti (74)

  • Fanúšičke seriálu sa tak páčili šaty, ktoré mala Gabrielle (Eva Longoria) v prvej časti seriálu, že napísala producentom, či by jej neprezradili meno ich dizajnéra, aby jej mohol navrhnúť jej šaty na maturitný ples. Producenti jej namiesto toho poslali tie šaty, ktoré si nakoniec obliekla na ples. (ladko)
  • Susan (Teri Hatcher) ukazuje Mikeovi (James Denton) futra, na kterých údajně kreslila výšku svých dětí při různých událostech - např. výšku Julie (Andrea Bowen) v den, kdy nastoupila do školky. Dům, ve kterém žije, jí však koupil bývalý manžel Karl až poté, co její původní dům podpálila Edie Britt (Nicollette Sheridan), Julie tedy v tomto domě vyrůstat nemohla. (simellei)

Související novinky

I muži mají své dny...

I muži mají své dny...

19.04.2006

A někteří je prožívají v televizi. O čem to mluvím? O dalších řadách (6-8) seriálu 24 hodin . Koho by napadlo, že více peněz si američtí herci vydělají v televizi, že? No, je to tak a Kiefer… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama