Reklama

Reklama

Příběh jednoho zvláštního léta podle bestselleru Ann Brasharesové. Čtyři dlouholeté přítelkyně se musí poprvé rozejít na delší dobu. Na společném nákupu objeví podivné džíny, které všem perfektně padnou. Rozhodnou se toho využít a zůstat díky kalhotám v kontaktu. Každá dívka si džíny ponechá na týden a uvidí, jestli jí přinesou štěstí, pak je pošle dál. Za každým týdnem se skrývá příběh a i když mezi kamarádkami leží mnoho mil, stále existuje pouto v podobě putovních kalhot, které jim umožňuje sdílet radosti, lásky i strasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Marina111 

všechny recenze uživatele

Neveľmi obľubujem nekonečné série románov na pokračovanie, najmä ak ich kvalita je skôr otázna, no nemôžem poprieť, že v istom veku som Putovné džínsy prečítala. Dnes by som si síce sotva spomenula na mená postáv, aj dej sa mi zjavuje len veľmi matne, čo sa mi u kníh, ktoré pre mňa voľačo znamenajú, nestáva - no tým len chcem naznačiť, že mi nebolo celkom nenzáme, do čoho idem, keď som sa rozhodla sledovať tento film. Nuž, po pozretí musím priznať, že to ozaj nie je typicky naivné a sentimentálne dielko, aké by ste si pod pojmom "teens bestseller" asi predstavili, dokonca ani typicky americké (žiadna roztlieskavačka a žiadna zástava !!!), ale aj tak to má od filmu, s ktorým by som cchela zabiť predpoludnie, naozaj ďaleko. Ale načo ďalej mrhať slovami, veď asi chápete, čo sa snažím naznačiť : nemastné, neslané, nevýživné ... ale hladný sa poteší i takému. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Už mi není náct, ale přesto jsem se zase dívala. Každý prázdninový příběh jednotlivých holek má něco do sebe. Mně se nejvíc líbí vždycky ten z Řecka, protože na natáčení vybrali opravdu kouzelnou lokalitu. Příběh Carmen (America Ferrera) mě skoro vždycky zvedne ze židle, protože mám pocit, že jí v něm děsně křivdí a že její otec stojí jako otec dost za prd (alespoň pro ni). Další dva příběhy brnkají na smutnou notu, víc se mi líbí ten Baileyin (Amber Tamblyn) - i když taky víc na hraje na city. No... ať se mi zdá příběh točící se okolo jedněch obyčejných kalhot jakkoli dětinský a naivní, baví mě. ()

Reklama

jatamansi 

všechny recenze uživatele

Neb jsem mládí trávila spíš v partě kluků u volejbalu a fotbalu a večery s knížkou, jsou mi tyhle dívčí partičky cizí. Poznávám je až teď prostřednictvím své dcery, když peru cizí trička naše vlastní dlouho nevidím a holčička se objevuje v neuvěřitelných módních kreacích, které nepocházejí z naší skříně. Přesto léto čtyř puberťaček a kouzelné kalhoty nebyly oddechově až tak špatné. V podstatě se tam objevily i skutečné problémy, jen příliš nahuětěné, ale skutečné. Nemoc, rozvedený a znovu se ženící otec, první láska, studentská brigáda, Montekové a Kapuleti po řecku. Ale nezaujala mne žádná hudba, snad jen při lenině příjezdu do Řecka, ale to zase byl skoro Řek Zorba. Stejně tak žádný zvláštní dialog nebo objevná myšlenka nevyburcovaly tužku k napsání poznámky. Tužku? Asi nevíte, že staromilsky píšu tužkou. Dopisy plnicím perem, poznámky ořezanou tužkou. V nouzi pentelkou. Drobný postřeh. Ve filmu skoro nikdo nenosil sluneční brýle, a to jsme v Řecku, v Mexiku, na jihu USA. Skoro nakonec se přece jen vyloupla mylšenečka. „Dokonči ten film.“ „Proč?“ „Protože můžeš.“ Asociace na Na východ od ráje. Ale pochopí spíš ten, kdo četl, nesatčí vidět film. To je ta možnost volby. Pochopitelně nechyběl útok na city, nemoc, smíření, slzičky. Ale cítím v tom přílišný kalkul, tah na bránu. No co, jsou i horší filmy a v deštivém odpoledni to docela šlo. ()

cherita 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že nejdřív jsem byla docela nadšená. Všechny čtyři hlavní postavy byly výborně obsazené a odpovídaly svým knižním předobrazům a celý přiběh se celkem věrně držel knihy, až na jednu věc. Moji nejoblíbenější část, tj. Lenin příběh, si scénaristi naprosto překopali k obrazu svému a bohužel je to obraz horší. Mrzí mě to o to víc, že zbytek funguje jako fajn holčičí komedie, ale tu Lenu jim prostě neodpustím. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Příjemný teenage film, který má navíc jednu hvězdu zářící...Blake Lively. Na ni jsem se opět nemohla vynadívat. Její role jí padla naprosto přesně. Potěšilo mě také krásné love story odehrávající se v ještě krásnějším Santorini. Nejvíce mě ale dojal příběh Tibby a malé Bailey (skvělá herečka!!!). Naopak Carmen mě ničím neupoutala. Kdybych tenhle film viděla před 5 lety, moje hodnocení by asi bylo ještě o jednu * vyšší. Teď mu dávám 3*. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Blake Lively prý na konkurz při obsazování hereček do role Bridget vešla do místnosti a než udělala cokoli jiného, položila na stůl svoji fotografii. Porota si myslela, že si z nich dělá legraci, ale potom, co po nějaké době opustila místnost, si všichni byli jistí, že právě ona je tou jedinou správnou Bridget, kterou hledají. (delaware)
  • Pana Vreelanda, otce Bridget, ztvárňuje ve filmu skutečný otec její představitelky (Blake Lively) - Ernie Lively. (delaware)
  • Brian, kamarád Tibby a Bailey, je v knižní předloze špinavě blond, o asijském původu tam není jediné zmínky. (delaware)

Reklama

Reklama