Reklama

Reklama

Příběh jednoho zvláštního léta podle bestselleru Ann Brasharesové. Čtyři dlouholeté přítelkyně se musí poprvé rozejít na delší dobu. Na společném nákupu objeví podivné džíny, které všem perfektně padnou. Rozhodnou se toho využít a zůstat díky kalhotám v kontaktu. Každá dívka si džíny ponechá na týden a uvidí, jestli jí přinesou štěstí, pak je pošle dál. Za každým týdnem se skrývá příběh a i když mezi kamarádkami leží mnoho mil, stále existuje pouto v podobě putovních kalhot, které jim umožňuje sdílet radosti, lásky i strasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

heyda 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem měl možnost vidět tento film. A co bych k němu řekl? Je to nejen komedie, ale i film o přátelství. U přátelství nesmí záležet jen na vzhledu, ale na lidské povaze. To jsem si odnesl z tohoto filmu. Jde o příjemnou podívanou, která však nezasahuje nikam dále, aby mi byla větším přínosem. 3 hvězdičky jsou zde však na místě. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Čtyři různě vzhledově a postavou vypadající kamarádky v obchodě zjistí, že jedny kalhoty sedí všem. Tak si je koupí, a jelikož každá odjíždí na prázdniny do jiného kouta světa, rozhodnou si kalhoty po určité době mezi sebou posílat. Zajímavý námět, ale i dobré zpracování. Film se mi i přes svou délku líbil. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Začátky Blake Lively je tou nejzajímavější věcí na celém filmu. Komedii se to nepřibližuje ani trochu a na fungující drama to nemá nosný příběh a už vůbec ne dobrý herečky. Logicky filmu nepřidává i roztříštěnost filmu na 4 střepy, jen aby každá holka měla cca stejný čas pro svůj příběh. Nudilo mě to, Blake nezachrání všechno.. ()

TeraBum

všechny recenze uživatele

Knihy, podle kterých byl film natočený miluju. Jsou napsány s obrovskou porcí lidskosti. Nejde o náctileté holky, natožpak o kalhoty, ale o nepodmíněnou lásku ve všech podobách. Jenže nehodnotím knihu, ale film. A to nedokážu. Protože z knih vytáhli jen ty náctileté holky. A tak vidím, že film sám o sobě zas tak špatný není, dá se u toho zabít sobotní odpoledne, mnohé i potěší. Knihu mám ale natolik ráda, že přerod do filmové podoby objektivně vidět nedokážu. ()

Zeek 

všechny recenze uživatele

No to byla ale blbost nebo to vlastně bylo sladké a hezké? Záleží co od toho očekáváte a jak se nad tím člověk zamyslí. Já to beru z té méně světlé stránky. Co jsem čekal, to se dostavilo. Je až neuvěřitelné, že středem pozornosti můžou být obyčejné kalhoty, nemluvě o tom, že se dá natočit i druhý díl. Vlastně se tedy jedná o čtyři krátké příběhy, které se "protínají" díky zmíněným kalhotám. Dejme tomu, že to není můj šálek kávy. Což pravda je, ale nakonec to sladké bylo a spousta lidí tyto filmy přímo vyhledávají. Nesmím zapomenout, že kladem byla krásná Alexis Bledel, takže hodnotím průměrně, 3*. Moje hodnocení: 55% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Brian, kamarád Tibby a Bailey, je v knižní předloze špinavě blond, o asijském původu tam není jediné zmínky. (delaware)
  • Blake Lively prý na konkurz při obsazování hereček do role Bridget vešla do místnosti a než udělala cokoli jiného, položila na stůl svoji fotografii. Porota si myslela, že si z nich dělá legraci, ale potom, co po nějaké době opustila místnost, si všichni byli jistí, že právě ona je tou jedinou správnou Bridget, kterou hledají. (delaware)
  • Pana Vreelanda, otce Bridget, ztvárňuje ve filmu skutečný otec její představitelky (Blake Lively) - Ernie Lively. (delaware)

Reklama

Reklama