Reklama

Reklama

Zprávy TV Onion

  • USA The Onion Movie (více)
USA, 2008, 86 min

VOD (1)

Série scének, které jsou ostré, necenzurované a někdy i komické, stejně jako Onion, bývalé undergroundové univerzitní noviny, které se postupem času staly zdrojem amerických vybraných zpráv, se zaměřuje na pokrytectví dnešního světa.  Nejpopulárnéjší americké satirické noviny se v tomto filmu stávají televizním programem. Moderátor TV Onion Norm Archer (Len Cariou) je požádán, aby se podřídil novému konceptu majitelů stanice. A protože je to člověk zásadový a navíc profesionální novinář, rozhodne se nepodřídit, naopak! Zuří tak, že to v televizním světě, snad ještě nezažili. TV Onion není nic svaté a tak rozpoutá satirickou bouři a vezme si na paškál popové hvězdy, vězně i mírové rozhovory. [Zdroj: HBO] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (186)

Flynn 

všechny recenze uživatele

Je to na rozmezí mezi 2-3 hvezdicek, některé gagy jsou fakt totální a člověk se baví, ale potom příjdou tak hluchá místa a trapnosti, že si člověk říká že to snad ani není možné aby se dvě takové scény potkaly v jednom filmu. Steven Seagal je úlet :o) stejně tak i narážky na černochy a bělochy co si hrajou na černochy to jsem se fakt nasmál... ()

boro123 

všechny recenze uživatele

Výborná satira nejen na americkou společnost, předsudky, styl zpráv, ale i spoustu dalšího. To vše úderné (jako cockpuncher:) bez jakýchkoliv zábran. Najdou se i slabší momenty a celkově se to ani příliš nedá považovat za film, ale tak jak u tohohle sledu "reportáží" jsem se už dlouho u žádného filmu nepobavila...kdo by měl zájem, tak na youtube se dá najít spousta videí od onion news http://youtube.com/user/TheOnion ()

Reklama

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Velká škoda, že filmu ke konci znatelně dochází dech. To, co je v první polovině trefně ironickou satirou na (nejen) americkou společnost, se ve druhé půli zvrhne v trapný kýč, který nebaví, neodsejpá, jenom drrrhne a drrrrrrrhne. Některé reportáže mi ale v paměti zůstanou a na film "Drtikul" bych se s chutí podívala! :) 60% ()

havLord odpad!

všechny recenze uživatele

Nejen jako satirická kritika, ale i jako "pouhopouhá" parodie dnešní společnosti Onion Movie troskotá na plné čáře. Taková dobrá parodie totiž vůbec není "pouhopouhá", je opravdovým kumštem a dnes už bohužel vzácností. Nestačí pouze dovést ad absurdum ono parodované téma, musí se na to jít s ostrovtipem, který však autoři OM ze své internetové stránky na celuloid přenést nedokázali. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně taková satiristická parodie na veškeré (tedy spíše americké) zpravodajství, ale i když je dost zveličená, hlavní myšlenky jednotlivých reportáží jsou docela pravdivé. Hlavně je to ale celé v takovém vtipném kabátku, nasmál jsem se dost. Nicméně na víc než ty 3 hvězdy to bohužel není, chybí mi tam nějaká větší spojitost a promyšlenost.. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film bol nakrútený už v roku 2003 ale jeho vydanie bolo odložené a film sa nikdy nedostal do kín. Vyšiel až v roku 2008 priamo na DVD. (U_S_O)

Reklama

Reklama