Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná a bohatá prezidentka dívčího klubu South Beach University zosnuje originální plán, jak vydělat na právě získané slávě jejího klubu v sexy komedii s Paris Hilton v hlavní roli. (oficiální text distributora)

Recenze (155)

evelouch 

všechny recenze uživatele

Achjo! Neházejte prosím Paris Hilton do krabice s názvem ANTIHEREČKA. Fakt umí celkem hrát. Film je plný originálního humoru, drahých značek, namyšlených slečinek a sexu. Nebýt těch všudypřítomných vtípků o rozmnožování bych asi dala i pátou hvězdu.Film se mi líbil, pobavila jsem se, závěr hezký....koukla bych se znova. Paris sice paroduje samu sebe, ale je to vtipné, a všichni to jistě pochopí:) ()

Zakellinka odpad!

všechny recenze uživatele

Film bez děje jako každá podobná trapárna. Nemohla jsem dát ani jednu hvězdičku za obsazení a herecký výkon, protože Paris hrála sebe samotnou a nedala si s tím moc práce. Už tím, že vzala tuhle roli se pěkně ztrapnila. Naprosto tupý a nudný film o ničem. Parta krásek a v čele jejich královna. Tohle už tady bylo a ne jednou. Film by měl být zakázaný pro lidi od 13ti let. Pokud Vám je více tak film opravdu nedoporučuji. ()

Reklama

Palvinie 

všechny recenze uživatele

Řeknu to asi takhle: Mě se to líbilo. Pobavila jsem se nad hereckým umem Paris Hilton, která vlastně "hrála" samu sebe. Ani zdaleka netuším, jestli to bylo schválně, či nikoli a jestli si uvědomila, že to vlastně ani hrát nemusí, ale byla to sranda. Navzdory tomu, že film neměl smysl, zato poměrně dobrou kameru a střih, budu vyčuhovat z davu a dávám dvě hvězdy. Paris bych akorát poradila, ať příště místo komedie natočí životopisný film, bude to mnohem pochopitelnější. ()

patrik221 odpad!

všechny recenze uživatele

Jako že Paris Hilton je asi nejblbší celebrita co znám. A to už je teda čo povedať :D Proste rozmazlená fiflena která neví co s penezi(okrem kupovaní naprostých chujovin kterých má stejne mraky), preafektovaná čúza která trpí naprostou posedlostí sama sebou a svoji stupiditou nakazuje normálny lidi. No hnus. ALE přece je to MEGA šukézní devka pri které bych neváhal ani vteřinu okusit její šťavnatou myšku a vyšoustat jí mozeg z hlavy :D Takže to vypadá že bych to mohl uhrát na jednu hviezdu.......jenomže tohle je proste taková BLBINA ULTRATRAPNá a zbytečná že to proste nejde. Nech tahle takzvaná princezna zmizne už provždy z obrazovek i stema čoklama. No joo nechal sem se trocha unést. No co? :D P.S Aspon že to její porno celkem ušlo :D ()

JannieMc odpad!

všechny recenze uživatele

Hola Guys! =´) Byla to výzva: vidět šestý nejhorší film. Bylo to přání: trhat se smíchy. - Dreams DO come true!!! :D (chichi) - ale ještě jedna věc, kterou nedokáži logicky pochopit: Paris naprosto bez studu "paroduje" sama sebe. Já si totiž myslím, že se u toho natáčení a příběhem dobře bavila. A to je tedy vrchol! :D ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Nahé scény s Paris Hilton (Victoria) byly do filmu přidány bez jejího vědomí a povolení. Když se o nich dozvěděla, byla tak rozzlobená, že se neúčastnila premiéry filmu. V roce 2008 za to byla Hilton u soudu, neboť nedodržela smluvní dohodu o přiměřené propagaci a publicity filmu. Ve finále nemusela platit žádné odškodné, ale musela vrátit celý svůj honorář za film. (Petr.Penicka)
  • Film se natáčel v Miami na Floridě. (rafix)

Reklama

Reklama