Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná a bohatá prezidentka dívčího klubu South Beach University zosnuje originální plán, jak vydělat na právě získané slávě jejího klubu v sexy komedii s Paris Hilton v hlavní roli. (oficiální text distributora)

Recenze (155)

filipes.lu odpad!

všechny recenze uživatele

Já se tento počin bál i vypnout. Paříž evidentně nezvládá ani mluvit, jinak si nedokážu vysvětlit ¾ jejích replik, které jsou vyprávěny z pozice vypravěčky. V půli snímku jsem se spoludivačky zvládnul zeptat pouze na to: „O čem to jako je?“ Odpovědí mi bylo: „No je to asi něco o nějakých spolkách, ale nevim co.“ To hovoří bohužel za vše. Hilton je toporná i během svádění a to jsem pevně věřil, že alespoň to dá…A ten epickej konec! Dojetí jsem sice skryl, ale bylo mi do breku ještě dlouho potom. A teď nemluvím o finální omluvě hrdinky, ale o faktu, že jsem zjistil, že Paris natočila i další filmy. Ach jo… ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

O míře debility tohoto veledíla nemá cenu polemizovat. Paris se zřejmě pokouší o sebeparodii, čímž se opět jen ztrapňuje. Všechny postavy jí v tom ukázkově asistují a zdatně vlezdoprdelkují. Po všech stránkách, jakými lze měřit filmovou kvalitu musím s všeobecným odpadem souhlasit. Nicméně nebudu pokrytecky splachovat, když mi některé fekálie zvedly náladu a u scén jako lov na použité kondomy a loučení s vibrátorem jsem se od konečníku zasmál. P.S.: Abyste se všichni nedivili, až se Paříž v bulváru přizná, že má IQ 140 a jen si s námi hrála..nesmíte totiž zapomenout, že je herečka… ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

To je fakt těžký hodnotit. Paris si úplně v klidu paroduje sama sebe, nebo alespoň svoji image na veřejnosti, dělá ze sebe snad ještě větší krávu než je. A je jí to úplně u prdele. Prostě vrchol. PLEDGE THIS je celkem nevídaná krávovina, opravdu špatný, špatný film, totálně splácaný dohromady že se člověk ani nestačí divit. Ale bavil jsem se. Ať žije platapussy a fuj s holčičíma hovnama. ()

Very_kuul odpad!

všechny recenze uživatele

Pevne verím, že od réžie, scenára, produkcie cez kameru až po občerstvenie štábu má na svedomí sama úžasná a dokonalá Paris! Preto bola natoľko vyčerpaná a nemohla podať 100% herecký výkon aký predviedla v jej prvom amatérskom filme "One night in Paris". Samozrejme vyčerpanosť sa podpísala aj na slabom scenári...milá Paris nevadí. Už sa ťeším kedy ťa uvidím v tvojej prvej filozoficko - psychologickej dráme. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Vskutku podivuhodné dílo, ve kterém si dávají dostaveníčko parodie na teenagerovské komedie o dívčích spolcích, fekální komedie, dadaismus a absurdní drama. Chvílemi to nemá ani hlavu ani patu, obsazení role nadpozemsky obdivované princezny děvčetem, které je sice pohledné, ale ve srovnání s komparsem okolo přecejenom pokulhává, je rovněž kousek dokonale zapadající do mozaiky této absurdní hovadiny. Na druhou stranu, celkem jsem se bavil. 30 % bych při zachování klidného svědomí dal. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Nahé scény s Paris Hilton (Victoria) byly do filmu přidány bez jejího vědomí a povolení. Když se o nich dozvěděla, byla tak rozzlobená, že se neúčastnila premiéry filmu. V roce 2008 za to byla Hilton u soudu, neboť nedodržela smluvní dohodu o přiměřené propagaci a publicity filmu. Ve finále nemusela platit žádné odškodné, ale musela vrátit celý svůj honorář za film. (Petr.Penicka)
  • Film se natáčel v Miami na Floridě. (rafix)

Reklama

Reklama