Reklama

Reklama

Vražedná terapie

Trailer

VOD (1)

Gordon vede vlastní stavební firmu a získá zakázku na opravu části staré psychiatrické léčebny. Aby vyhrál, slíbil, že opravy zvládne v šibeničním termínu. Všichni dělníci jsou pod tlakem, a když během práce objeví nahrávky z terapie schizofrenní pacientky, začnou se dít podivné věci... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (336)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Velmi nevyrovnaný snímek, kdy nezáživné scény s bláboly se střídají s napínavými. Sanace staré léčebny postavené ve tvaru netopýra (moc pěkná) připomíná ze začátku budovatelské filmy. Nic moc se neděje, parta dělníků dochází do staré budovy, pracuje, plká, pracuje... V jisté chvíli dojde naštěstí ke zlomu. Příběh se přesune do klaustrofobních tunelů, den vystřídá noc a cosi děsivého se skrývá v temných koutech. A pak už jen všichni bloudí, hledají společníka a smrt je jim v patách... ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Horrorový thriller, který vnímavého diváka až nelidsky potýrá. Po skončení jsem se musel fakt chvíli vzpamatovávat a odrelaxovat. Je fascinující, jak může někdo s 5ti herci v jednom bývalém obrovském sanatoriu vytvořit tak neuvěřitelně mrazivý, znepokojující a tíživý film. Vytknout se dá snad jen vykreslení postav, které mohlo být detailnější. To je ale asi tak vše. Jinak se jedná o neuvěřitelně povedený thriller, který ve finále diváka zadupává svojí atmosférou a rozuzlením děje hluboko do sedačky... Neuvěřitelně tíživé, záhadné, znepokojující drama pěti opravářů, jímž se zakázka ve staré léčebně stala osudným ... ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemné prekvapenie. Dejová linka je vystavaná umne, žiaden priamočiary lacný dej nehrozí, ale tiež to nie je ani nič komplikované, čo by sa nedalo pochopiť. Filmom vládne slušná atmosféra, ktorá pekne postupne graduje až do samotného finále. Aj koniec sa vydaril, slušne vypointovaný, niečo ako z pera Stephena Kinga. Čisto subjektívne, keby sa pridalo viac hororových prvkov, mohlo ísť o vynikajúcu atmosferickú pecku. Ale spokojný som aj tak. 70/100 ()

Richie666 

všechny recenze uživatele

Docela špatnej vtip, řekl bych. Příklad filmu, kterej mě od začátku do konce odpuzuje svojí debilitou. Stupidní námět se vyvíjí v příběh, ve kterém neexistuje logika, a zavání pouze zatuchlými dialogy a přehrávajícími (ne)herci. Občas nějakej ten dobrej záběr rozhodně nemá šanci zastínit moji těžkou antipatii naprosto ke všem postavám, nemluvě o tom, že vizuální stránka filmu je dost odporná, stejně jako celá režie. Jakékoli napětí nebo pocity mě minuly velkým . . . . . . . . . obloukem. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Horor to teda podle mě není, ale už dlouho jsem z mysteriozního filmu neměl po shlédnutí tak divný pocit, jako právě po filmu Session 9. Celé je to neuvěřitelně zvláštní, včetně samotné pointy. Nejlepší na tom všem je ale budova, ve kterém se celý film odehrává a která do filmu předává absolutní atmosféru. Díky té budově je film totiž naprosto perfektní, přenáší na diváky ty nejhorší možný pocity, kterými si člověk může projít, během 100 minut. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (13)

  • Celosvětová premiéra proběhla 31. července 2001 na Mezinárodním filmovém festivalu Fantasia. (Worry77)
  • K natáčení se využívalo jen velmi malé procento budovy kvůli jejímu stavu. (Chatterer)

Reklama

Reklama