Reklama

Reklama

Vražedná terapie

Trailer

VOD (1)

Gordon vede vlastní stavební firmu a získá zakázku na opravu části staré psychiatrické léčebny. Aby vyhrál, slíbil, že opravy zvládne v šibeničním termínu. Všichni dělníci jsou pod tlakem, a když během práce objeví nahrávky z terapie schizofrenní pacientky, začnou se dít podivné věci... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (336)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Úklidová jednotka má za úkol vydezinfikovat opuštěný ústav pro choromyslné. Hmyzácky nažloutlý a oprýskaný prostředí, chemický svinstvo, dlouhý chodby, plachty, nepěkný fotečky na zdi, psychopatická tajemství bývalého ústavu, do toho pět ’average Joeů’, kterým z toho všeho začíná hrabat. Od začátku pěstovaný pocit zhnusení a zneklidnění z neznáma. Psycho závěr mě spíše zklamal, ale k tomu co mu předcházelo nemám žádných výhrad. SESSION 9 - nulově uhlazený, působivý a místy dost děsivý hororothriller, dobře uvařený ze všech výše zmíněných dobrot. ()

Cabal 

všechny recenze uživatele

Hororovy klenot, ktery uz po prvnim podivani mel u me jasnych 5 hvezd. A na podruhe ? Znova za 5, jen jsem se utvrdil, ze tohle by melo urcite patrit do me horrorove top 20. Dokonaly scenar, vypracovany do preciznosti, kde spoustu drobnosti a narazek si clovek uvedomi az na druhe podivani. Atmosfera jak bic, vyborne zahrane. Proste lahudka, ktera bude jednou klasikou. ()

Reklama

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Vynikající psychologický horror sází na dokonalou atmosféru, plnou plíživého děsu a tiché hrůzy. Příběh se odehrává při rekonstrukci 15 let zrušeného blázince, umístěného ve velice atraktivní historické budově. Děj je zcela nepředvítalený - až do úplného konce nechává diváka v nejistotě a neklidu. Inteligentní snímek pro náročné, a bezesporu jeden z nejzajímavějších žánrových počinů tohoto tisíciletí. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Anderson ako seriálový režisér si od štýlu seriálovej miniaturizácie, ktorá filmu vôbec neprospieva, odvykol až nasledujúcim počinom, čo je škoda, pretože to hlavne v takomto druhu filmov naozaj cítiť. Okrem hudby je ostatné technické spracovanie naozaj na priemernej úrovni, všetko však zachraňujú dobrí herci, slušná atmosféra, rýchly spád filmu podporovaný kvalitným scenárom, čo nakoniec filmu prinieslo aj štvrtú hviezdičku. 75%. ()

swamp odpad!

všechny recenze uživatele

Já asi viděl úplně jiný film, než ostatní uživatelé. Takže - snímek Session 9 mi přišel jako naprosto dementní pokus o horor z prostředí bývalé psychiatrické léčebny, ve které se skupinka pracantů snaží zlikvidovat azbest a chce si za to nechat dobře zaplatit - na úkor šibeničnímu termínu. Ale komu tady vlastně zvoní hrana? Ne vše je takové, jak se zdá - jen herecké výkony jsou opravdu, ale opravdu příšerné - a nejhorší je snad David "Horatio" Caruso. K tomu si připočtěte amatérskou kameru, stupidní scénář i rozuzlení a máte na světě krásný azbestový odpad! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (13)

  • Natáčelo se v Bonner Medical Building of Danvers State Hospital. (Chatterer)
  • Brad Anderson byl inspirován k využití Denverské psychiatrické léčebny, protože kolem ní projížděl každý den. (Verka13)

Reklama

Reklama