Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svérázný novinář Irvin Maurice Fletcher, kterému nikdo neřekne jinak než Fletch, zdědí po tetě usedlost a plantáže v Louisianě. Když ale přijede na místo, čeká ho nemilé překvapení, usedlost je neobyvatelná ruina a na plantáže se skoro bojí zajet podívat. Nicméně o jeho zděděný majetek je od začátku až podezřelý zájem. Nejprve mu chce prodej zprostředkovat krásná právnička Amanda, ale tu najde ráno Fletch v posteli, kde spolu strávili noc, mrtvou. Fletch se dostane do vazby a zanedlouho potom do řady dalších nečekaných a také životu nebezpečných situací v nepřátelském prostředí Jižanů. Když jeho dům kdosi zapálí, pustí se Fletch do pátrání, aby nakonec zjistil, že na jeho pozemek už delší dobu kdosi tajně vozí nebezpečný a nezničitelný toxický odpad. Všechno úsilí jeho nepřátel směřuje k tomu, aby se to neprovalilo, ale je to marná snaha, i když už stála několik životů. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Výsledky z ostatních webů: IMDb - 6,1/10 | Rotten Tomatoes: Tomatometer - 37%, Audience Score - 54% | FDb.cz - 60% | O level výš než první díl. A proč? Fletch totiž drtí o sto šest, celé je to mnohem zábavnější, svižnější, bláznivější (v dobrém slova smyslu), ale především MNOHEM NAPÍNAVĚJŠÍ. A tak, když opomeneme na výsost očekávaného padoucha, jsme nejen spokojeni, ale i překvapeni! 75% ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Dvojka je ještě o něco lepší než jednička. Především je žánrově užší, omezil bych se na krimikomedii, ve které tentokrát Fletch řeší jen jeden případ, k mojí velké libosti na americkém jihu. Opět suverénní dabing brněnského studia. Filmu chybí jen pověstná třešnička, kterou by bylo lze najít v menší porcičce erotiky, přinejmenším scéna u sprchy si o ní koledovala. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dvojka má síce jednoduchšiu detektívnu zápletku, ktorá ale pôsobí súdržnejšie. Nie je to viacero menších línií, ktoré sa náhodou nejak na konci pretnú ako v jednotke.  A aj keď je hlavný páchateľ celkom ľahko odhaliteľný, tak ma to bavilo viac. Do veľkej miery hlavne kvôli humoru, ktorý mi pripadal oveľa lepší ako minule. Trápnych scén je tu minimum a neraz som sa naplno zasmial. Tentokrát už Chevy Chase už lepšie vybalancoval Fletchovu inteligenciu a infantilné pitvorenie sa v prevlekoch. Takisto poriadne zapracovali na Fletchových suchých komentároch v ktorých si robí srandu hlavne z vidlákov a rasistov z klasického juhu USA. Miestami mi Chevy v tejto úlohe pripadal ako taký predchodca Carreyho Ace Venturu, ktorý tú zábavnú infantilnosť dotiahol k dokonalosti. Potešila ma aj nádherná kráska Julianne Phillipsová. Takže celkovo to je o triedu lepšie ako jednotka, a škoda, že ďalší diel už nevznikol. 7/10. ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

fletch must be the luckiest person in the world. vsechno mu vzdycky vyjde - zbavi se pravnika jeho ex-manzelky, najde si novou pritelkyni, nezemre, kdyz na nej ZASE nekdo miri zbrani… — narozdil od prvniho dilu, ten druhy se mi zdal min vtipnejsi (i kdyz jsem se parkrat malem pochcala smichy). pribeh super, herci vyborni; chevy chase skvely a sexy. — skoda, ze neni jeste treti dil. nebo ctvrty. nebo paty. nebo…… || ❝𝐁𝐞𝐜𝐤𝐲 𝐰𝐚𝐬 𝐚 𝐠𝐨𝐨𝐝 𝐠𝐢𝐫𝐥 𝐚𝐧𝐝 𝐝𝐢𝐝𝐧'𝐭 𝐧𝐞𝐞𝐝 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐬𝐩𝐚𝐧𝐤𝐞𝐝... 𝐝𝐚𝐦𝐦𝐢𝐭.❞ 🥸🏠 ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

"Throwback Thursday #90" - Fletch se v '89 vrátil, tentokrát se však režisér Ritchie vydal trochu jiným směrem a po losangelském prvním díle se příběh dvojky odehrává v Louisianě. Po úvodu v L. A. totiž Fletch odcestuje za dědictvím do Louisiany a o nově zděděnou ruinu se zajímá více lidí, než by bylo zdrávo. Dvojka je tím pádem v jižanském stylu a celý příběh mi přišel těžkopádnější než v prvním snímku. Fletch Lives sice paroduje náboženské sekty a všechny jižanské stereotypy, ale přišlo mi, že je to oproti prosluněné Kalifornii zatraceně málo. Převleky opět nechybí, ale oproti jedničce jsou i ty Chasovy výstupy takovým slabým odvarem. Troufnul bych si říct, že klasický syndrom druhého dílu. A i v kinech vydělal film méně peněz, ačkoliv profitable byl. Viděno na Nova Cinema. 3* ()

Galerie (23)

Související novinky

Jason Sudeikis novinářem v převleku

Jason Sudeikis novinářem v převleku

12.03.2014

Mezi nejznámější role Chevyho Chase bezesporu patří losangeleský novinář Fletch, jehož proslavila především láska k bizarním převlekům. Komediální legenda si románového hrdinu z pera Gregoryho… (více)

Reklama

Reklama