Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedenáctiletý Ben Archer žije spokojeným životem se svou matkou. Od chvíle, kdy je před lety opustil otec, se považuje za jejího ochránce, pomocníka a kamaráda. Odmítá připustit, že by se do jejich života vetřel někdo další. Navzdory jeho nesouhlasu se matka začne scházet s okresním prokurátorem Jackem Sturgesem a jejich vztah časem přeroste ve vážnou známost a zásnuby. Tvrdohlavý Ben však možnost nového manželství své matky odmítá a v obavách, že po otci přijde také o matčinu pozornost, se rozhodne udělat všechno pro to, aby Jack jednou provždy zmizel z jejich života. Donutí Jacka, aby se společně s ním zúčastnil skautského tábora, který zahrnuje snad všechny aktivity, které spolu mohou provozovat otec a syn. Věci však nejdou tak úplně, jak si Ben naplánoval, a Jack se ukáže být mnohem obtížnějším oříškem, než čekal. (TV Nova)

(více)

Recenze (24)

golfista 

všechny recenze uživatele

Pokud se chystáte na to, že uvidíte v akci Clarka Griswolda :), pak budete zklamáni. Pokud chcete zaplnit čas u televize klidnou "pohádkou pro dospělé", pak se není čeho bát. Průměrný film o náhradě otce v neúplné rodině, který není komedií v pravém slova smyslu. Profrčí hlavou a zítra o něm nevíte. Ale neublíží. ()

GAVIN17 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se u komedie nepobavil tak jako u této. Nechápu nízké hodnocení filmu, ale bude to asi tím, že jsem i skaut a jedno z mých hobby je indiánština. Výborný výkon J. T. Tomase v hlavní roli Bena i chlapců z klubu,a ještě zvláště také jednoho otce mima. Typická je Benova hláška - je mi jedenáct a holky nesnáším - klukovská parta a přátelství se zakřiknutým chlapcem je mu nakonec nade vše a pozná, co je v životě to nejdůležitější. Opravdu prima zábava pro celou rodinu a tak dávám plný počet bodů ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Tohle zažilo nemálo mužů. Nastěhují se k partnerce mající dítě, které se na ně dívá nevraživě a vymýšlí různé lumpárny aby se takového vetřelce zbavilo. A takto je to i v tomto úsměvném filmu, kde se onen ´přistěhovalec´ začne snažit takové dítě přivést na svou stranu. Nic víc, nic míň. Rodinný příběh k pousmání, kde se nad i každý najde. Jedná se o další dobrou komediální roli Chevyho Hase, který ani tentokrát nezklamal. Snímek skromný, jednoduchý, zábavný a hlavně odpočinkový, avšak svým zaměřením přeci jen ne pro každého. Ale to už je na výběru vkusu. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Příjemná rodinná komedie, která tasí především laskavý a klidný humor, šetří trapnými gagy Chevyho Chase a těží z osobitosti Taylora Thomase, který předvádí svůj standardní výkon z Kutila Tima. Táta jak má být je odpočinkový film, který proběhne, nenadchne, ale přesto neurazí a tu a tam vyloudí příjemný úsměv na tváři. ()

Akinaz 

všechny recenze uživatele

Pohodová rodinná komedie, která nám ukáže, co vše musí zvládnout nový člen rodiny v podobě partnera matky jedenáctiletého kluka, který by udělal cokoli, aby ho z domu vyhnal... Rozhodně jsem se nenudila a i po letech po snímku občas sáhnu... Jako malá jsem ho vnímala z perspektivy dítěte, nyní dospělého a pořád mě baví. 4* ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama