Reklama

Reklama

Maléry pana Šikuly

  • USA Office Space (více)
Trailer

Obsahy(1)

Petr (Ron Livingston) pracuje jako počítačový programátor ve společnosti Initech Corporation. Jednoho dne však přeteče míra jeho trpělivosti a tak si řekne dost! Konec přesčasů a stresu v práci. Najednou má opět spoustu času na svou přítelkyni (Jennifer Aniston), v práci hraje počítačové hry a dokonce se odvážil říci svému podlézavému šéfovi, co si o něm opravdu myslí. Všechno vyvrcholí, když se rozhodne uskutečnit svůj ďábelský plán a ukrást technické plány společnosti. Podaří se mu to dříve, než ho práce opět pohltí? (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

cab 

všechny recenze uživatele

Programator v komedii o tom, jak jeho zatrpkly zpusob zivota nabere opacny smer po navsteve hypnotyzera a diky svemu laxnimu pristupu dostane nabidku na povyseni, kde je jeho prvnim ukolem vyhodit sve kamarady, coz ho privede na myslenku, ze jediny zpusob, jak se nejlepe dostat z takhle zapeklike situace, je svoji firmu dostatecne financne obrat ke svemu vlastnimu prospechu. Pres nekolik chytrych napadu a slusnych dialogu se vetsina snimku pohybuje v prumernych vodach komedialniho zanru. 60% ()

jerry12 

všechny recenze uživatele

75%. Parádní pohodová komedie se špičkovým výběrem herců, kteří do rolí sedí jako v málokterém filmu. Jestli se něco na tomto snímku opravdu povedlo, je to právě casting a také nápad, který sice není původní, ale je tu moc pěkně rozvedený. Více takových komedií, které se vyhýbají běžným klišé a jsou, jak to říct, prostě v pohodě a skutečně ze života. Velmi humorná a dnešní komedie. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Malá a značně podhodnocená komedie o pracovním vyhoření, se kterým se kdejaký divák dokáže velmi dobře ztotožnit. Zápletka není ani tak důležitá, páteří filmu jsou výborně napsané charaktery a s tím spojené herecké výkony ve vedlejších rolích. Gary Cole, Richard Riehle, John C. McGinley - všichni pamětihodné karikatury, ovšem Stephen Root v roli Miltona podává herecký výkon hodný minimálně nominace na Oscara. Miltonovým tragikomickým osudům jsem se smál ještě dlouho po skončení filmu. Velká škoda, že v kinech snímek propadl, nějaké to pokračování bych si klidně s chutí hned dal. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Bohovská nadčasová pecka a dokonalá satira na white-collar jobs, ktorú musí milovať každý, ktorý si niečim podobným prešiel, alebo dobre pozná toto prostredie. Množstvo skvelo napísaných postáv, výborne vypointovaných gagov a v neposlednom rade kvantum detailov z korporátneho sveta! Za skoro 20 rokov zostarli maximálne obrazovky počítačov. ()

RyanRainheart 

všechny recenze uživatele

Nevím, který chytrák vymyslel tomuto filmu tak debilní český překlad. Ten by si fakt zasloužil metál a nebo rovno přímou cestu na psychiatrické oddělení. Nicméně, jako komedie je to slabota, zasmála jsem se jen párkrát. Pro mě žádný zázrak, i ty postavy mi byli tak nějak jedno, co se s nima vlastně stane. Každopádně, takovou hypnózu bych chtěla také zažít. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (10)

  • Film se velice dobře prodával na VHS a DVD. V USA se prodalo přes 2 600 000 kusů nosičů a v roce uvedení na zmiňované formáty patřil film do prodejnostní TOP 20 společnosti Fox. (DellEthing)
  • Socha stojící před budovou Initech, kruh s obdélníkem uprostřed, je idiomem člověka, který má problém zapadnout do svého okolí. (HellFire)
  • Magazín Entertainment Weekly zařadil film na páté místo žebříčku "25 nejlepších komedií za posledních 25 let." Navzdory tomu, že původně měl u nich špatnou recenzi. (DellEthing)

Reklama

Reklama