Reklama

Reklama

Maléry pana Šikuly

  • USA Office Space (více)
Trailer

Obsahy(1)

Petr (Ron Livingston) pracuje jako počítačový programátor ve společnosti Initech Corporation. Jednoho dne však přeteče míra jeho trpělivosti a tak si řekne dost! Konec přesčasů a stresu v práci. Najednou má opět spoustu času na svou přítelkyni (Jennifer Aniston), v práci hraje počítačové hry a dokonce se odvážil říci svému podlézavému šéfovi, co si o něm opravdu myslí. Všechno vyvrcholí, když se rozhodne uskutečnit svůj ďábelský plán a ukrást technické plány společnosti. Podaří se mu to dříve, než ho práce opět pohltí? (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Jak už anglickej název napovidá, tenhle snímek si nejvíc užijou lidi, který za svuj život aspoň chvíli pracovali v kanclu. V úvodu je vystihnuto pár každodenních problémů, se kterejma se lidi v práci potýkaj (zácpa cestou do práce, nefunkční tiskárna v nejmíň vhodnou chvíli, divný kolegové nebo zbytečný nařízení - T.P.S. obaly). Škoda je, že po rozjetym začátku už začal příběh hodně ztrácet dech a povedený gagy se objevily už jen zřídka. Část děje týkající se plánování velkýho podvodu už nebyla téměř vůbec zajímavá. Potěšili ale slušně hrající neznámý herci v hlavních rolích a menší rolička Jennifer Aniston. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Inteligentná a vtipná komédia so sympaticky si počínajúcim hlavným hrdinom, s ktorého myšlienkovými pochodmi a každodennými náladami sa asi stotožnia milióny pracujúcich ľudí z celého sveta, vrátane mňa samozrejme. Menším problémom Office Space je snáď len to, že najlepšie veci sa tu udejú už v prvej polovici filmu, potom tomu celému tak nejak dôjde šťava a príbeh nevygraduje možno až tak veľkolepo, ako by asi väčšina divákov očakávala. ()

Reklama

Idealista 

všechny recenze uživatele

Takhle vykastrovanou komedii jsem už dlouho neviděl ! Scény v kanclu byli jak ze seriálu Kancl jen víc trapné. A vlastně ne on tu totiž ani humor nebyl ( ani trapný, ani fekální, ani absurdní ) jen vlažné pokusy o něj příkladem budiž scénky s kopírkou , v každé komedii bych se jim smál až bych plakal ale tady to ve mě nic nevyvolalo! ()

jerry12 

všechny recenze uživatele

75%. Parádní pohodová komedie se špičkovým výběrem herců, kteří do rolí sedí jako v málokterém filmu. Jestli se něco na tomto snímku opravdu povedlo, je to právě casting a také nápad, který sice není původní, ale je tu moc pěkně rozvedený. Více takových komedií, které se vyhýbají běžným klišé a jsou, jak to říct, prostě v pohodě a skutečně ze života. Velmi humorná a dnešní komedie. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nejenže jsem se u týhle komedie výborně pobavil, ale zároveň mě utvrdila v tom, že již před dávnými léty (i když jsem začal poměrně pozdě, tušim, že někdy v druhý polovině prvního stupně základní školy) jsem se vydal na správnou cestu, když jsem místo zodpovědnýho makání začal všechno flákat, jelikož tenhle film ukazuje, že jedině tak se dá někam dostat. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (10)

  • Po uvedení filmu a jeho úspěchu na trhu DVD se stala velmi oblíbeným předmětem červená sešívačka. Firma Swingline, specializující se na výrobu sešívaček a děrovaček, nakonec na podnět zákazníků začala opět po několika letech vyrábět sešívačky v červené barvě. (HellFire)
  • Film se velice dobře prodával na VHS a DVD. V USA se prodalo přes 2 600 000 kusů nosičů a v roce uvedení na zmiňované formáty patřil film do prodejnostní TOP 20 společnosti Fox. (DellEthing)

Reklama

Reklama