Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Série bláznivých komedií s Lesliem Nielsenem v hlavní roli opět posílila Pravdivý příběh podle skutečných událostí z jiných filmů právě začíná Na mušce je Uprchlík, Mission Impossible, Jasné nebezpečí, Casablanca, Osudová přitažlivost, Titanic, Zachraňte vojína Ryana a množství dalších filmů Případ houslového virtuóza a jednonohého, jednorukého a jednookého zločince patří k nejbláznivějším případům, jaké FBI zaznamenala za dobu své historie. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (381)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Není to Bláznivá střela, ale přesto ... Jsou tu k vidění velmi podobné vtípky a jedna narážka na jiný film střídá druhou. Chvílemi je tohle tempo možná až moc velká a divák nestíhá vstřebat naprosto vše a film tak padá do trochu "trapnějších" poloh. Přesto se Leslie Nielsen nenechá zahanbit a předvádí jeden ze svých posledních lepších výkonů. Především však Richard Crenna a jeho "šerif" z Uprchlíka a Šerifů) je naprosto dokonalý a Tommy Lee Jones se mohl obávat o své místo v případném pokračování. Příběhově je to vcelku jednoduché, ale tvůrci se pokouší vše zamotávat šílenými dialogy, které někdy nevyvolávají zrovna úsměv. Poslední výstřel "starých dobrých" parodií. ()

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Pro mě až nečekaně dost dobrá parodie s už více než sedmdesátiletým Leslie Nielsenem, který je ale stále ve formě. Tak nějak jsem tušil, že o dost momentů přicházím kvůli tomu, že jsem po hříchu stále ještě neviděl Uprchlíka, ale i tak jsem si to dost užil. Slabších momentů se sice našlo víc, ale i tak je to výborná zábava a Richarda "Plukovníka Trautmana" Crennu prostě nemůžu nežrat (R.I.P.). Lepší tři:-) ()

Reklama

LadyDevil 

všechny recenze uživatele

Leslie Nielson opět nezklamal! Celou dobu jsem měla neustálej úsměv na rtech, který střídaly výbuchy smíchu..obzvlášť brutální byla scénka s kradením auta, jenž začalo hrát, skákat...to byla síla:-D Líbilo se mi, že většina vtípků byla směrovaných na Uprchlíka - ten jsem viděla celkem nedávno, a tak jsem si správně většinu pasáží spojila, a to lepší zábava to byla:-) Nemusíte se bát, že se naskytne hlucháá chvilka, vtipných gagů je tu opravdu hromada ()

E=mc2 

všechny recenze uživatele

Hlboko nedocenena zalezitost z Lesliem... Skvela parodia nielen na Utecenca ale na Serifov ktory Crenna ako T.L.J. zahral dokonale..:) ANi jeden for mi tam neprisiel trapny...asi som zvyknuty na leslieovky z davnych dob..:) tak preto. Naozaj niektore parodovane sceny z typyckych filmov ala toto nieje clanok pre vas, clanok pre vas sa nachadza o trocha nizsie, toto je clanok pre vas..:) Taktiez skvele prebudenie uprostred vysetrovania, zavazovania snurok vo vytahu..a Netanjahua..Shalom..:) ()

Honzíno 

všechny recenze uživatele

Škoda nějakých dementních ftípků, protože ze spousty jsem nemohl pár hodin po filmu mluvit. Útěk před vlakem v lese je geniální a ty spousty detailů, jenom takové pronesení a je z toho povedená hláška. Asi můj nejoblíbenější Leslie Nielsen po střelách a Připoutejte se, prosím. A když Nielsen komentuje vnucení párečku psovi do zadnice, je odzbrojující. Rozhodně se na tohle kouknu raději než na prcičky (na ty vůbec), či nějaké Kluby sráčů atd... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Většina postav ve filmu se jmenuje podle názvu měst ve státě Minnesota. Scénárista Pat Proft je totiž z Minnesoty. (becki_tu)
  • Tvůrci umístili pár gagů i do závěrečných titulků. Můžete si tam tak například přečíst Lottery Numbers (čísla ve sportce), Menu of the Day (jídlo dne), "Interns We Had Sex With" (asistentky, se kterými jsme spali), "Things That Were Stolen" (věci, které byly ukradeny), "People In Crew Who Smuggled Cuban Cigars Out Of Canada" (lidé ze štábu, kteří pašovali z Kanady kubánské doutníky) nebo "People Nobody Cares About" (lidé, na kterých nikomu nezáleží), kde jsou titulky záměrně urychleny. Celé titulky končí hláškou "Movie's Done". (becki_tu)
  • Pokud si zpomalíte v závěrečných titulcích ony "osoby, na kterých nikomu nezáleží", zjistíte, že mezi nimi figurují lidé z titulků normálních, mimo jiné i režisér a scénárista Pat Proft. (Robbi)

Reklama

Reklama