Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Richie je nejbohatší dítě na světě. Má vše, nač si vzpomene. Soukromou restauraci McDonald, psa Dolara a Claudii Schiffer jako osobní trenérku aerobiku. Něco mu však přece jen chybí, a to pár opravdu dobrých kamarádů. Při zahájení provozu nové otcovy továrny si všimne party, hrající na blízkém plácku baseball. Zatímco rodiče, kteří odletěli na večeři s anglickou královnou, musí nouzově přistát na moři po výbuchu bomby, pozve věrný komorník Cadbury partu z plácku do přepychového sídla. Příjemný večer Richiemu pokazí nejprve zjištění, že komorník dětem za návštěvu zaplatil, a vzápětí zpráva, že jeho rodiče zmizeli. Bombu umístil do letadla osobní strážce pracující pro Van Dougha, který se tak chce zmocnit obrovského majetku. Zbývá odstranit ještě Richieho. To však bude mnohem obtížnější, než by se na první pohled zdálo. Richie se totiž s Cadburym a partou z plácku pustí do boje a po dramatické bitvě, vedené poněkud netradičními prostředky, dokáže slavně zvítězit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

LadyPig 

všechny recenze uživatele

Nemohu si odpustit komentář k tomuto filmu, který není žádná sláva, ale taky úplně neurazí - když ho dávají, zapnu si ho... Co má ale znamenat ten název v češtině: Sám doma a bohatý?! To je přece hnus. Nemá to s filmem Sám doma absolutně nic společného. Původní název Richie Rich má rozhodně svůj důvod, a to ten, že to, že hraje ve filmu Culkin, neznamená, že jde o nějaké rádoby pokračování! Kdyby to tak pojmenovali Amíci, řeknu, že těží na popularitě filmu (což je trapné), ale proč my Češi? Nechápu, nerozumím, udivuje mě to... ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Přijít potřetí s úplně tím samím by byla asi sebevražda....jednička byla skvělá, dvojka taky v pohodě, ale trojka už je fakt dost o něčem jiným. Docela obyčejný rodinný film jakých je k vidění každý den deset. Jediné co ho udržuje jakeš takeš v pozornosti diváků je značka "Sám doma" v názvu a Macaulay Culkin. Dost průměrná záležitost. ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Ano, bez těch 2 zlodějů a celé té crazy rodiny Kevina z 1 a 2 Sám doma to už není ono. But on the other hand, nebylo to zas tak špatné. Mrzí mě, že dost lidí hodnotí tento film jen kvůli Culkinovi velice špatně. Ano, dnes je troska, ale tady ještě určitě šel snést (připomíná mi to 1 nejmenovaného zpěváka, který si udělal několikrát plastiku nosu, prošel mnoha skandály, ale dříve třeba nebyl takový). ()

Richie666 

všechny recenze uživatele

a: "Ty vole, máš fakt krutej bejvák"--- b: "Bejvák?!?" --- c: "Domnívám se, pane, že jde o slangový výraz označující dům. Je to idiom." --- b: "Aha." --- a: "Proč mi říkáte idiom?!" Neřekl bych, že je to tak špatné. Zdejší hodnocení je podle mého názoru dost zaujato všeobecnou tendencí posuzovat několikeré pokračování hůře nežli předchozí díly. Tomuto stereotypu se samozřejmě dá čelit jen do jisté míry - ale co byste ještě chtěli, vždyť v tomto případě se jedná o kompletně inovovaný film. ()

mrclTV 

všechny recenze uživatele

Keď som si myslel, že séria Sám doma nemôže byť horšia, dorazil ma tento kúsok. Nielenže je Culkin nesympatický ale je aj nesymaticky bohatý (asi to bol zámer tvorcov, škoda, nechytil ma). Opäť to isté ako predtým, len kulisy sa tvária drahšie a na záver nesmie chýbať plytké moralizovanie na tému priateľstva. Raz vidiet a nikdy viac. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (8)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 40 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 38,1 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 76 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama