Reklama

Reklama

101 dalmatinů

  • USA 101 Dalmatians (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Majitelka módního ateliéru je nadšena návrhem mladé návrhářky Anity, která se nechala inspirovat svým psím miláčkem, dalmatinkou Perdy. Když se však od ní dozví, že dalmatini mají jemnou srst pouze jako štěňata, pustí se do realizace ďábelského plánu. V rozpadlém klášteře na venkově začne shromažďovat skoupená či jejími poskoky Horácem a Kašparem uloupená štěňata dalmatinů. Mezitím se Anita díky své dalmatince seznámí s osamělým tvůrcem počítačových her Rogerem, který má dalmatina Ponga a problém s milionářem, pro něhož vytváří počítačovou hru. Stále ještě nedostal zaplaceno, protože nedokázal vytvořit patřičně povedeného padoucha. Netrvá dlouho a koná se svatba, a pak trvá jen o něco málo déle, než manželé Anita a Roger mohou svým mazlíčkům Pongovi a Perdě blahopřát k přírůstku do rodiny v podobě patnácti malých dalmatinů. Dlouho se však neradují, protože Cruella už má na ně políčeno. Její poskoci všechna štěňátka uloupí a dopraví do skrýše, kde už se bezcitný jirchář chystá stáhnout kůži z 99 malých dalmatinů. Tomu je samozřejmě třeba zabránit a postarají se o to zvířata, která se spojí a řádně vytrestají nejen Kašpara s Horácem a jirchářem, ale také samotnou Cruellu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (214)

helrohir 

všechny recenze uživatele

V detstve som mal tento film veľmi rád, pretože okrem zaujímavého a miestami zábavného deja, som vždy pociťoval voči psom ako zvieratám osobité sympatie. Lenže keď som tento film nedávno znova videl, až také nadšenie ako v detstve som logicky nepociťoval, skôr naopak. Ale aj za nutnej dávky nostalgie nechám aspoň tri hviezdy. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Film 101 dalmatinů je film o 101 dalmatinech se 101 dalmatiny. Dochází vám to? Prostě další Disneyovka, tentokrát s puntíkovanými psi, tupou dvojkou Laurie - Williams a s geniální Glenn Close (ďábelská Cruella De Vil). Pro tento nenáročný humor se psi, mi sedí jedno slovo. Průměr, 3 hvězdy. Nenadchne, ale ani neurazí. ()

Reklama

vesper001 

všechny recenze uživatele

Byl jednou jeden dalmatinec, co za fenkou cválal jako maratonec, naštěstí jeho pán nebyl tak velký pitomec, aby nesbalil majitelku nakonec. Pongo a Perdita si šťastně žili, patnáct potomků společně povili, až zlá Cruella zjistila, že o kožichy je nouze, a pro srst skvrnitou poslala Weasleyho a House. Ti dva tomu všemu pranic neříkali, ti dva se jen snažili býti vychytralí. Ale přelstít dobytek, nábytek, příbytek a obyčej bystrý jest věc nesnadná, a než se kdo nadál, bylo psů sto jedna. Vše dobře dopadlo, než zazvonily zvony, však milé děti v dospělosti pozor na hormony. V jistém stavu se může snadno stát, že vás i taková blbost dokáže rozplakat. :o) ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Taká klasická Disney jednohubka, ktorá je vlastne prvou hranou verziou známeho animáku. Verzia prikrášlená o pár momentov oproti originálu, s milou atmosférou, ale zároveň dosť tragickými vizuálnymi efektami, našťastie ich nebolo veľa. Postava Cruelly tak správne bizarná a navyše v podaní Glenn Close skvelo zahraná. Pre deti je tento snímok určite skvelý. 60 % ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Na tu dobu nikdy nezapomenu. Dalmatini na tričkách. Dalmatini na plakátech. Dalmatini i na dně konzervy trenčanských párků. Dalmatini a Spice Girls. Kdo měl doma živého dalmatina, byl největší borec. Nakonec mě i jeden dalmatin kousl. Dětem se tenhle film určitě bude líbit, ale já už vyrostl. (403.) ()

Galerie (66)

Zajímavosti (36)

  • Dalmatin nemá skvrny hned po narození, a tak bylo v některých případech nutné puntíky domalovávat. (Terva)
  • Jeden z posledních filmů od Disneyho, ve kterém vidíme někoho kouřit cigarety. Od roku 2007 pak Disney oficiálně zakázal, aby se v jeho filmech tento zlozvyk ukazoval. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama