Reklama

Reklama

101 dalmatinů

  • USA 101 Dalmatians (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Majitelka módního ateliéru je nadšena návrhem mladé návrhářky Anity, která se nechala inspirovat svým psím miláčkem, dalmatinkou Perdy. Když se však od ní dozví, že dalmatini mají jemnou srst pouze jako štěňata, pustí se do realizace ďábelského plánu. V rozpadlém klášteře na venkově začne shromažďovat skoupená či jejími poskoky Horácem a Kašparem uloupená štěňata dalmatinů. Mezitím se Anita díky své dalmatince seznámí s osamělým tvůrcem počítačových her Rogerem, který má dalmatina Ponga a problém s milionářem, pro něhož vytváří počítačovou hru. Stále ještě nedostal zaplaceno, protože nedokázal vytvořit patřičně povedeného padoucha. Netrvá dlouho a koná se svatba, a pak trvá jen o něco málo déle, než manželé Anita a Roger mohou svým mazlíčkům Pongovi a Perdě blahopřát k přírůstku do rodiny v podobě patnácti malých dalmatinů. Dlouho se však neradují, protože Cruella už má na ně políčeno. Její poskoci všechna štěňátka uloupí a dopraví do skrýše, kde už se bezcitný jirchář chystá stáhnout kůži z 99 malých dalmatinů. Tomu je samozřejmě třeba zabránit a postarají se o to zvířata, která se spojí a řádně vytrestají nejen Kašpara s Horácem a jirchářem, ale také samotnou Cruellu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (214)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Film už tak dobrý jako jeho animovaný předchůdce není. Jasně je tu kupa pěkných psů, uhrančivá a hlavně zlomyslná Glenn Close a několik povedených humorných scén. Tahle rodinná podívaná neurazí, ale ani zrovna moc nenadchne. Přece jenom bych dal raději přednost animáku, když už bych si musel vybrat. Takže i já se přikloním k průměrnému ohodnocení…50% ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

V tejto hereze sa uskutocnila zakonita nepodarena premena animacie 101 kusov odpornych psov do filmovej hranej podoby. Nemoznost jej prenosu je odzrkadlena v tupom a naivnom pribehu plnom hnusnych psov, klisovych vztahov a prehravajucich hercov. Film pije krv a zanasa mysel falosnou dobrotou. Slaboduchy hereticky pocin. ( videne 26.12.2019, markiza) ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmů mého dětství. Miloval jsem ho, jakmile skončil, přetočil jsem kazetu a zapl znovu. Nyní jsem si to snad po deseti letech zopakoval a musím říct, že nostalgie funguje jako sečná zbraň výborného zážitku. PS : Stejně jsou prostě nejlepší Dr. House a Weasley senior :D ... 100% ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Na tu dobu nikdy nezapomenu. Dalmatini na tričkách. Dalmatini na plakátech. Dalmatini i na dně konzervy trenčanských párků. Dalmatini a Spice Girls. Kdo měl doma živého dalmatina, byl největší borec. Nakonec mě i jeden dalmatin kousl. Dětem se tenhle film určitě bude líbit, ale já už vyrostl. (403.) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Michael Kamen: 1. Cruella De Vil - Dr. John ,2. One Hundred and One Dalmatians ,3. The House of De Vil (Cruella's Catwalk) ,4. Daisy Daisy (Anita Goes Swimming) ,5. The Wedding ,6. Going to Have a Puppy ,7. Birth (15 Puppies)/The Heist ,8. Kipper the Die Hard Dog ,9. Woof on the Roof ,10. Rescue ,11. Kipper Finds the Puppies ,12. Pup, Pup, Pup, Pup, Puppies ,13. Reunion in the Barn ,14. Puppies in the Mist ,15. Home (One Big Happy Family) , ()

Galerie (66)

Zajímavosti (36)

  • Film vyvolal obrovskou dalmatinománii a spousta dětí si po zhlédnutí snímku tohoto psa pořídila. Ovšem po pár měsících se velmi zvýšil počet opuštěných a vyhozených dalmatinů. (HappySmile)
  • Jeden z posledních filmů od Disneyho, ve kterém vidíme někoho kouřit cigarety. Od roku 2007 pak Disney oficiálně zakázal, aby se v jeho filmech tento zlozvyk ukazoval. (fiLLthe3DD)
  • Na film bylo použito 217 dalmatinů. (Teres)

Reklama

Reklama