Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rebecca je krásná a přitažlivá dívka, kreré zdánlivě nic neschází. Jenže ona právě přistihla svého přítele Richarda s jinou, a tak je rozhodnuta pomstít se mu! Rychle schání kluka na "jednu noc" , aby v Richardovi vzbudila žárlivost... Její hledání se promění v bláznivou cestu, na které rozhodně nebude nouze o vtipné situace, a během níž objeví i opravdovou lásku! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (95)

Madlenka26 

všechny recenze uživatele

Kriste pane jak na něco takového můžou uvolnit peníze. Scéna s menstruací je opravdu otřesná až se mi zvedal žaludek. Tenhle film by radši měli honem rychle smazat. No co taky chce už je to , že tam hraje blondýnka s kozama div si nevyrazí zuby napovídá o velice levném a směšném humoru, což taky je. Hrůůza ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jenny a Carmen se mi fyzicky líbí, takže musím konstatovat, že tohle byl krásný film, protože minimálně jedna z nich byla vždy v záběru. Poněkud horší je to s jejich hereckým a komediálním talentem, protože po těch již dlouho marně pátrá Sherlock Holmes, Fox Mulder i ten zapomnětlivý týpek v baloňáku. Byl to zkrátka film bez děje, komedie bez humoru a romantika spojená s vyměšováním, ale to nic nemění na tom, že s vypnutým zvukem byl krásný. ()

Reklama

dj_kure odpad!

všechny recenze uživatele

Rozhodně jeden z nejhorších filmových zažitků. Nikomu na světě nepřeju takové utrpení. 90 minut NEhumoru, NEoriginality a totální blbosti se dá přetrpět jen těžko. Nikdy asi nepochopím jak jsem ten film mohl dokoukat. Asi jen pro to abych tomu s čistým svedomím mohl dát ODPAD! Shrnuto a podtrženo, jde o bezduchou americkou hovadinu s nulovým potenciálem už od začatku filmu. I když během filmu chcete sebevíc, zábavnější už to nebude takže doporučuji vypnout raději hned! 0% ()

Faye odpad!

všechny recenze uživatele

Málokdy se člověku poštěstí vidět film, který získal cenu hned ve čtyřech kategoriích včetně té hlavní: nejhorší film, nejhorší scénář, nejhorší režisér, nejhorší herečka a na další byl nominován: nejhorší filmová dvojice a nejhorší herečka ve vedlejší roli. Prostě jsem nedokázala vítězi Zlaté maliny 2005 odolat. Rebecca načape svého milého v jednoznačné situaci. „Richard a ta malá. Počkej, jak jen se jmenovala? Už vím. Děvka“. Takže musí rychle sehnat kluka na jeden večer, aby vzbudila u Richarda šílenou žárlivost. Opravdu „skvělá“ záležitost, která nezapomněla ani na tak oblíbené zvracení a navíc přidala své vlastní neuvěřitelně stupidní nechutnosti. Zasloužené vítězství! ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

... a scénář si k tomu napsala hlavní protagonistka sama. Docela by mně zajímal názor ženy... ---------------------- Sledovat tenhle film bylo utrpením, přesto se nedokážu zbavit dojmu, že přece jen obsahuje nějakou hlubší myšlenku. Co když zvolená forma pouze podtrhuje poselství o odvrácené straně Hollywoodu, hvězdného systému a vůbec života v dnešní společnosti? Je velice snadné mávnout nad anti-hrdinkou ploutví s tím, že je to hysterka a její zážitky jsou parealistické, na straně druhé to může být i volání o pomoc, kterému nikdo nechce, nemůže a neumí rozumět... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu se objevila slavná kanadská punková skupina Sum 41. (Stanley619)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Během natáčení filmu se režisér John Mallory Asher oženil z hlavní protagonistkou filmu Jenny McCarthyovou. Manželství ale nemělo dlouhého trvání. (Terva)

Reklama

Reklama