Reklama

Reklama

Cleveland show

(seriál)
  • USA The Cleveland Show
Ukázka z filmu
USA, (2009–2013), 32 h 13 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Walter Murphy

Hrají:

Seth MacFarlane, Sanaa Lathan, Alec Sulkin, Marina Sirtis, Jason Sudeikis, Will Forte, Rutina Wesley, David Lynch, Lucas Grabeel, Josh Gad, Beth Littleford (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(88)

Ve spin-offu oblíbeného amerického seriálu Griffinovi se setkáme se sousedem Petera Griffina, Clevelandem Brownem. Poté, co ho jeho žena Loretta podvedla s Quagmirem a utekla od něj, dává druhou šanci své středoškolské lásce Donně, kterou opustil manžel. Brown se za ní přestěhuje do svého rodného města ve Virginii, i se svým synem Clevelandem Juniorem. V jejich novém bydlišti je čekají Donniny děti - šestnáctiletá Roberta a ženami posedlý pětiletý Rallo - a také noví sousedé - ukřičený buran Lester či manželský pár medvědů Tim a Arianna (kteří jsou dost citliví na to, když někdo upozorňuje, že jsou medvědi). (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (126)

Roper 

všechny recenze uživatele

Family Guy je vyborny, American Dad chvalitebny a The Cleveland Show je ako tak uspokojivy... Davam 2*, ale stale verim, ze je predcasne sudit, ale zatial z mojej strany velke sklamanie a tak 30 percent... po prvej serii urobim korekciu hodnotenia... Postavy su takmer vsetky nesympaticke, Cleveland je nudny a ziadna z postav nedosahuje ani desatinu charizmy z ktorejkolvek Sethovych hlavnych postav aka Peter Griffin, Stan Smith, vedlajsi Glen Quagmire, Herbert, ci Roger... Tento projekt po prvych 9 castiach mali hodit na oheň a skúsiť inú, napr. Quagmire Show 18+ :-) ()

RajCZitko 

všechny recenze uživatele

Mě tento spin-offový seriál přijde jako taková trochu náhražka family guy pro černochy. V žádném připadě nejsem rasista, ale zdá se mi, že to je prostě úplně pro jinou kulturu, do které mi pasují právě afroameričané. Nicméně sem tam se objeví i nějaká ta dost dobrá hláška. Na family guy a ani american dad to však zdaleka nemá. ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Oproti Griffinům naprostá sračka!!! Viděl jsem asi 10 dílů a naprosto mě to zklamalo. Jestli jsem se u toho dvakrát zasmál tak to je moc.Ale nakreslený je to hezky a proto ty dvě hvězdičky. A naprosto souhlasim s tim, že nechápu proč zrovna Cleveland??? Je to nejhorší postava z celejch Family guy! Tohle podle mího moc nedomysleli. ()

Nekrofil 

všechny recenze uživatele

Ja skrátka neviem, ako to ten Seth McFarlane robí, ale ja od neho žeriem úplne všetko. U Cleveland Show som bol sprvu značne skeptický, prvé časti (asi 2) sa mi zdali trochu vlažné, ale potom sa to rozbehlo a ja som sa kráľovsky bavil celý zvyšok prvej série. A zo samotného Clevelanda, ktorý stál vo Family Guy značne v úzadí, sa vykľul riadny sympaťák! Skrátka a dobre, prvá séria super, teším sa na jej zvyšok a aj na druhú. Ja asi inak nemôžem, dávam 100%. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

První projekce tohoto seriálu z dílny Setha MacFarlaneho mě nijak zvlášť nezaujala, o to spíš, když jsem jí poměřil s bratrským Family Guy. Až po vstřebání několika epizod a přijití tomuto typu humoru na chuť musím napsat, že se mi spousta dílů s Clevelandem líbila víc než ty s Peterem. Největší přednost vidím v rodině Brownových, kde je to, na rozdíl od Griffinů, jejichž humor táhne jen Peter, Stewie a Brian, jedna osobnost vedle druhé. S každou další částí se návykovost zvětšuje. Next? American Dad, please :-) ()

Galerie (315)

Zajímavosti (17)

  • V úvodní znělce, kde Cleveland zpívá "my happy mustache face", mělo být původně místo slova "mustache" (knír) slovo "black guy" (černoch). (Martin_W)
  • Rallovo skůtečné jméno je Monclaire Tubbs. Rallo je pouhá přezdívka. Clevelandovo prostřední jméno je Lou Albano. Roberta se jmenuje celým jménem Roberta Coretta Tubbs. (Martin_W)

Reklama

Reklama