Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uvolněte se a těšte se… přichází „pravá zvířecí párty“ – animovaný gang zvířat! V tomto dobrodružství vystupuje v hlavní roli Otis, lehkomyslná kráva, která celý den tráví zpíváním, tančením a prováděním různých darebností lidem… Nespoutané, šílené a divoce zábavné stádo šprýmařů, kterým se budete smát nahlas! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

chaosteory 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co všechno mi ještě před pěti lety přišlo pěkný, i když vemenový býk mě sral už tehdy. Děj je napsaný pro mateřinky a nevyvážená animace mu moc nepřidává. Ale jsou tu i chvíle, kdy se musíte smát chtě, nechtě: vyžraná rapec krysa alá Shaggy, opakovaná anestézie pro farmáře nebo gangsta zvířata. ()

Hane 

všechny recenze uživatele

Vemeno býk snad nemá ne?! Co to je za kravinu. A bez rohu? Akorat deti pekne zblbnou. Stacilo by, kdyby jim tam nenakreslili nic a bylo by to jasne. I ja na to pet minut čuměl a rikal si: "Býk přece nemůže mít vemeno ne?!" Přitom je to jasne ze. Takze deti pak vsemu rikaji krava... Dávám jednu hvězdu za zbytek... ()

Reklama

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Pouze průměrný animovaný film, který svou animací v dnešní velké konkurenci podobných filmů, ani moc nezaujme. Je pravda, že se zde našlo několik povedených bláznivých scének, jako třeba jízda v autě, a zajímavých štěků, ale celkový příběh nebyl nikterak silný. Celkový dojem z filmu navíc kazí fakt, že býci měli vemena. To opravdu tvůrci nedali a celkem se svými znalostmi ztrapnili. ()

gootchy 

všechny recenze uživatele

Krávy řídí auto, krávy řídí čopry. Píšu krávy a oni to jsou vlastně voli s vemínkama:)). Vykašlete se na animaci, vykašlete se na příběh a užívejte tuhle ujetinu. Je to infantilní, to přiznávám, ale nad tímhle dílem nemusíte přemýšlet, tahle věc je na oddych ne na Oskara. Někdy musíte dát filmu šanci, a nesoudit podle obalu. Je to rozhodně lepší než nějakej podělanej Příběh žraloka. Mooooooooooooooo. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Docela velké zklamání - hnusná animace, nulový příběh, ani takový ty klasický klišé se tu nepodařilo slušně prodat. Bejci vypadající jako krávy radši no comment, musel bych si myslet, že v Americe jsou všichni úplní dementi. Co zbývá? Pár slušných vtípků, líbila se mi proměna stodoly když sedlák usnul a chlupatá koule pařící na Rednex. Jinak slabota. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Když zvířata sejmou farmáře, dá mu Otis knihu Šarlotina pavučinka, což je další film který natočil Nickelodeon. (HappySmile)
  • Film byl do kin doručen pod falešným názvem "Tipping" (Vyklápění). (HappySmile)
  • Ve scéně kde jedou krávy v autě, všechny až na řidiče pijí mléko, v další scéně má však lahev s mlékem i řidič. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama