Reklama

Reklama

Tři

  • USA Three (více)

Obsahy(1)

Plavba na luxusní jachtě se mění v drama o základních instinktech a sexu a touze přežít. Po ztroskotání luxusní jachty se životy neomaleného a žárlivého texaského obchodníka JACKA MATSONA a jeho krásné manželky JENNIFER ocitají v rukou pohledného latinskoamerického lodního kapitána MANUELA. K tomu se ale manželé během plavby vůbec nechovali hezky. Když se Jackovo přezíravé chování nemění ani na odlehlém ostrově, Manuel jim odmítá dál lovit potravu a oba opouští. Život na maličkém ostrově se mění v primitivní a záludný boj o všechno Tedy i o Jennifer, která cítí, že Manuelovy zkušenosti jí dávají větší šanci na záchranu. Ale jejich únik na opravené lodi se nadaří, musí se z otevřeného moře vrátit zpět na ostrov, kde už je očekává Jack. Ten uvězní Jennifer a pokusí se zabít Manuela. Krvavá ostrovní válka právě vypukla (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

dANo 

všechny recenze uživatele

Dopozeral som to (aj keď len tak na jedno oko:) iba kvôli tomu, že tam pobehovala vždy dobre upravená, sporo odetá a dosť sexi Kelly Brook. Nebyť tejto "postavy", tak ten film by som asi po 15min. prestal pozerať... Samotný príbeh síce nie je nejak veľmi okukaný, ale to haluzenie s voodoo mi prišlo strašne trápne. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Ani bych tento snímek nezařazoval do DB, ale ten prvek woodoo mne nakonec ukecal. Takže jej pojďme posoudit. Jde o blbost snad už kategorie c. Baba má neustále čisté prádlo, na ostrově se zřejmě nacházela prádelna, kterou jsem přehlídl. V ději samé hluché místo a tak autoři na diváka nastražili alespoň bujné vnady hlavní protagonistky. Film jsem místy přejížděl, protože jsem se moc nudil. Hluboce podprůměrná podívaná. Odpad. Film+????098900/9126 ()

Reklama

Kotsour 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není špatné! Čekal jsem klasický béčko, ale u tohohle jsem se doopravdy bavil a to ne blbostí filmu, ale proto, že je snímek napínavý, se sympatickými herci (především Kelly :-) ) a vůbec ne hloupý. Jediné, co mi tak nepřestalo vadit, byla až přílišná dvoubarevnost příběhu, který se příliš nevěnuje složce samotného přežití na ostrově, resp. jen okrajově a nelogicky. Moc si neumím představit, že se lidé po ztroskotání ihned smíří se svým osudem, prakticky kvůli tomu neprožívají žádné trauma a pouze čekají na záchranu, namísto toho, aby se snažili nějakým způsobem na sebe upozornit. Co se ale týče hlavní dějové linky, tedy hlavní trojice a konfliktu mezi nimi, tak ta byla zpracována velmi dobře a já byl opravdu mile překvapen. Billy Zane ve své roli výborný, Kelly Brook je femme fatale jako vyšitá. ()

Brylin 

všechny recenze uživatele

Začíná to neoriginálně a pokračuje poměrně předvídatelně, ale film Tři mě i přesto docela bavil hlavně kvůli bílým bikinám a jejich obsahu. Z tématu proměny rolí a reprodukční přitažlivosti mužů v závislosti na prostředí se ovšem dalo určitě vytěžit více. Herecké výkony jsou však poměrně slabé a dějové zvraty ne vždy zcela pochopitelné - příběh občas trochu drhne. Tři hvězdy tak zachraňuje úchvatná žena s velkým Ž - a nejen Ž - Kelly Brook. ()

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Ta jedna hvězda je za to, jak jsem se při scénách s čarodénicó nasmála. Debilní závěr filmu ho u mě připravil o další možnou hvězdičku, bohužel se to tu nedá popsat, přece jenom je to thriller, že? Jen vysvětlení, aby si někdo nemyslel, že jsem čekala happy end - nečekala. Jinak ztráta času, chudáci, kteří si to museli odsedět v kině. Kelly Brook je pěkná, zajímalo by mě, čím si tam celou dobu holila nohy a podpaždí a stejně jako Enšpígla, v čem si prala plavky a taky že se jí za tu dobu nerozpadly. Ale to jsou detaily, aspoň že neměla silikony:-) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Jennifer (Kelly Brook) se jde v úvodu filmu koupat nahá, při vylezání z vody je však možné vidět, že má spodní díl plavek. (šerminator)
  • Film získal cenu Golden Trailer v kategorii Best Trashiest. (Terva)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na bahamskom ostrove Eleuthera a tiež v luxemburskom mestečku Dudelange. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama