Reklama

Reklama

VOD (1)

V této animované fantasy se Bloom skamarádí se skupinkou víl, za kterými se pak vydá do tajné a nebezpečné „Kouzelné dimenze“ (Netflix)

Recenze (48)

Basniknoci 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála dětských seriálů ze zahraničí, které jsem jako malá sledovala. Pamatuji si, že to byl hit v naší školce i v první třídě. Cílová skupina byla na maximum nadšena, to mohu dosvědčit. Celé zpracování je nádherné. Barvy jsou pěkné, postavy mají zajímavou stylizaci, dialogy pro malé diváky akorátní. Baví mě to že je tam vyobrazeno mnoho podstatných věcí. Hl. hrdinky se vzájemně podporují, pomáhají si a když si udělají nějakou křivdu, omluví se a jedou dál. Hezké představení malým holčičkám. Každá postava má svůj charakter, čímž si myslím, že otevře nevidomky další obzor dětem, že někdo je manekýna (Stella), někdo namyšlený (Riven), ale každý je nějaký. Neodsuzují se mezi sebou, ale berou se takové jaké jsou a to je dobře. Je to z těch postav cítit. No a že chodí nakupovat? Nebo se jim líbí kluci (specialisti)? To je snad normální...  Nicméně tu ten odraz z motivu Harryho Pottera je znát. ()

BLEEDER 

všechny recenze uživatele

Tí ľudia, ktorí hovoria na tento seriál veci typu: “Nič horšie som nevidel, odpad, vymývanie mozgu mladým dievčatám, neskutočná sračka,...” sa nesmierne mýlia. Títo ľudia na 100% videli len pár epizód ak nie len jednu a idú tu hodnotiť tým najhorším hodnotením. Winx Club je najlepší detský seriál, ktorý som kedy videl. Má neskutočne skvelý a originálny príbeh. V začiatočných sériách sa stretneme s viacerými grafickými problémami, ktoré sa avšak stále dajú prepáčiť. Ostatné decké seriáli ukazujú deťom len dobro, smiech a o nič v týchto seriáloch nejde, niak na seba nenadväzujú, nemajú dej. Winx Club sa nebojí ukázať deťom aj strach, smútok, depresiu, hnev a ostatné emócie, ktoré niesú dnešným deťom ukázané, nepoznajú ich. Úspech Winx Clubu sa dá ukázať aj takto: Monster High, vznik 2010, zánik 2017. Winx Club, vznik 2004, zánik neexistuje. Winx Club stále vydáva nové a nové série. Vy hateri, myslíte si, že by sa im to oplatilo robiť, keby o to nebol záujem? Taktiež existuje jeden zábavný park, kde je postavená Alfea - škola pre víly. Každý rok sa uskutočňuje Winx Club festival, kde sa ľudia prezliekajú za postavy zo seriálu Winx Club. So spoločnosťou Rai vo Winx Clube spolupracuje aj produkcia Nickelodeon alebo aj Netflix, a to je čo povedať. Winx Club je originálny seriál so skvelým príbehom, ktorý dáva zmysel. Seriálu Winx Club dávam 5/5. ()

Reklama

DannyBurino 

všechny recenze uživatele

Winx Club je jeden z nejlepších kreslených seriálů co jsem kdy viděl. A nemyslete si že je to nějaký tuctový, holčičí seriál o pocitech a nákupech, NE tohle je akční, dobrodružný, fantasy, sci-fi seriál s trochou humoru. Postavy jsou zapamatovatelné a některé mají zajímavou minulost, akce je docela dobrá i když v pozdějších sériích je sem tam ukecaná, záporáci skvělý ( hlavně Valtor ) i když Darkar byl slabý a Ascheron ubohý. Holky jsou zatraceně sexy ( hlavně Flora ) a příběhy jsou zajímavé a někdy dost kreativní. Ale jsou tam nějaké mínusy např: osobnosti a neužitečnost kluků ( většinou ), polovina vtipů a humoru moc nefunguje, poslední díly 6. série docela zklamaly ( Ascheron extrémně zklamal, Rumprcimprcampr byl otrava a zničeho nic svatba ), díly jsou moc krátké na to jak složitý ten příběh může být ( 22 minut z toho část dílu zaberou přeměny ) a sem tam jsou dialogy co nedávají smysl. Ale jinak super seriál, mé hodnocení mohlo být nižší, ale vždycky si to rád pouštím znova. Jo málem bych zapomněl na jejich sexy, svůdné přeměny většina z nich se povedla. ()

mai odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že "tohleto" mělo nahradit Totally Spies, nebo W.I.T.C.H. Uznávám, že i tohle byly trochu blbosti, ale aspoň s nějakým dějem. Teda jako já špionky a witch jako malá milovala... Nicméně mi tento seriál přijde moc promixovaný --> míň je někdy víc...ale pro určenou věkovou skupinu, si myslím, proč ne... Stejně mi tam pořád ještě něco vadí...! ()

dogrose odpad!

všechny recenze uživatele

Je to Sex ve městě pro holčičky; nadšené malé divačky je třeba odmalička vést k tomu, že nejdůležitější pro ženu je být sexy. K tomu je třeba vymetat krámy s botami a oděvy a sledovat módní trendy. Výtvarně sexistické (dlouhaté nohy, obrovské oči, vosí pas), takže jsou všechny stejné (kdyby byly plešaté a nahé, jsou to kopie). ()

Galerie (4)

Zajímavosti (14)

  • Epizóda 12 v 1. sérii (Volba královny krásy) je na mnohých platformách zablokovaná kvôli rasistickému obsahu, ktorý sa objavil v jednej scéne tejto epizódy. Preto je v súčasnosti problém si túto epizódu pozrieť. (BLEEDER)
  • Ve všech sériích kromě 4. se objeví nepřátelské Trix. (GejmronCZ)
  • Žádná z postav nemá příjmení. (JackBurda)

Reklama

Reklama