Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

mira.l 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě dostal na první shlídnutí. Přiznám se, že mi během prvního sledování nějakou dobu trvalo, než mi docvaklo, kam to směřuje a na konci jsem jen nedočkavě čekal, jak to nakonec dopadne:). Je to trochu netypický příklad romantické komedie, ale proč ne. Jak Piper Perabo, tak Leně Heady to spolu zatraceně sluší, jen je trochu škoda, že spolu na obrazovce společně nestrávily víc času, ta chemie z nich hlavně v druhé půlce filmu tryská proudem... A opomenout se nedá ani svérázný humor rodičů Rachel:). EDIT 18.8.2017 Po dalším zhlédnutí... jo, přidávám na plný počet, napoprvé jsem si nevšim několika zatraceně důležitých pohledů a výborných hlášek:). ()

DandaPiper 

všechny recenze uživatele

Svatba ve třech je strašně krásnej a originální film. Má spoustu fakt vtipných hlášek a otázek k zamyšlení ( Mají tučnáci kolena? ). Piper Perabo je jako obvykle kouzelná a Matthew Goode roztomilej, jak on už to tradičně umí. Určitě si to tu červenou kolonku zaslouží, doufám, že to brzy někdo neshodí. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantika mezi stejným pohlavím. Na začátku náladová hudba spolu s krásnou nevěstou a vyšňořeným ženichem a konec pro něj hořký ovšem pro nevěstu a květinářku sladký, až jsem se málem utopila v karamelu. Herecké výkony nic moc - krom mé oblíbené herečky Piper Parabo, která takto už podruhé ukázala, že za peníze se nebojí zahrát lásku se ženou :-D. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Dievcata, nevydavajte sa bez lasky. Pocas svadby sa z vas totiz lusknutim prsta stanu lesby. Mohla z toho byt fajnova babska variacia na Call me by your name, no to by scenarista musel bud napisat funkcnu expoziciu, hlavna hrdinka by nemohla byt uplna krava alebo zase je problem iba v tom, ze som poloclovek. Skodo toho, pretoze vacsina filmu je velmi prijemnou queer romancou. Lena Headey je na zozratie, ma to srdiecko a dobre to odsypa. 6/10 ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Rachel (Piper Perabo) se má vdávat. V kostele se však na první pohled zamiluje do květinářky Luce (Lena Headey). Jenom aby bylo jasno – ani jedna si zprvu nechce připustit svoji orientaci. Slovo dá slovo, návštěvy květinářství jsou čím dál častější a slečny zjišťují, že se mají rády. Otrkávání atraktivních holek v podání Piper Perabo a Leny Headey hodně sází právě na to vzrušující, lascivní a „zakázané“ ovoce, kterým ještě před 19 lety lesbická láska v romantických komediích tak trochu byla. Naštěstí se pohybujeme v britských vodách a Angličané byly v tomhle vždycky o krok před Amerikou. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama