Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná, leč v tomto podání hodně nerealistická romantika. Film samotný z objektivního pohledu není nic extra, scénář je předvídatelný až hanba, ale více jak polovinu hodnocení tvoří obsazení - mezi Piper Perabo a Lenou Headey funguje místy až neskutečná chemie. Lena mě neustále překvapuje - dokáže zahrát jak bezcitnou mrchu, tak křehkou krásku. ()

ProjectAlice 

všechny recenze uživatele

Tak pekný príbeh, že to ani nemôže byť pravda a pochybujem, že by sa toto s tak perfektným happy endom niekdy udialo aj naozaj. Fakt chválim obsadenie, Piper a Lena sú skvelé duo, ďalej výborná hudba a scény. naozaj som im fandil a želal si taký koniec, pretože veľa filmov sa končí práve nenaplnenou láskou, takže pochvala réžií. 90% ()

Reklama

TheRay97 

všechny recenze uživatele

Naše srdéčko si občas umí zahrávat, že? Tady se ukazuje, že láska dokáže i rozbít manželství, které by mělo světlou budoucnost. Vůbec jsem nevěděla na jakou stranu se mám přiklánět. Důvod, proč jsem se na film podívala, by mi nejspíš pomohl s mým rozhodnutím, ale tady nejde o žádná pozitiva a negativa. Zobrazuje obyčejný život, ve kterém se dějí docela obyčejné věci a moc se mi zamlouvá skutečnost, že se něco takového může stát opravdu každému. ()

glide4ever 

všechny recenze uživatele

Takhle to přece v životě nefunguje. Tohle je hraná, lesbická pohádka, jejíž zápletka Vám bude jasná v prvních dvaceti minutách. Ten přeslazenej konec tomu jenom nasadil korunu. Ženský, co nám kradou ženský... Víc k tomu snad ani není třeba psát. 40% edit1.: Všiml jsem si toho až teď, ale český název je skutečně stupidní (viz. Brygmiho komentář). ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

V skutočnom živote to možno takto nefunguje ale už za neotrelý námet a mimoriadne sympatické duo Piper Perabo/Lena Headey musím proste prihodiť. Hoci Imagine Me & You v zásade štruktúrou neprináša nič nové, predsa ide vďaka spracovaniu o svieži vánok na poli romantických komédií. Američania by niekedy asi potrebovali britský rýchlokurz aby sa naučili aj obyčajné témy točiť pôsobivo. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama