Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

alpeew 

všechny recenze uživatele

Neobyčejná romantická komedie oplývající svěžím britským humorem, která je nejen o lásce na první pohled, ale i o touze a vášni, z které není úniku, je-li ta jediná a opravdová. Rachel je zamilovaná a myslí si, že iopravdově, ale cestou k oltáři, a to doslova, potká Lucu a poprvé zamiluje opravdu , potíž je ale v tom, že nikoli do svého nastávajícího Cesta Rachel a Luce ke štěstí je trnitá a ještě o trochu víc bolestná a hledající než je zatím obvyklé, přesto končí happyendem. V tomto případě naštěstí ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Láska si nevybírá..a mnohdy nás zasáhne, když už jsme si mysleli, že jsme ji našli. Je to v podstatě všední námět schovaný za nevšední kabátek, ale jedná se o celkem zábavný kousek, přestože to klišé, předvídatelnost a celková forma se mi zdá jako něco, v čem se obvykle spíš vyžívají Američani, než Britové. "Happy end" se mi zdál nevkusný, vzhledem k tomu, že byl na úkor tak dokonalého (!!) chlapa - hlavní dvojici tím pádem nešlo příliš fandit. Ale jako jednorázovka a k tomu se Cersei z GoT - fajn. ()

Reklama

Hees 

všechny recenze uživatele

No bola to nuda.Nič nedojalo a nič nebolo vtipné.Najhorší herecký výkon - Matthew Goode ja nechápem čo to malo byť akože ten jeho plač to je výsmech hrania.Tento film je vysoko nadhodnotený.Akože pokusom nech je trocha iný sa nemôže takýto druh filmu stať lepším pokiaľ nie je lepší ako konkurencia bez nápadu zo zaužívaným spôsobom romantického filmu.Pozitíva sú dobrý herecký výkon - Anthony Head a celkom milá pointa s kričaním. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě dostal na první shlídnutí. Přiznám se, že mi během prvního sledování nějakou dobu trvalo, než mi docvaklo, kam to směřuje a na konci jsem jen nedočkavě čekal, jak to nakonec dopadne:). Je to trochu netypický příklad romantické komedie, ale proč ne. Jak Piper Perabo, tak Leně Heady to spolu zatraceně sluší, jen je trochu škoda, že spolu na obrazovce společně nestrávily víc času, ta chemie z nich hlavně v druhé půlce filmu tryská proudem... A opomenout se nedá ani svérázný humor rodičů Rachel:). EDIT 18.8.2017 Po dalším zhlédnutí... jo, přidávám na plný počet, napoprvé jsem si nevšim několika zatraceně důležitých pohledů a výborných hlášek:). ()

Vera2613 

všechny recenze uživatele

Waaaa to bolo skvelé! Tak trochu nezvyčajná romantika podtrhnutá skvelým jemným humorom, ktorý ma miestami dostal do kolien. Až do konca som nevedela ako to skončí a dúfala som len v to najlepšie. Hlavné predstaviteľky mali skvelú chémiu a je škoda že spolu nemali viac scén. Ako Piper Perabo tak aj Lena Headey sú nádherné a úžasné herečky a do týchto úloh sa naozaj hodili. Tento film si určite pozriem ešte niekedy pretože ma bavil po celý čas. Tiež nechápem celkom nízke hodnotenie podľa mňa by sa to malo pohybovať v červených farbách. Za mňa 5* ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama