Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ženu unese během rutinního letu neznámý muž a hrozí jí, že zavraždí jejího otce. Tak je vtažena do komplotu proti jistému politikovi; má totiž svému únosci pomáhat při jeho likvidaci. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (450)

Hild 

všechny recenze uživatele

Mohl to být tak brilantní thriller. První polovina je skvělá, napínavá, originální a dokáže diváka zarazit do křesla. Skvělí herci, z Cilliana Murphyho šel až strach, toho psychopata jsem mu věřila na 100%. Pak však přichází druhá polovina, kde už film padá až k béčkovým thrillerům, už zde není nic originálního a ten konec, který už tušíte, se jen oddaluje. Strašná škoda. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Noční let je perfektně vyrobený prefabrikát. Všechny, mimochodem skvěle typově obsazené, postavy s jistotou balancují na hraně reality a tradičního filmového klišé, což je sice fajn, ale takřka to vylučuje možnost, že by divák pocítil mrazení v zádech nebo zaznamenal napětím do pozoru postavené chlupy na zádech a nehty na nohou si hrůzou asi také neokouše. Přesto dostane přesně to, co se od snímku tohoto typu dá očekávat. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Solidní thiller, který si díky své krátkosti udržuje po celou dobu slušné tempo. Herci své jednorozměrné postavy zvládají výborně a dokáží jim i něco dodat nad rámec, což platí především u Cilliana Murphyho. Dokud se snímek drží na palubě letadla jedná se o výborný, napínavý thiller s jasně rozdanýma kartama na omezeném prostoru. Ve chvíli kdy letadlo přistane jde vše do kopru a film se zvrhne ve festival žánrových klišé a logických kiksů, což je škoda, jelikož to zhatí jinak veskrze pozitivní dojmy. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se zděsil, že půjde o další katastrofický film - jejich éra mě zrovna neoslovila. Naštěstí se děj ubíral jiným směrem. Rachel McAdams byla příjemná, C. Murphy se na roli parchanta vyloženě hodil. První 2/3 filmu obstojné, hodně mě vytáčila bezmoc, ale takhle filmy prožívám běžně; konec mi kazilo pár nelogičností na konci, zkrátka si myslím, že by se člověk zachoval trochu jinak. # V rámci žánru snímek drží průměr, na tolik ohrané téma se nesnaží až tak kopírovat. 70% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Ze začátku slušně rozjetá jízda, která se v půlce totálně zadrhne a ukončí se očekávaně nudně. Cillian Murphy je v některých scénách dostatečně dábelský. Bohužel se takto děje jen občas. Vystrašená Rachel McAdams je vystrašená od hlavy k patě a snaží se jakto jde. Celkově jde o lehce atmosférický film s nezvládnutým a ohraným koncem. To nepřekvapí nikoho. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (20)

  • Na zadní straně falešných letenek, natištěných speciálně pro film, byl stejně jako na letenkách opravdových leteckých linek seznam dvanácti kupních podmínek. Místo dvanácté podmínky však na letenkách stálo: "Všechna opatření na tomto palubním a zavazadlovém lístku jsou zcela falešná. Je to jen hromada přílišných detailů a pokud tohle zrovna čtete, nejspíš nevíte co s časem. Příště si doneste nějakou dobrou knihu." (Martinibaby)
  • Všimněte si pera s příšerkou. Ve scénáři je původně použito pero s Bartem Simpsonem, na které se ale produkci nepodařilo získat práva. (imro)

Reklama

Reklama