Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratranci Bo a Luke Dukeovi jsou tak trochu postrachem města a celého okrsku Hazzard. Žijí rozmařilým způsobem života, ve kterém si nic neodpírají a velmi často se pohybují na hraně zákona. Místní šerif by je rád viděl ve vězení, a tak se zdejším vlivným bossem Davisem nastrčí do stodoly jejich rodinné farmy kotel na pálení kořalky a ta je jim zabavena. Nejsou však jediní, i jiným byly farmy konfiskovány a nikdo nezná pravý důvod. Poslední dobou mají bratranci velkou smůlu, jejich miláček - auťák Dodge Charger - byl jako vůz užívaný pro nelegální prodej alkoholu také zabaven. Tím pádem by se Bo a Luke nemohli zúčastnit blížícího se, pro město velice prestižního, závodu. Auto je zaparkováno v dílně jejich kamaráda, který nechá bratrance, aby ho v noci tajně odvezl. Mezitím se vloupají do kanceláří Davise a ukradnou velký trezor. V něm však nejsou peníze, ale pouze nějaké vzorky půdy... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (303)

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Sračka ktorá snáď nemá ani dej a ide len o automobilové naháňačky a Jessicu Simpson, ktorá v každej scéne v ktorej sa objaví vytŕča zadok a škúli očami ( autori veľmi dobre vedeli, že so svojím herectvom môže akurát tak do porna ). Našťastie obidve veci fungujú veľmi dobre a keď sa k tomu ešte pridajú občas slušné hlášky máme z toho slušnú komédiu na jeden večer. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Seann William Scott a Johnny Knoxville. Dvě jména mých nejoblíbenějších herců z Prciček a z Jackass bok po boku. Už to mi znělo zajímavě. Rozhodně jsem od začátku nečekal nějaký složitý příběh, spíš solidní akční kaskadérskou komedii prošpikovanou hláškami. Přesně to jsem taky dostal. Takže bych to závěrem shrnul v bodech: dobrá hudba, moc pěkný holky :-), dva oblíbení herci a závody ve stylu Flatout či NFS Hot Pursuit chcete-li. Na odreagování ideální film. 3,5 / 5 ()

Reklama

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Malo to všetky črty amerického filmu. Vrn Brm Brm autička, sexi štetku, žiadne obézne ženské, ba naopak samá modelka, raperi proti rasizmu, bitka po ktorej nie su monokle, vybité zuby ani rozbitá papula a samozrejme výbuch. Film postráda racionálne myslenie protagonistov a všetkých samozrejme zaujmajú autíčka. Netreba v tom hladat logiku držiacu sa zákonov. 100% USA! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nehorazne svizna a cool jizda. Pribeh sice neni nijak zvlast komplikovanej a originalni, ale aspon dava prostor pro par dokonalejch vtipu a hlasek a skvely honicky. Seann William Scott a Johnny Knoxville mi nevadi a s jejich urovni herectvi si tenhle film plne vystaci. Jen skoda, ze ma vic prostoru Seann, protoze Johnny je imho jeste vetsi magor a dostat trochu prostoru, paradne by to rozbalil. Dalsi herci uz nejsou nijak zvlast podstatny, ale Burt Reynolds, kteryho nijak zvlast nemusim, je tu skvelej a vypada jak Billy Bob Thornton. A pak tu je samozrejme krasna Jessica Simpson, ktera svuj ucel ve filmu splnila naprosto dokonale. Sice je tenhle film jen takova oddychova blbost, ale ja se fakt skvele bavil a uzival si honicky, ze musim dat 5*. ()

svik 

všechny recenze uživatele

Nadupaná kára prohánějící se po amerikcé stářím zaběhlé vesnici ...tak to tu ještě nebylo. každý z vás kdo ńyní čtou tento komentář v nitru duše by si přál v takové nádherné vesničce zestárnout a pozorovat možná své vnuky jak vám rostou před očima--ale to sem se nechal unést---Toto mysteriózní prostředí které bylo doladěno velice pestrými přechody jako zelená louka červený les.... to byl začátek potom se vše premístilo do města a trochu se harmonie pokazila , ale to nevadí..potom jsme se znovu vrátili zpet do vesnice kde byla ta honička a dál....byl zde zatím nejlepší výkon Seann William Scott . krásná Jessica Simpson ani sem nemohl pořádně sedět v křesle a nepříjemný Burt Reynolds---no a to vše zamýchat a je z toho povedené dílko s pravou pálenou americkou wisky mazec. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (28)

  • Když bratři Dukeovi ukradnou trezor a během jízdy se jim zasekne za sloupem, tak se ho Luke (Johnny Knoxville) snaží uvolnit a přitom se řetěz, kterým je sejf vlečen za autem, objevuje střídavě na levé a na pravé straně sloupu, za kterým je trezor zahaknutý. (MrAldridge)
  • Ďalší z ľudí, ktorý neznáša tento film, je legendárny filmový kritik Roger Ebert. Ten ho má vo svojom zozname najviac nenávidených filmov. (Real Tom Hardy)
  • Ve filmu bylo zničeno 250 aut. (TheSlezy)

Reklama

Reklama