Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratranci Bo a Luke Dukeovi jsou tak trochu postrachem města a celého okrsku Hazzard. Žijí rozmařilým způsobem života, ve kterém si nic neodpírají a velmi často se pohybují na hraně zákona. Místní šerif by je rád viděl ve vězení, a tak se zdejším vlivným bossem Davisem nastrčí do stodoly jejich rodinné farmy kotel na pálení kořalky a ta je jim zabavena. Nejsou však jediní, i jiným byly farmy konfiskovány a nikdo nezná pravý důvod. Poslední dobou mají bratranci velkou smůlu, jejich miláček - auťák Dodge Charger - byl jako vůz užívaný pro nelegální prodej alkoholu také zabaven. Tím pádem by se Bo a Luke nemohli zúčastnit blížícího se, pro město velice prestižního, závodu. Auto je zaparkováno v dílně jejich kamaráda, který nechá bratrance, aby ho v noci tajně odvezl. Mezitím se vloupají do kanceláří Davise a ukradnou velký trezor. V něm však nejsou peníze, ale pouze nějaké vzorky půdy... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (303)

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Sračka ktorá snáď nemá ani dej a ide len o automobilové naháňačky a Jessicu Simpson, ktorá v každej scéne v ktorej sa objaví vytŕča zadok a škúli očami ( autori veľmi dobre vedeli, že so svojím herectvom môže akurát tak do porna ). Našťastie obidve veci fungujú veľmi dobre a keď sa k tomu ešte pridajú občas slušné hlášky máme z toho slušnú komédiu na jeden večer. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Ultraburanská komédia. Nespomínam si na film s väčším množstvo výkrikov a pazvukov. Inak je to totálny úlet, kde sa tvorcovia rozhodli, že nelogické momenty vo filme prekryjú ešte väčším množstvom nezmyslov aby sa to stratilo v tom dave nezmyslov. Veta nedáva zmysel? Tak potom presne vystihuje scénar. Dosť bolo karhania. Film je kačný vtipný bláznivý. A Jassica Simpson je megasexi. Paradoxne S.W. Scott je tu dosť otravný, pričom väčšinou filmom pridáva. Tentokrát to nie. Dal by som 4*, lebo som sa dobre bvavil ale je to až príliš stupidné a buranské (to slovo si požičiavam od inbých užívateľov, ale dokonale vystihuje). Takže výsledok 70% so zaokrúhlením nadol. ()

Reklama

Kjůkíí 

všechny recenze uživatele

Kontrolované smyky, rampy a rychlá oldschool auta, do toho hlášky Scotta, kterého mám stále zafixovaného jako Stiflera z American Pie a od kterého čekám stále to nejlepší představení. A ono už to není tak úplně ono. Nemůžu si pomoct, ale v každém filmu, ve kterém hraje Jessica Simpson, mi přijde, že už předem je odsouzený k záhubě. Ona neumí snad vůbec nic, kromě kroutění zadkem. Scott a Knoxville, to je dvojka s jakou bych se chtěl potkat, ti snad dělají i ty kaskadérské kousky sami a ještě je to baví. Blázni jak cip. Film nic nenabízí a nic nedává, takový jasný průměr, podprůměr, na komedii tam moc vtipu není. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

743. hodnocený film: Film by nebyl zdaleka tak špatnej, ale ten dabing to podělal takovým způsobem, až hnus. Dá se vlastně docela s povděkem říct, že nám režisér nabídl ne docela tak špatnej film, jenomže se jedná o takový mix a snahu zakomponovat do filmu co nejvíce expozic, že bych se nedivil, kdyby tam byly i prvky porna. Herci by nebyli také špatní, ale co to tam povídají, to si člověk občas raději zacpává uši. Laciný trik s nádhernou Jessicou Simpson nevyšel a dá se říct, že ona byla jediným pozlátkem tohoto snímku. Vlastně zápletka je nulová a nějaký nádech dramatičnosti, tak s ním se rozlučte. 2* jsou sice možná dost kruté, nicméně mě to hodně zamrzelo. 2* ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Ani pěkná auta a ani příjemný soundtrack příliš nezachrání moje nefalšované zklamání. Několik málo vtipných momentů se sice našlo, ale z naprosto drtivé části film bombardoval diváky nekončícím přívalem trapnosti. Film obsahuje výhradně hodné, zlé a blbé postavy. Případně jejich kombinace. Na duo Knoxville a Scott jsem se opravdu velmi těšil. Nepočítal jsem s nějakým sofistikovaným humorem, ale tohle v mých očích prostě vtipné nebylo téměř vůbec. Strašná škoda. Dokonce jsem v samotném závěru začal usínat, a to jsem byl přespinkán. Část filmu jsme se spolusledovatelkou dokonce zrychlovali. Když opravdu hodně přivřu oči, tak to vidím maximálně na tu jednu hvězdu. Viděno v rámci Společné výzvy s Lucinkou. Film nám vybrala uživatelka harfuska. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (28)

  • Studio Warner muselo zaplatit pokutu 17,5 milionu dolarů za porušení autorských práv, protože neodkoupili všechny původní licence na adaptaci seriálové hitovky The Dukes Hazzard. (Pumiiix)
  • Scéna, v ktorej Dukovci niekoľkokrát krúžia po kruhovom objazde, je Lee Circle v New Orleans, na ktorom sa nachádza socha Generála Leeho. V jednom zábere je kamera zasadená tak, že to vyzerá, akoby sa Generál Lee pozeral dole na práve prechádzajúci Dodge Charger General Lee. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama