Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratranci Bo a Luke Dukeovi jsou tak trochu postrachem města a celého okrsku Hazzard. Žijí rozmařilým způsobem života, ve kterém si nic neodpírají a velmi často se pohybují na hraně zákona. Místní šerif by je rád viděl ve vězení, a tak se zdejším vlivným bossem Davisem nastrčí do stodoly jejich rodinné farmy kotel na pálení kořalky a ta je jim zabavena. Nejsou však jediní, i jiným byly farmy konfiskovány a nikdo nezná pravý důvod. Poslední dobou mají bratranci velkou smůlu, jejich miláček - auťák Dodge Charger - byl jako vůz užívaný pro nelegální prodej alkoholu také zabaven. Tím pádem by se Bo a Luke nemohli zúčastnit blížícího se, pro město velice prestižního, závodu. Auto je zaparkováno v dílně jejich kamaráda, který nechá bratrance, aby ho v noci tajně odvezl. Mezitím se vloupají do kanceláří Davise a ukradnou velký trezor. V něm však nejsou peníze, ale pouze nějaké vzorky půdy... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

necisty 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie, u které se nedočkáte žádného převratného děje, dokonce čtu v komentářích, že je to pouze remake staršího díla. Přesto film dokáže maximálně pobavit, prostřednictvím parádních hlášek, jak od brášinů Duků tak i od strejdy Duka. S. W. Scotta miluji. Dále pravdu drsný až přehnaný záporák. Přijde mi, že kdyby si hlavní představitelé sedli na židle před ten ‘bourák‘ spustili ty své hlášky, občas se jim tam prošla nádherná Jessica Simpson v plavkách a občas skočil do řeči B. Reynolds, tak by to vyšlo nastejno:) Ale i tak se automobilové honičky podobaly těm z Cobry 11 a scéna z hospůdky a na high school je fakt super. Tohle vše mě přesvědčilo o tom, že se jedná rozhodně o nadprůměrnou komedii, já se bavil! ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Keď som mal 13 rokov tento film som žral, videl som ho vtedy mnohokrát a prial som si mať také auto. Nedávno som si to zopakoval a na moje prekvapenie ma svojim spôsobom stále baví. Je tu celkom podarená herecká zostava__ krásna Jessica Simpson ____ má to parádny soundtrack zostavený z kultových rockových skladieb (Mountain, ZZ top, AC/DC) a, hoci nie som automobilovým nadšencom, tak to má aj celkom podarené automobilové naháňačky. Dej to má síce jednoduchý no to vidiecke prostredie a obyvatelia mestečka dokázali byť vtipný aj keď sa v scénke paradoxne nič nedialo. Lacný Americký humor mi tu na prekvapenie sadol. ()

Reklama

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Seann William Scott a Johnny Knoxville. Dvě jména mých nejoblíbenějších herců z Prciček a z Jackass bok po boku. Už to mi znělo zajímavě. Rozhodně jsem od začátku nečekal nějaký složitý příběh, spíš solidní akční kaskadérskou komedii prošpikovanou hláškami. Přesně to jsem taky dostal. Takže bych to závěrem shrnul v bodech: dobrá hudba, moc pěkný holky :-), dva oblíbení herci a závody ve stylu Flatout či NFS Hot Pursuit chcete-li. Na odreagování ideální film. 3,5 / 5 ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Sračka ktorá snáď nemá ani dej a ide len o automobilové naháňačky a Jessicu Simpson, ktorá v každej scéne v ktorej sa objaví vytŕča zadok a škúli očami ( autori veľmi dobre vedeli, že so svojím herectvom môže akurát tak do porna ). Našťastie obidve veci fungujú veľmi dobre a keď sa k tomu ešte pridajú občas slušné hlášky máme z toho slušnú komédiu na jeden večer. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy se Seannem Williamem Scottem. Mám rád i filmy s Johnnym Knoxvillem, protože tyhle dva frajeři mně dokaží vždy parádně pobavit, takže jsem do tohoto filmu vkládal velké naděje, že to bude nonstop zábavná jízda. Jenže nic takového se nekonalo. Konala se leda tak nuda, nuda a ješte jednou nuda. Sem tam nějakej skvělej skok s tím nabušeným autem. Žádné hlášky, žádné vtipy a žádné vtipné scény. Scénář filmu, naprosta katastrofa . Akční scény jsou natočeny tak, že by mně uspali. A co je tedy vrcholem debility, tak je konec ( zhruba 20 minut do konce ). Bart Reynolds by neměl už taky hrát. Hraje už jen v pouhých kravinách. Tenhle film, kdybych už neviděl, tak by se vůbec nic nestalo. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (28)

  • Danny McBride si chcel zahrať rolu šerifa Rosca, avšak po prečítaní scenára zmenil názor. Nepáčilo sa mu, ako sa postava zmenila. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama