Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratranci Bo a Luke Dukeovi jsou tak trochu postrachem města a celého okrsku Hazzard. Žijí rozmařilým způsobem života, ve kterém si nic neodpírají a velmi často se pohybují na hraně zákona. Místní šerif by je rád viděl ve vězení, a tak se zdejším vlivným bossem Davisem nastrčí do stodoly jejich rodinné farmy kotel na pálení kořalky a ta je jim zabavena. Nejsou však jediní, i jiným byly farmy konfiskovány a nikdo nezná pravý důvod. Poslední dobou mají bratranci velkou smůlu, jejich miláček - auťák Dodge Charger - byl jako vůz užívaný pro nelegální prodej alkoholu také zabaven. Tím pádem by se Bo a Luke nemohli zúčastnit blížícího se, pro město velice prestižního, závodu. Auto je zaparkováno v dílně jejich kamaráda, který nechá bratrance, aby ho v noci tajně odvezl. Mezitím se vloupají do kanceláří Davise a ukradnou velký trezor. V něm však nejsou peníze, ale pouze nějaké vzorky půdy... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (303)

Cival 

všechny recenze uživatele

Slušný výplach za tři hvězdičky s odřenými nárazníky, který v mých očích drží hlavně vypilované automobilové honičky a parádní dávka energických a ďábelsky coolózních záběrů na kvílející gumy. Ale scénář by asi nemohl kandidovat na cenu Sazky. "Nadčasové" fóry bych vypíchl s dobrou vůlí tak z pěti scének, Scott má na odpalování hlášek zhruba dvacetiprocentní úspěšnost (tři home-runy) a Knoxwille je sice sympaťák, ale štáb ho evidentně nechal fidlat jen na druhé housle. Nebýt totální stylovosti a rychlých aut, byl by křest filmových "Dukes" katastrofou. Takhle je s bratranci a rošťandou Daisy sranda alespoň průměrná. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Body za Jessicu, která je zde neskutečně sexy, body za... no, je fajn, že je zde Burt Reynolds a člověk ví, že žije, i když pravda, už je to nějaký čas od natočení filmu, ale jinak mě tahle komedie prostě nenadchla. Johnny Knoxville a Seann William Scott vypadají jako zajímavá dvojka, ale tady mi prostě vadili. ()

Reklama

Torision 

všechny recenze uživatele

Absolutní bomba.U tohohle filmu jsem se bavil jako nikdy! Tenhle film, kterej mi mj. připomíná hodně Starskyho & Hutche, nemá přliš složitou zápletku, ale uvidíme v něm spoustu automobilovejch honiček, využívání dost nenápadnejch zbraní jako házení zapálený léhve s Whiskey a taky krásných slečen (mno, přinejmenším Jessica je velice pěkná paní). Herecké obsazení nemělo chybu, Sean W. Scott a Johnny Knoxville si svoje role coby bratranci dosyta užívali. Dukes of Hazzard rulez! ()

predators 

všechny recenze uživatele

Rallye jak se patří. Bylo vidět, že všechnu tu akci s auty si naši bratránci skvěle užívali. Možná neseděli přímo za volantem, když šlo do tuhého, ale natočené to bylo bravůrně. Smíchu k popukání tu moc není, ale je to taková venkovská jízda buranů s několika buchtami a jedním pásovcem. 58% ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Sračka ktorá snáď nemá ani dej a ide len o automobilové naháňačky a Jessicu Simpson, ktorá v každej scéne v ktorej sa objaví vytŕča zadok a škúli očami ( autori veľmi dobre vedeli, že so svojím herectvom môže akurát tak do porna ). Našťastie obidve veci fungujú veľmi dobre a keď sa k tomu ešte pridajú občas slušné hlášky máme z toho slušnú komédiu na jeden večer. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (28)

  • Sheriff Rosco (M.C. Gainey) má ve filmu zbraň Smith & Wesson Model 686. (dc125)
  • Ben Jones (Cooter) film neznášal. Uviedol, že najmä preto, lebo pôvodný seriál bola rodinná šou, zatiaľčo film dostal takmer rating R pre sexuálny obsah. (Real Tom Hardy)
  • Ve filmu bylo zničeno 250 aut. (TheSlezy)

Reklama

Reklama