Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratranci Bo a Luke Dukeovi jsou tak trochu postrachem města a celého okrsku Hazzard. Žijí rozmařilým způsobem života, ve kterém si nic neodpírají a velmi často se pohybují na hraně zákona. Místní šerif by je rád viděl ve vězení, a tak se zdejším vlivným bossem Davisem nastrčí do stodoly jejich rodinné farmy kotel na pálení kořalky a ta je jim zabavena. Nejsou však jediní, i jiným byly farmy konfiskovány a nikdo nezná pravý důvod. Poslední dobou mají bratranci velkou smůlu, jejich miláček - auťák Dodge Charger - byl jako vůz užívaný pro nelegální prodej alkoholu také zabaven. Tím pádem by se Bo a Luke nemohli zúčastnit blížícího se, pro město velice prestižního, závodu. Auto je zaparkováno v dílně jejich kamaráda, který nechá bratrance, aby ho v noci tajně odvezl. Mezitím se vloupají do kanceláří Davise a ukradnou velký trezor. V něm však nejsou peníze, ale pouze nějaké vzorky půdy... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (303)

lamps 

všechny recenze uživatele

Zoufale naivní scénář je sice hodně cítit a při závěrečném happy endu jsem se neubránil trpkému úšklebku, ale co na tom sejde, když Knoxville, Scott a jejich nadupaný General Lee mají plynový pedál po celou dobu stlačený pevně na zemi a zastaví se leda v pokoji plném svlečených univerzitních studentek? Já se skvěle bavil, honičky byly super a Jessica Simpson nepotřebuje žádný komentář.. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Jeden z mojich obľúbených filmov s ľahšou témou a kopou jednoduchej srandy. Hlavne dvojička herec Scott a herečka Simpsonová sú fantastickí. Komédia amerického vidieku z rančou s dobrou hudbou a fajn zábavou s rozporom ľud a mecenáši. Trápne to nebolo, o naivitu tu nešlo, lebo to na takej jednoduchšej srande stavalo a robilo si to srandu samo zo seba, takže žiadne veľké výčitky. ()

Reklama

Kjůkíí 

všechny recenze uživatele

Kontrolované smyky, rampy a rychlá oldschool auta, do toho hlášky Scotta, kterého mám stále zafixovaného jako Stiflera z American Pie a od kterého čekám stále to nejlepší představení. A ono už to není tak úplně ono. Nemůžu si pomoct, ale v každém filmu, ve kterém hraje Jessica Simpson, mi přijde, že už předem je odsouzený k záhubě. Ona neumí snad vůbec nic, kromě kroutění zadkem. Scott a Knoxville, to je dvojka s jakou bych se chtěl potkat, ti snad dělají i ty kaskadérské kousky sami a ještě je to baví. Blázni jak cip. Film nic nenabízí a nic nedává, takový jasný průměr, podprůměr, na komedii tam moc vtipu není. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Buranská komedie,kde se tentokrát netočí vše jen kolem sexu,ale hned kolem několika věcí najednou.Samozřejmně,že děj je opět prostinký až běda a i vtipy nevalné úrovně zůstávají,o tupě šklebících se hercích ani nemluvě(nechci nikomu nic ošklivého přát,ale Burt Reynolds by už opravdu mohl mít nějakou nehodu),přesto všechno mají Mistři hazardu i spád,automobilové honičky jsou na úrovni a pár scén skutečně dokázalo i ten úsměv vyloudit.To vše plus Jessica Simpson vytahují Mistry hazardu na průměrnou odpočinkovou blbůstku :)! ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

Ze vsech tech automobilovych filmu posledni doby (Rychle, 60kund, ...) mi tento prijde asi nejpovedenejsi s takovym retro nadechem pozehanych 70 let. Necekejte sice nic prevratneho nebo dokonce scenar a Johnny je taky jenom stinem svych regulernich kousku z Jackass, kazdopadne jsem se u dost veci pobavil jak uz delsi dobu u zadneho kinoveho Acka. Honicky, hlasky, polonaha Simpsonova, slizoun Burt - co vic si prat? ;]] "Porid si email!" ()

Galerie (45)

Zajímavosti (28)

  • Poznávací značka automobilu Generál Lee je "CNH 320", stejně jako v původní televizní show. (Mr.Hudson)
  • Scéna, v ktorej Dukovci niekoľkokrát krúžia po kruhovom objazde, je Lee Circle v New Orleans, na ktorom sa nachádza socha Generála Leeho. V jednom zábere je kamera zasadená tak, že to vyzerá, akoby sa Generál Lee pozeral dole na práve prechádzajúci Dodge Charger General Lee. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama