Reklama

Reklama

Doodlebug

Krátkometrážní / Fantasy / Mysteriózní
Velká Británie, 1997, 3 min

Obsahy(1)

Krátky 3 minútový film o chlapíkovi, ktorý sa topánkou pokúša zabiť svoju vlastnú zmenšeninu... (ethos)

Recenze (345)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Se sebou kdo sobě sám sobě, sám sobě sám... %-] . . . Samosebou vtipná lehce schizoidní hříčka s pointou coby vydařený debutek! - - - P.S. Pro fandíky k nahlédnutí zde: http://www.youtube.com/watch?v=-WhKt_CkXD0 - a vyzujte si boty, než vejdete do pokoje... ;o) - - - - - (Poprvé viděno 15.8.2011 na YouTube, hodnocení 2247., komentář zde soběsamý jako dvěstědevatenáctý - 15.8.2011) ()

Osvícený 

všechny recenze uživatele

Jedním z důvodů Nolanovy vyjímečnosti je fakt, že jeho kariéra je výborná už od jejího samého začátku. Pravda, postupem času se zlepšuje a na jeho filmech je vidět velký posun vpřed, avšak začátek není od úplné nuly. Tato temná scénka, kterou bych se ani neodvažoval nazývat filmem, je učebnicovým příkladem skvělé amatérské práce. Tato scénka, kterou Christopher Nolan, zatím amatér, stoprocentně předznamenal svou budoucí profesionální kariéru (nezvyklý námět a temná kamera a zpracování) není vrchol filmové podívané, avšak coby kuriozita ze začátku kariéry skvělého režiséra poslouží dobře. ()

Reklama

Platom 

všechny recenze uživatele

Ano, jedná se o studentský projekt. Ano, jedná se o dílo veleúspěšného Christophera Nolana, který patří mezi mé nejoblíbenější režiséry... a Ano, nepodělám se jen proto, že je to jeho tvorba, jelikož každý musel nějak začínat. Zajímalo by mě, o jaké pointě je v těchto třech minutách řeč? A ještě více by mě zajímalo, co je na tomto filmovém pokusu geniálního... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Fajn nápad, který sice je předvídatelný, ale na 3 minuty naprosto dostačující, perfektně udělaný a hodně se mi líbil :-) Takže ten plný počet si to ode mě zaslouží zcela oprávněně. Tohle se Nolanovi fakt povedlo. Akorát nechápu, proč jsem se na to rozhodl podívat až teď, když už to chci vidět nějakou dobu... 5* ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Už z študentskej Nolanovky je jasné, akým témam a hlavne ako sa im bude neskôr venovať. Jeho kraťas mi pripomenul jednu poviedku Philipa K. Dicka a keďže v Simpsonovcoch bolo všetko, tak aj jednu ich epizódu. Pokiaľ ste po troch minútkach nažhavení na niečo vo väčšom formáte, okrem Nolanoviek si pozrite Synekdocha NY. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama