Reklama

Reklama

Batman a fantom

  • Česko Batman a Fantóm (více)
Trailer

VOD (1)

Batman bojuje proti temnému přízraku, aby očistil své jméno. Když jsou v městečku Gotham systematicky likvidováni nejobávanější lupiči, všichni se bojí toho nejhoršího: že za to může křižácký rytíř oděný pláštěnkou. Nocí se plíží temný násilník - fantom s komplikovaným vztahem k Batmanově minulosti. Podaří se skutečnému Batmanovi vyhnout se policiii, zajmout přízrak, sejmout jeho masku a očistit své jméno? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Mafiánští bossové jsou likvidováni tajemným přízrakem (Phantasm), kterého má Gotham mylně za Batmana, a Bruce Wayne se zmítá ve vzpomínkách na nešťastnou lásku. / Tento netopýří animák je celkově vážnější a osobnější, než na co jsem jinak od DC zvyklý. Rozjíždí se poněkud neakčně a trošku zmateně (ty flashbacky), ale v půlce se do hry vloží pan Joker (celkem podobný Nicholsonově hrané verzi) a ten to zachrání. Takže nakonec nic méněcenného. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Adaptácia komiksu Batman: Year Two o tajomnom zabijakovi zločincov, ktorého prítomnosť núti Batmana spomínať na svoje začiatky. Po stránke príbehu vynikajúce, animácia je ale paradoxne o niečo horšia ako v prípade Batman: The Animated Series (o záverečnej disneyovskej sladkej pesničke ani radšej viac nepíšem). Joker má tú skvelú rolu, škoda, že sa tu nezmestila aj jeho premena z grázla na klaunského princa zločinu (táto scéna je veľmi skrátene až v New Adventures). Futuristický a následne rozpadnutý World's fair bol fantastický! ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $6miliónovTržby USA $5,617,391Tržby Celosvetovo $-║ Veľmi pôsobivé spracovanie, okrem dobrej animácie, poteší hlavne príbeh ktorý ma dosť dobré jadro a krásne vtiahne do diania, má to ten správny Batmanovskí nádych, zaujímavo vykreslené postavy, akcia funguje dobre zakomponovaná s dejom, milé prekvapenie. /95%/ ()

RichardLev 

všechny recenze uživatele

Moc dobrý film o Batmanovi. Animace je stejná jako u kresleného seriálu z 90. let – čili super temná. Všechno je tmavé, pochmurné, všude gangsteři, korupce a tak. Scénář výborný, jen mi to chvílemi přišlo až moc uspěchané. Jako by si tvůrci mysleli, že jen dělají další epizodu pro seriál a nemají tedy moc času. Trošku mi to zkazil až moc akční konec, který se mi ke zbytku filmu nehodil. Pro mě daleko Batmanovštější zážitek než nový Dark Knight Rises. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

..tomuto animovanému dílku mohu přiřknout směle čtyři hvězdy za perfektní navození gothamské atmosféry temna až zrůdna a díky skvělé hudbě Shirley Walker je pozadí dobře dokresleno. Snad jen mi trochu vadí konec filmu a občasné nepřesnosti v animacích avšak celistvost na mě budí velice slušný dojem.. ()

Galerie (110)

Zajímavosti (10)

  • Navzdory názvu není Fantom ve filmu vůbec zmíněn jménem. (liquido26)
  • Mnoho z předmětů vystavených na Gotham´s World Fair bylo inspirováno těmi, které se objevily na New York World´s Fair v roce 1931. (liquido26)
  • Snímek měl být původně uveden rovnou na video, avšak studio Warner Bros. se rozhodlo poslat jej do kin a rozpočet navýšit na 6 milionů amerických dolarů, nicméně zanedbaná reklamní kampaň způsobila, že film v pokladnách kin pohořel a vydělal pouhých 5,8 milionů dolarů – snímek se zaplatil až z prodejů na video. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama