Reklama

Reklama

Kancl

(seriál)
  • USA The Office (více)
Ukázka z filmu 2
USA, (2005–2013), 75 h 18 min (Minutáž: 21–51 min)

Režie:

Ken Whittingham, Tucker Gates, Jason Reitman, Joss Whedon (více)

Hrají:

Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, Leslie David Baker, Brian Baumgartner, Angela Kinsey, Phyllis Smith, Kate Flannery, Creed Bratton (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(188)

Famózní komediální seriál o každodenním soužití nespokojených zaměstnanců v kanceláři společnosti Dunder Mifflin, které šéfuje zmatený Michael Scott. (Netflix)

Videa (2)

Ukázka z filmu 2

Recenze (420)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

22/4/2021 - původnímu Kanclu sem nikdy na chuť nepřišel (i když je to přeci jen hodně dlouho co sem ho viděl a mám chuť mu dát ještě šanci) a po jeho americké verzi sem dlouho pokukoval a znal jen útržky.Teď sem ho konečně dal celý a za ten měsíc a něco co sem ho na Amazon prime sjížděl se z toho stala malá závislost.Nicméně,k jednotlivým sériím : 1-7 řada - tyhle série jsou všechny plus mínus na stejné úrovni.Sice občas pokouší divákovu trpělivost tím,že hrotí už tak vyhrocené a občas se rochní v trapnosti a neví kde je hranice,ale jinak je to skvělá zábava.Je to milé,vtipné,občas nasírací,občas dojemné a dohromady to funguje.Michael je jako manažer prvotřídni kretén a navíc ještě rasista,sexista,šovinista a homofob (upřímně pochybuju,že by podobná postava dnes prošla),ale Carell ho hraje tak dobře,že mi nakonec chyběl. 8.řada - po odchodu Michaela sem se bál,jestli tím Kancl trochu neutrpí a nestalo se.Minimálně do Floridy je osmá řada milé zábavná a vtipná a dokonce i trapnosti není tolik.Bohužel s odjezdem na Floridu se série zlomí a závěr je hodně slabý a psychiky náročný. 9.řada - od začátku jedno velké WTF.Nechápu co se scénáristům honilo hlavou,ale to co tu předvádí se jen tak nevidí.Ze skoro všech postav jsou nesympatická sobecká hovada,kurví se vztah Jima a Pam a korunu tomu nasazuje osobnostní twist Andyho,který se z oblíbeného a relativně normálního změnil v naprosto odpudivou figuru,která popírá sebe sama z předchozcích řad.Ne snad,že bych byl jeho velký fanoušek,ale tohle se v seriálech zas tak často nevidí.I přesto jsem ale i poslední sérii dal čtyři hvězdy,protože naštěstí přišlo posledních cca pět epizod a ty zase vrátily Kancl tam kde byl a navíc to byla i solidní nálož po emoční stránce. suma sumárum - jsou samozřejmě i lepší sitcomy než Kancl,ale i když mě docela často extrémně vytáčel,zamiloval sem si ho a časem se k němu rád vrátím. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Posolstvo amerického Office je viac tvorené kultúrou memečiek než samotnou kvalitou seriálu. Prvých šesť sérií (80%) má určite množstvo vtipných momentov, faktom je, že Michael Scott napriek niekoľkonásobnému priestoru nedosahuje realistické kontúry Davida Brenta. Čo sa týka zvyšku ansámblu, je tam mnoho skvelých postáv, je ale obdivuhodné, ako ich scenáristi dokázali časom totálne zmasakrovať a urobiť z nich po prvé preexponované karikatúry, ktoré sa správajú ako po lobotómii a po druhé zo všetkých sa snažili urobiť sympatické priateľské bytosti, čo ide priamo proti estetike prvých sérií i britského originálu. No možno je moje hodnotenie až príliš ovplyvnené poslednými troma otrasnými sériami - tie sú ale fakt fakt pekelne zlé. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

__The Office 2.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $77,718,274 //počet predaných kusov 2,452,510 ║ __The Office: 3.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $49,074,062 //počet predaných kusov 1,638,393 ║ __The Office: 4.sezóna▐ Tržby za predaj DVD v USA $34,821,386 //počet predaných kusov 1,182,564 ║ __The Office: 5.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $30,227,592 //počet predaných kusov 916,388 ║ __The Office: 6.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $22,827,192 //počet predaných kusov 827,879 ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

O nás, pro nás. Když se do kanceláří společnosti Dunder Mifflin dostane divák, který ještě neměl tu čest pracovat v podobném ústavu, tak si naivně myslí, že jde o značně nadsazenou fikci. Každý bílý límeček, ale jistě potvrdí, že toto je bohužel krutá realita vyšperkovaná do dokonalosti díky přesně zvoleným hercům a vybroušeným scénářům. Pomluvy, naschvály a flákání, ale i lásky či přátelství. To vše kancelářské krysy zažívají každý den. Kancl není pouze komediální špičkou, obsahuje totiž i jednu z nejsilnější romantických linek napříč seriálovým světem. Všem postavám samozřejmě kraluje velký šéf Michael Scott, který potvrzuje další pravidlo z praxe, že na vedoucí pozici je vždy ten nejlínější blb a největší tlučhuba z celé firmy. Říkala ona! S1 - S6: 95% ()

rawen 

všechny recenze uživatele

První pokus seznámit se s tímto seriálem proběhl tak, že jsem si jako velký fanoušek anglické verze stáhnul první díl a znechuceně sledoval otrocký remake originálu. Dal jsem to k ledu a nedávno zkusil další díly - a ono je to moc fajn! Vše vychází jen z původního prostředí a hlavních charakterů, ty se ale postupně ubírají jiným směrem a to je skvělé, protože teď už se mi zdá, že má americká verze jen málo společného s tou anglickou. Bál jsem se co bude předvádět Dwight Schrute - americká obdoba Garetha Keenena - a on je snad ještě lepší! Boss Michael Scott si z anglického kolegy Davida Brenta naštěstí nebere moc příklad a tak zatím co David je zakomplexovaný, sebestředný, urážlivý, arogantní idiot, Michael je spíš malé, uřvané, hysterické, žoviální, sobecké děcko --- a zábava je s ním skoro stejně velká. Všechno jinak zastřešují producenti (tvůrci původní Office), což je jednoznačně dobře, protože zápletky a vtípky jsou kvalitní a to už jsem "dojel" do prostřed čtvrté série... Bravo, fanatičtí uctívači The Office UK, nebojte se toho! 8/10 PS: 8.1.2012 bohužel se stalo Kanclu to, čeho jsem se obával, natáhli ho na X stovek dílů, odešel Steve Carell a z původní kousavě trapné břitké zábavy zbyla rodinná selanka... Ach jo... Snižuju hodnocení na 7/10 ()

Galerie (1 720)

Zajímavosti (137)

  • Ve Scrantonu v Pensylvánii je na North Washington Avenue na lampě reklama na fiktivní společnost Dunder Mifflin jako pocta seriálu, který se zde odehrává. Poté, co byla někým ukradena, musela být znovu vyvěšena. (don corleone)
  • 1. série se natáčela ve skutečných kancelářských prostorách, které se nacházely nad ateliérem. V ateliéru pak vznikl interiér skladu. (don corleone)
  • Část záběrů použitých v úvodní znělce, konkrétně záběr exteriéru budovy, pořídil John Krasinski (Jim Halpert) se svými přáteli v džípu, když zrovna dostal roli a odjížděl pryč. (don corleone)

Související novinky

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

11.05.2024

A opět píšeme o pokračování slavné značky, nikoliv o novém originálním projektu. Snaha zlákat diváky na osvědčené způsoby zábavy a nedostatečná odvaha velkých studií se samozřejmě netýkají jen filmů,… (více)

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

26.01.2022

Tak to vypadá, se si hvězdy seriálu Kancl dají menší reunion. Režisér a herec John Krasinski (Tiché místo, Tiché místo: Část II) totiž do své novinky IF čerstvě obsadil Stevea Carella (Sázka na… (více)

Reklama

Reklama