Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinná posádka kosmické lodi, která je ve službách zásilkové společnosti Planet Express, se potýká s internetovým gangem nudistických vetřelců, který získal kontrolu nad jejich robotem Benderem a proti jeho vůli(?) ho poslal zpět do minulosti, kde má Bender za úkol uloupit ty největší světové poklady...

Tento film je první z připravované čtveřice, ostatní mají být na DVD trh uvedeny v roce 2008. Posléze pak budou rozděleny, každý do čtyř epizod, a to tak, že každá epizoda bude tvořit víceméně uzavřený příběh. Vznikne tak nová, šestá, řada seriálu. (havLord)

(více)

Recenze (333)

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Pri toľkom cestovaní v čase predsa len vznikli nejaké tie logické chybičky, oproti 22 minútovým častiam film nemal taký švih, takisto tu bolo pomenej gagov. Ale na druhej strane som sa dobre zabavil, našiel som milión odkazov k rôznym seriálovým častiam a bol som hrozne rád, že sa táto stará parta (ktorej charaktery sa nijako neprekrútili a sú rovnako sympatické a zábavné ako predtým) vrátila späť. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Docela povedený, i když na seriál to nemá. Nechybí tomu nápad ani vtip (Bender Bending Rodriguez rulezzzz), ale je to celý takový zmatený, všechny ty posuny časem vytváří plno nelogičností a paradoxů a film místy působí jako podivný natahovaný slepenec scének a událostí, které mají spolu málo společného. Ale když se přes tohle všechno přenesete, bavit se určitě budete, stejně tak jako jsem se bavil já. Všechny ty odkazy na Hvězdný války nebo Terminátora se povedly. Ale celej film mi vrtala hlavou jedna věc, proč obyvatelé země ty tři nudistický emzáky prostě nezlikvidovali????? ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tomuhle se říká pořádné hrátky s časem. Matt Groening a celá parta okolo "Futuramy" natočila první celovečerní film, který má všechno, co by měl příběh s Fryem a dalšími mít. Není to pravda až tak třeskutě vtipné, ale jako parodie na sci-fi to funguje dokonale. Skvěle jsem se bavil, po druhém zhlédnutí možná ještě o něco víc. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Návrat pro někoho takřka legendy se dle mého nejspíš nekoná, ale jako snaha autorů obnovit tento, dle mého povedený seriál, i když kam se hrabou Simpsnovic rodina, je opravdu sympatická. Nemůžu se zbavit dojmu, že sleduju jen poněkud prodlouženou epizodu. Teď už jen zbývá doufat, že Futuramu obnoví a řada fanoušků zamáčkne slzu. Samotný nápad v tomto díle rozhodně je, i když je dost nelogický, ale to se tady neřeší. Hlavní je zábava a ta rozhodně k Futuramě patří. Bender, hlavní a moje nejoblíbenější postava zde dostává hlavní slovo i když je většinu času zaspamovaný. Nevadí, jsem rád, že se po dlouhé době vrací na střed dění, přestože tak nechlastá a nekouří jako dříve. Alespoň je vidět, že autoři jdou s dobou a snaží se překvapit a potěšit nejen fanouška co možná nejzářivějším příkladem. Těšil jsem se na tento film a dostal jsem tolik kolik jsem chtěl teď jen doufám, že takových dílů bude více v budoucnu. --- Ti vypatlaní kreténi, kteří nás zrušili, byli sami vyhozeni za neschopnost! A nejen vyhozeni! Taky zmláceni! A pořádně! Vlastně většina z nich svým zraněním podlehla. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Jenom na máloco jsem se tolik těšil, jako na Futuramu v celovečerní délce a máloco mě tolik zklamalo. Nechci být zlý, fórů je tam celkově zhruba tolik, kolik v jednom normálním seriálovém díle. Jenže je to roztahané do 3,5x delšího formátu, takže bohužel to dopadlo asi tak, že na jedno zasmání připadlo tak pět minut nudy. A přitom začátek byl tolik slibný..... Nezbývá mi než věřit, že další díly budou lepší. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Fakt, že Fryův duplikát Lars Fillmore žil v budoucnosti bez problémů několik let a nakonec zahynul sebeobětováním, aniž by se mu stala „nehoda“, naznačuje, že se ho pravidlo o zkáze duplikátů vůbec netýkalo, vzhledem k tomu, že jiné duplikáty umíraly do několika minut či dní. Pravděpodobně proto, že se povahově, mentálně, věkově i vzhledově v podstatě jednalo o jinou osobu, než o Frye. (vojtaruzek)
  • Mezi nejcenějšími objekty historie můžeme vidět slavnou kytaru Eddieho Van Halena. (HellFire)

Reklama

Reklama