Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinná posádka kosmické lodi, která je ve službách zásilkové společnosti Planet Express, se potýká s internetovým gangem nudistických vetřelců, který získal kontrolu nad jejich robotem Benderem a proti jeho vůli(?) ho poslal zpět do minulosti, kde má Bender za úkol uloupit ty největší světové poklady...

Tento film je první z připravované čtveřice, ostatní mají být na DVD trh uvedeny v roce 2008. Posléze pak budou rozděleny, každý do čtyř epizod, a to tak, že každá epizoda bude tvořit víceméně uzavřený příběh. Vznikne tak nová, šestá, řada seriálu. (havLord)

(více)

Recenze (333)

Vitason 

všechny recenze uživatele

K popsání posádky zásilkové služby Planet Express by jste mohli použít ty nejhorší adjektiva a i přesto je tato vesmírná sebranka tolik populární a po delší odmlce přichází podobně jako slavná rodinka se žloutenkou ve filmové podobě. Jenže Futurama: Bender's Big Score nedosahuje kvalit Simpsonových ani náhodou. Benderova partička vsadila na hutný příběh, ale ten se až příliš utápí v časových paradoxech a scénáristických kotrmelcích. Na konec tyto časové puzzle do sebe hezky zapadnou, ale humor tolik klasický pro tento seriál se nějak nedostavuje. Je tu sice několik dobrých vtipů (Bendernátor se vrací do minulosti determinovat Frye), ale těch povedených gagů je tu asi jako v jedné epizodě a navíc je tu několik vysloveně zbytečných a nudných časových linií (Fry s velrybou). Do dalších filmů by mohli scénáristé ubrat na houbičkách k snídani a soustředit se více na vtipy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tomuhle se říká pořádné hrátky s časem. Matt Groening a celá parta okolo "Futuramy" natočila první celovečerní film, který má všechno, co by měl příběh s Fryem a dalšími mít. Není to pravda až tak třeskutě vtipné, ale jako parodie na sci-fi to funguje dokonale. Skvěle jsem se bavil, po druhém zhlédnutí možná ještě o něco víc. ()

Reklama

Joe321 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem z toho moc nadšený nebyl, spíš zklamaný, že Futurama nenaplnila moje velká očekávání. Ale když jsem se na to podíval podruhé, moje hodnocení stouplo. Přece jenom sem si všiml více fórků a narážek plus docela dojemné linie kolem Larse. Pokud jste byli poprvé naštvaní, třeba se vám to bude podruhů líbit také více. - "You, read the code or I'll shoot this guy! - "Who the hell is he?" - "I'm Scruffy... the janitor." "Hang on, Scruffy!" nebo - "I can wire anything directly into anything! I am the Professor!" ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Seriál Futurama mám hodně moc rád. Je to pro mně přísun velmi dobré zábavy. Na film jsem se hodně moc těšil, protože jsem od toho čekal něco jako Simpsonovi ve filmu. Čekal jsem od toho nehoráznou zábavu. Bohužel jsem neměl čekat nic. Nedostal jsem ani jedno z toho, co jsem čekal. Zábavné to bylo opravdu minimálně. Sem tam padla nějaká hláška, které jsem se lehce pousmál. Moc mně nezaujal ten příběh o cestovanání časem. Ale na druhou stranu se mi líbilo, jak to všechno zapadlo na konci do sebe. Co z toho tedy vyplývá? Určitě jsem rád, že jsem to viděl ale budu hodně pochybovat, jestli budu chtít vidět další díly a jedno je jisté na 100%. Seriál je mnohem ale mnohem lepší! Je to škoda, protože se z toho dalo vytřískat mnohem víc. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto jednoznacne 5*. Sice se film v podstate od serialu vubec nelisi, narozdil od Simpsons, nicmene tvurci prisli s naprosto dokonalym pribehem, kterej tech 90 minut skvele zabavi. Navic se objevi spousta znamejch postav ze serialu a na spoustu veci se tu odkazuje, takze je dobry znat serial. Taky jsou tvurci jeste krapet drsnejsi oproti serialu co se tyce sprostejch vyrazu. Proste jsem se tech 90 minut perfektne bavil. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • V tomto filmu Nibbler potřetí promluví. (CrypzzXD)
  • E-mailová adresa Amy Wong je 'awong@marslink.web', Zoidbergova 'Zoidberg@freemail.web' a Benderova 'Bender@Ilovebender.com'. Adresy Amy a Zoidberga jsou smyšlené, ale www.ilovebender.com je skutečná stránka o Futuramě. (ČSFD)
  • Fakt, že Fryův duplikát Lars Fillmore žil v budoucnosti bez problémů několik let a nakonec zahynul sebeobětováním, aniž by se mu stala „nehoda“, naznačuje, že se ho pravidlo o zkáze duplikátů vůbec netýkalo, vzhledem k tomu, že jiné duplikáty umíraly do několika minut či dní. Pravděpodobně proto, že se povahově, mentálně, věkově i vzhledově v podstatě jednalo o jinou osobu, než o Frye. (vojtaruzek)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno