Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinná posádka kosmické lodi, která je ve službách zásilkové společnosti Planet Express, se potýká s internetovým gangem nudistických vetřelců, který získal kontrolu nad jejich robotem Benderem a proti jeho vůli(?) ho poslal zpět do minulosti, kde má Bender za úkol uloupit ty největší světové poklady...

Tento film je první z připravované čtveřice, ostatní mají být na DVD trh uvedeny v roce 2008. Posléze pak budou rozděleny, každý do čtyř epizod, a to tak, že každá epizoda bude tvořit víceméně uzavřený příběh. Vznikne tak nová, šestá, řada seriálu. (havLord)

(více)

Recenze (333)

Lindiště 

všechny recenze uživatele

Docela zklamání. Sice se ve filmu naráží na aktuální témata, ale už to nemá nic společného s původním posláním zásilkové společnosti Planet Express. Několikanásobné cestování časem a množení se postav mi přišlo hodně zmatené a hlavně překombinované, i když na závěr se hodně vysvětlí a nakonec to do sebe i docela zapadá, takže nějaká forma se přece jen objeví. Některé pasáže byly možná trochu zbytečné (velryba), ale na druhou stranu oceňuji některé narážky a poněkud svérázná vysvětlení (Kterak George k prezidentství přišel). A hlavní záporáci (nudisti), ti byli tedy ultraodporní. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem z toho moc nadšený nebyl, spíš zklamaný, že Futurama nenaplnila moje velká očekávání. Ale když jsem se na to podíval podruhé, moje hodnocení stouplo. Přece jenom sem si všiml více fórků a narážek plus docela dojemné linie kolem Larse. Pokud jste byli poprvé naštvaní, třeba se vám to bude podruhů líbit také více. - "You, read the code or I'll shoot this guy! - "Who the hell is he?" - "I'm Scruffy... the janitor." "Hang on, Scruffy!" nebo - "I can wire anything directly into anything! I am the Professor!" ()

Reklama

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Pri toľkom cestovaní v čase predsa len vznikli nejaké tie logické chybičky, oproti 22 minútovým častiam film nemal taký švih, takisto tu bolo pomenej gagov. Ale na druhej strane som sa dobre zabavil, našiel som milión odkazov k rôznym seriálovým častiam a bol som hrozne rád, že sa táto stará parta (ktorej charaktery sa nijako neprekrútili a sú rovnako sympatické a zábavné ako predtým) vrátila späť. ()

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně natažená jedna epizoda do jednoho celovečeráku a to znamená, že všechny vtipy a hlášky se rozplynou a jenom koukáte a čekáte, jestli se vůbec budete smát. Nejlepší hlášku měl asi můj oblíbený Zoidberg, možná dvě, Bender zklamal a o Fryovi nemluvě. Vcelku hezká byla zápletka s Larsem alias Fryem No. 2. Jinak slabota, ale stejně se na to dalo koukat! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Čekal bych, že monstrózně přepálený vtip s časovými paradoxy a samotným cestování časem bude využit vtipnější a promyšleněji než to ve výsledku bylo. Autoři jistě mají hodně nápadů a hodně skrytých vtipů, ale jako celek mi Benders Big Score nepřijde tak zábavný, jak z obsahu nebo z myšlenky mohl být. I zde se projevuje nevyrovnanost vtipů a opakování vykrádaček nejslavnější sci-fi snímků historie. Futurama na utáhnutí 90 minut prostě nemá.... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • V tomto filmu Nibbler potřetí promluví. (CrypzzXD)
  • Mezi nejcenějšími objekty historie můžeme vidět slavnou kytaru Eddieho Van Halena. (HellFire)

Reklama

Reklama